ikinci buluşma

Fikri olanlar yok mu mesela ikinci görüşmeye nasıl gitmeliyim? Nasıl görünmeliyim?

Kendini beğendirmek için gideceğin belli de :) , adamın fikri değişir mi muamma..

Zaten benim aklındaki soru işareti şu: ya çok çok güzel bir kız istiyor. Gerisi onun icin onemli değil. Yani bu onun çok sığ biri olduğunu gösterir benim için. Ya da yaşı dolayısıyla ve işi dolayısıyla ilgisiz bir tip.aşka emek vermesi gerektiğinin farkında değil.

Fikrini değiştirmek zaten amacım değişirse tabi. Başka ne amaçla tekrar görüşmek isteyeyim ki??? Ilginç bir yaklaşım...

Ben de bunu demeye çalışıyorum, ben olduğumdan daha çirkin göründüm gözüne bu yüzden beğenmedi ama ben onu beğendim ve beğendirmeliyim düşüncesinin işe yarayıp yaramama konusunda tereddütlerim var.Zaten beğeni/antipati tabiri caizse afet-i devran dahi olsanız görecelidir.

Olay hissedilende bitiyor, görülende değil.

Her şeyi uzun uzun yazamıyorum çocukla ilgili bazı izlenimlerim var. Ben kolay etkileniyorum malesef. Bunu da o yüzden degerlendirmek istedim. Hayirlisi olsun. Rabbim heterojen şeyin hayırlısıni verir inşallah

Eğer 2. görüşmede size tabiri caizse dibi düşerse, o adamla yola çıkıp ççıkmama konusunda ne kadar güveneceksiniz?

Okumuş sığ sığır olur.

Ben çirkin olduğumu düşünmüyorum. Sadece cocugun güzellik takıntısı olabilir. Yani benim ortalamanın güzelliğin var. Manken ya da güzellik kraliçesi olamam ama çirkin değilim.
Ben çocuğu fizikselolatak
Eğer 2. görüşmede size tabiri caizse dibi düşerse, o adamla yola çıkıp ççıkmama konusunda ne kadar güveneceksiniz?

Okumuş sığ sığır olur.
Aynen öyle olur. Gidişatına bakacağım. Yazarım buraya. Önce tabi bana memlekete geldiğine dair haber vermesi gerekir buluşmamız için verirse... Önce Allah sonra izlenimlerim mantığım ve kalbim bana yol gösterir. Şunu anlatmadım galiba benim amacım o çocukla evlenmek değil. Birazcık daha tanımak. Sadece birkaç adim atıp atmayacagini görmek. Yoksa düğün günü insanlar yine vazgeçip ayrılabiliyorlar. Nasip... teşekkür ederim yorumlarınız için.

Peki şunu sorayım. Bir erkeğin ilk gorusteki fikri değişmez mi, sabit midir?

Karsimdakinden elektrik alsam bile ondan bu yonde yesil isik almadikca ikinci bulusmayi dile bile getirmezdim ben.

Belli yastan sonra belirli bir beklenti icinde olmama kismi, tam bir sehir efsanesi. Herkes her yasta bir beklenti icinde olabilir. 35 sonrasi adamlarin daha secici oldugunu, beklenti konusunda kucuklerinden farkli olmadigini dusunuyorum.

2. Üyelik mi aldınız?
Kazen şapadanak yakalamış da...

Konuya gelirsek ben ilk intibanın önemine inanırım. Bu elektrik meselesi. Güzellik çirkinlik, bakımlılık bakımsızlıkla alakası yok.
Adam gayet zarif davranmış ve uzatmadan fikrini söylemiş zaten.
Açıkçası kahve için sizi arayacağını sanmam. Adamın peşinden koşuyor gibi görünüyorsunuz buradan bakınca. Bu bile başlı başına itici bir şey.

niye adamin pesine dusup kendinizi begendirme cabasina girdiniz ben onu anlamadim sizin cabanizla adam begense hos mu olacak bu adam sizi ev halinizle hic mi gormeyecek ki bence dis gorunus degil sorun adam bir sey hissetmemis nedenn illa ki ikinci gorusme istiyorsunuz ki

Boşuna üzüyorsunuz kendinizi.
Bunu saymayalım bi daha bi daha diye ısrar eden mağlup sporcu gibi olmuş.
Gerek yok, boşverin. Neyi neden istediğinizi bildiği halde "aptal"a yatmış.

Belli ki elektrik almamış, belli ki istemiyor.

Kalın giyinmekle kilonun ne alakası var.
Balık etiyseniz balık etisinizdir. Gayet normal, kim değil ki? Bu durumu kabullenmeniz gerekir.

Hem adamın, 35 yaşında ve doktor, güzel birisini istemesi niye ayıp ve kişiliği zayıf bir anlam taşısın.

Doktor değil de hastanede güvenlik görevlisi olsa, ikinci şans için bu kadar ısrarcı olur muydunuz? Ya da ilk şansı dahi olur muydu?

Sahiden adamın güzelliğe ve dış görünüşe bakmasının eleştirilmesini anlamış değilim.
Belki kişilik elbet önemli ve ilk tercih sebebi ama sonuçta elektrik/etkilenme açısından görünüşün/güzelliğin de önemli olduğunu düşünemez mi?

ilk elektrik icin tabiki dis gorunus onemli paspal bir adami hangi kadin tanimak ister. dogru dusunmussunuz kalin kiyafetle sizi kilolu sanmis olabilir az makyajla bakimsiz oldugunuzu dusunmus olabilir bu sebeplerden sizi begenmediyse daha alimli çalimli makyajli kiyafetli gidin yani sade ve tarz kiyafetler giyinin ikinci gorusmeye sonucta iki yabanci insanin birbirini tanima istegi tamamen dis gorunuse gore olusur

Ben daha once de birkac doktorla gorusturuldum hanimefendi ama ben reddettim. olayi bu kadar basite inirgemeyin. Bu arada ben de ogretmenim. Egitimsiz ya da cahil degilim ki. Olayi o doktor oldugu içine indirgemissiniz.

araya çok uzun zaman giriyor ama. yani yakın bir tarihte buluşsaydınız iyi olurdu. kendisi doğuda mı çalışıyor. 35 yaşında hala pratisyen mi? bir de nasıl tanıştınız merak ettim.
bunun dışında ikinci görüşmede eğer samimi ve sıcak davranırsan fikri değişebilir neden olmasın. ayrıca kesin karar vermiş olsaydı bir daha görüşmeyi kabul etmezdi diye düşünüyorum. o yüzden görüşmeyi iyi değerlendirmen gerekiyor

yaşınız daha genç, bence bu tür görüşme denemelerini yapmanız ve bazılarından etkilenmeniz çok normal :)
bu arada size ısrarcı kesinlikle demem, bir kere daha görüşmek istemeye "ısrarcı" diyemem. ikincisinde de elektrik alınmazsa, o gider sıra bir sonrakine geliirr :)

İyi yapmissiniz kalbinin götürdüğü yere gitmelisin bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…