ikinci buluşma

Ben de 2 hafta kadar bi doktorla görüştüm.
Geçen gün bitirdim görüşme olayını gerçi.
Neyse işte bizim ilk görüşmemizde adam elektrik çarpmışa dönmüştü. Çok etkilendi. Ama önemi yok bunun.
Sonuçta yine olmadı. Kısmetten ötesi yok.
O yüzden hiç kasma. Olacağı varsa olur, yoksa kendini öldürsen de olmuyor.

Ben de 2 hafta kadar bi doktorla görüştüm.
Geçen gün bitirdim görüşme olayını gerçi.
Neyse işte bizim ilk görüşmemizde adam elektrik çarpmışa dönmüştü. Çok etkilendi. Ama önemi yok bunun.
Sonuçta yine olmadı. Kısmetten ötesi yok.
O yüzden hiç kasma. Olacağı varsa olur, yoksa kendini öldürsen de olmuyor.

Cok kültürlü bi çocuk. Karşılaştırmalı kuran tefsiri okuyomus bu aralar. Derinliği olan biri gibi. O yuzden ilgimi cekiyor. Yalan yok. Ama tabi tanimak lazim. Hakkinizda hayirlisi olsun diyeyjm o zaman.:)

Benim karakterimi begensin , fikirlerimi begensin fikri yanlis bana gore. Tabi ki insanlar once gorunuse bakar bu bir gercek, ilk etkilenme oyle baslar.
Yoksa biriyle mantik evliligi yapin gitsin.
Evet gerekiyorsa kendinizi begendirmek icin suslenip gideceksiniz, hangi erkek sevmez bakimli guzel kadin.
İnsanlar asik olurken yuregine mi bakip asik oluyor, tanima asamasi sonra gelir.
Bundan sonra topu atmissiniz daha da aramayin bence, olacagi varsa o sizi arar zaten.
Hayirlisi ilsun hakkiniz da.

Merhaba Hanımlar. Ikinci buluşma gerçekleşti. Çok uzun bir sohbetti ancak özet geçeceğim önemli noktaları. Kadınlar paraya bakıyor dedi defaaten. Buradan ben şu sonucu çıkardım. Parası çok ya da çok kazanıyor anladığım kadarıyla bu takıntı haline gelmiş kadınların parasıyla ilgilendiğini düşünüyor. Iki erkek düşün dedi bütün özellikleri aynı birinin parası yok birinin var hangisini seçersin dedi.:-) kadınlar için erkeğin ya yakışıklılığı ya da parasi önemli dedi. Ben de peki sende hangisi var yakışıklı misin paran mi çok dedim:-) :-) yanında şu eski tip telefonlardan vardı. Sana bi şey göstereceğim internetten benim android değil dedi. telefonundan bakalım dedi verdim telefonumu. Bu bu şekilde 4 kez telefonunda bir şeylere bakmak istedi verdim telefonumu her seferinde. 4. Kez istediğinde facebookta bir grubumuz var oradan bir şeyler paylasiyoruz sen de katil istersen göstereyim dedi. Arattım bahsettiği grubu verdim telfonu eline göstersin diye. Kendi grubunu bulamadı galiba anlamadım bir şey. Kendisi tekrar Arama butonuna bastı. Orada da arama geçmişi var biliyorsunuz. Ben de telefonu elinden aldım o kadarı benim özelim dedim. Neyse bu olaya bozuldum ben o da elinden telefonu almama bozuldu:-) benim gizleyecek bir şeyim yok ama dedim seni tanımıyorum ve bu kadarı benim özelim dedim. Neyse kalkalim ben gerildim dedim. Oturabiliriz ben senin sohbetinden sıkılmiıyorum dedi. Daha önce de teklif ettim kalkmayı yine aynını söyledi. Ben de bu ne demek dedim açıkça soyle dedim. Sohbetin güzelden kastın ne dedim. Fikrim değişmedi (evliliğe dair yani) ama sohbet etmek güzel felan dedi. Bu arada ben gayet güzel ve bakımlı idim. Ama çocuğun egosu çok yüksek anladığım kadarıyla çok güzel bir hatun arıyor:-) parasına güveniyor sanırım:-) bir de hayatında nasıl bir kadın istersin diye sormuştum. Biz erkekler kadınların fiziğine ve kalçasına bakarız dedi. Tabi ben ona cevaplarını verdim. Her söylediğinin mantıklı bir cevabını aldı benden. Bu adam kendini bir lütuf sanıyor takıntılı biraz. Ama dediğim gibi kültür durumu entelektüelitesi düşüncelerini ifade edişi iyiydi gerçekten. Ben de zaten bunu çok beğenmiştim. Olmadı yani. Hayırlısı olsun.

cesaretinizi tebrik ederim öncelikle, belliki karşınızdaki çok beyfendi biri ,herhangi bir his oluşmadığını açık açık söylemiş.Şimdi ikinci buluşmada siz biraz daha etkilenirseniz ilkinden daha fazla yıpranırsınız gibi geldi

cesaretinizi tebrik ederim öncelikle, belliki karşınızdaki çok beyfendi biri ,herhangi bir his oluşmadığını açık açık söylemiş.Şimdi ikinci buluşmada siz biraz daha etkilenirseniz ilkinden daha fazla yıpranırsınız gibi geldi
Ikinci buluşma gerçekleşti son yorumumu okuyun isterseniz :-)

Yorum yapacak kimse yok mu? :)
Öncelikle her doktorun sanılan gibi egosu yüksek burnu havada değil.Gercekten karakter bambaşka birsey.
Şimdi gelelim sana.İlk görüşmede adam zaten olmaz demiş.Emin ol adam ilk görüşmede olmuyor diyorsa gercekten olmuyor.Ama kadın olmuyor dese adam ikinci görüşmeyi istese kadın sonradan hoşlanabiliyor,Sevebiliyor..En başta istemediğini söylefiği anda kendini geri cekseydin keske,burdaki bayanlar doğru söylüyor inan.
Neyse olan olmuş ikinciye o seni aramış,ama söylediği gibi evlilik düşüncesi değilde sohbetin güzel bilmem ne ayağına konuştunuz.Hiç hiç hoş değil.Kendini bu kadar ezdirmesene.Benim amacım ciddi evlilik de yoluna bak.Bu tarz erkekler vakit kaybı,boşuna hayal kurdururlar insana,Acabalarda bırakırlar ama bir türlü sonuca varamazsın.
Olayın koptuğu nokta tabiki adamın kalca ve fiziğe baktığını söylemesi.Herkes fiziğe bakar kalkıp bunu eleştirecek değilim.Ama bu adam uslüp bilmeyen biri.KALCA NE YA!!ben kadınlarda g.te bakıyorum diyor kısaca.Aman diyorum böyle okumuş öküzlerden uzak dur.
Boynuna steteskopu takıp dolanınca kendini bi şey sanmış belli,.
Ben evlilik amaclı yaklaşık 10 kişiyle görüştüm.böyle bir uslup hiç görmedim.Gayet kibar ve nezaketliydi hepsi.Arasında mühendis de vardı ,docent de,memur da..hiçbirinbiz erkekler fiziğe bakarız bik bik demedi.Olumlu yada olumsuz güzelce konuşup ayrıldık.
Bir adamda ne doktor,ne mühendislik...karakter karakter karakter vesselam

Öncelikle her doktorun sanılan gibi egosu yüksek burnu havada değil.Gercekten karakter bambaşka birsey.
Şimdi gelelim sana.İlk görüşmede adam zaten olmaz demiş.Emin ol adam ilk görüşmede olmuyor diyorsa gercekten olmuyor.Ama kadın olmuyor dese adam ikinci görüşmeyi istese kadın sonradan hoşlanabiliyor,Sevebiliyor..En başta istemediğini söylefiği anda kendini geri cekseydin keske,burdaki bayanlar doğru söylüyor inan.
Neyse olan olmuş ikinciye o seni aramış,ama söylediği gibi evlilik düşüncesi değilde sohbetin güzel bilmem ne ayağına konuştunuz.Hiç hiç hoş değil.Kendini bu kadar ezdirmesene.Benim amacım ciddi evlilik de yoluna bak.Bu tarz erkekler vakit kaybı,boşuna hayal kurdururlar insana,Acabalarda bırakırlar ama bir türlü sonuca varamazsın.
Olayın koptuğu nokta tabiki adamın kalca ve fiziğe baktığını söylemesi.Herkes fiziğe bakar kalkıp bunu eleştirecek değilim.Ama bu adam uslüp bilmeyen biri.KALCA NE YA!!ben kadınlarda g.te bakıyorum diyor kısaca.Aman diyorum böyle okumuş öküzlerden uzak dur.
Boynuna steteskopu takıp dolanınca kendini bi şey sanmış belli,.
Ben evlilik amaclı yaklaşık 10 kişiyle görüştüm.böyle bir uslup hiç görmedim.Gayet kibar ve nezaketliydi hepsi.Arasında mühendis de vardı ,docent de,memur da..hiçbirinbiz erkekler fiziğe bakarız bik bik demedi.Olumlu yada olumsuz güzelce konuşup ayrıldık.
Bir adamda ne doktor,ne mühendislik...karakter karakter karakter vesselam
Teşekkür ederim yorum için:-) haklısınız mutlaka ne diyebilirim :) kendimi ezdirme konusuna gelince emin olabilirsiniz buna. Nezaketimi bozmadan gayet güzel cevaplar aldı benden. Sadece konu uzamasını diye yazmadım. O konuda da tepkimi koydum ben zaten toparlamaya çalıştı ama söz ağızdan çıktı bi kere. Ben de en çok telefonumu isteyip durmasına sinirlendim. Hiç tanımadığınız bi insan neticede telefon özel bir sey:-) Garip bir kimlik vesselam.

Tecrübe etme açısından bu görüşme gerçekten iyi oldu benim için.

Teşekkür ederim yorum için:-) haklısınız mutlaka ne diyebilirim :) kendimi ezdirme konusuna gelince emin olabilirsiniz buna. Nezaketimi bozmadan gayet güzel cevaplar aldı benden. Sadece konu uzamasını diye yazmadım. O konuda da tepkimi koydum ben zaten toparlamaya çalıştı ama söz ağızdan çıktı bi kere. Ben de en çok telefonumu isteyip durmasına sinirlendim. Hiç tanımadığınız bi insan neticede telefon özel bir sey:-) Garip bir kimlik vesselam.
Zaten o apayrı sinir konusu.Böyle bişeyi de ilk duydum.Bi kadının elini nasıl alır zırt pırt biz kadınlar özel şeylerde cekiyoryx yüklüyorux tele .Madem doktor parası cok bilmem ne bi akıllı teli bile yok.Bu nasıl zenginlik.Zenginliği cenesine vurmuş bence.Kuzu keşke ikinci buluşmayı bekleyip bu kadar umutlandırmasaydı bu öküz.Anlarım bunu cok iy.başıma geldi cünkü bi kez.Dedipiğim gibi uslupsuz biri

adam ne güzel açık açık konuşuyor ya.
dürüstmüş. olmaz demiş. belli ki farklı bir şeyler arıyor.
güzellik anlayışı herkeste farklı. o yüzden kısmet değilmiş deyip geçin.
çok net adammış. tebrik ederim kendisini.

adam ne güzel açık açık konuşuyor ya.
dürüstmüş. olmaz demiş. belli ki farklı bir şeyler arıyor.
güzellik anlayışı herkeste farklı. o yüzden kısmet değilmiş deyip geçin.
çok net adammış. tebrik ederim kendisini.
Tabi bir de bu açıdan bakmak lazım :-)

Zaten o apayrı sinir konusu.Böyle bişeyi de ilk duydum.Bi kadının elini nasıl alır zırt pırt biz kadınlar özel şeylerde cekiyoryx yüklüyorux tele .Madem doktor parası cok bilmem ne bi akıllı teli bile yok.Bu nasıl zenginlik.Zenginliği cenesine vurmuş bence.Kuzu keşke ikinci buluşmayı bekleyip bu kadar umutlandırmasaydı bu öküz.Anlarım bunu cok iy.başıma geldi cünkü bi kez.Dedipiğim gibi uslupsuz biri
Bilmiyorum gerçekten ilginç bir tipti. Garip. Ya çok harika bir kadını hakediyor ya da psikopat. Ortası yok gibi. Anlamıyorum kafam basmıyor ışte:-)

Back
X