Öncelikle her doktorun sanılan gibi egosu yüksek burnu havada değil.Gercekten karakter bambaşka birsey.
Şimdi gelelim sana.İlk görüşmede adam zaten olmaz demiş.Emin ol adam ilk görüşmede olmuyor diyorsa gercekten olmuyor.Ama kadın olmuyor dese adam ikinci görüşmeyi istese kadın sonradan hoşlanabiliyor,Sevebiliyor..En başta istemediğini söylefiği anda kendini geri cekseydin keske,burdaki bayanlar doğru söylüyor inan.
Neyse olan olmuş ikinciye o seni aramış,ama söylediği gibi evlilik düşüncesi değilde sohbetin güzel bilmem ne ayağına konuştunuz.Hiç hiç hoş değil.Kendini bu kadar ezdirmesene.Benim amacım ciddi evlilik de yoluna bak.Bu tarz erkekler vakit kaybı,boşuna hayal kurdururlar insana,Acabalarda bırakırlar ama bir türlü sonuca varamazsın.
Olayın koptuğu nokta tabiki adamın kalca ve fiziğe baktığını söylemesi.Herkes fiziğe bakar kalkıp bunu eleştirecek değilim.Ama bu adam uslüp bilmeyen biri.KALCA NE YA!!ben kadınlarda g.te bakıyorum diyor kısaca.Aman diyorum böyle okumuş öküzlerden uzak dur.
Boynuna steteskopu takıp dolanınca kendini bi şey sanmış belli,.
Ben evlilik amaclı yaklaşık 10 kişiyle görüştüm.böyle bir uslup hiç görmedim.Gayet kibar ve nezaketliydi hepsi.Arasında mühendis de vardı ,docent de,memur da..hiçbirinbiz erkekler fiziğe bakarız bik bik demedi.Olumlu yada olumsuz güzelce konuşup ayrıldık.
Bir adamda ne doktor,ne mühendislik...karakter karakter karakter vesselam