İkinci buluşmadaaa... Yardım kızlar :/

Hava yağmurlarda dışarıda gezmek istemedik, film teklif etti kabul ettim. İkinci buluşmada sinemaya gitmek yakınlaşmasına izin vermek demek mi????

+1

+1

Birini tanıman için 2 kez görüşme yeterli bencede. Çünkü ilk gün neyseler Son günde o olacaklar karar senin .ben bir şekilde kestirip atardım. Annen üzülür diye sonunda sen üzülme. Karpuzmu seçiyor Allah aşkına bu adam .Bir gün seninle yarın başkasında görür o. Kolay gelsin valla

bence sinemaya gittiğiniz iyi olmuş. yılışık olduğunu anladınız. annenize de anlatırsınız hemen yılıştı diye o dertten de kurtulmuş oldunuz. elektrik alamamışsınız belli ki. zorlamanın alemi yok.

Bence ilk bulusmada cicek sinema bunlar fazla, herseyin bir zamani olmali ki o zamana kadar birlikte olabilene, ozel olan kisiye kalsin bu seyler. Sahsi kanaatim, bana guven vermedi hic. Ben olsam devam etmezdim. Takdir sizin tabii. Icinize sinen bir konusma tarziysa daha cok sinenleri bulursunuz diye dusunuyorum, merak etmeyin :)

Hiç aşk adamı değil gibi. Amacı evlenip çoluk çocuğa karışmak sanki..

gayet iyi anladım başkası da sarılmak istemiş olabilirdi size hatta siz geçmişte karşılık bile vermiş olabilirdiniz hatta bu adam görüşmeden ziyade daha önce nisan atmış da olabilir bunlar gayet normal bana göre herkes bir değil ki belki ahlak saygı değeri ya da ilişkideki davranışları herkesin aynı değil ve geçmiştekileri düşünürsen bu anı yaşayamazsin ki o çiçek sana özel o sarılmak istemesi sana özel böyle düşün

Annen ne uzulecek annen mi gorustu cocukla sanki bu ne bicim bahane

Benim düşünce yapıma göre ters...
Duygusal bir şeyler netleşmeden, ikinci görüşmede dokunması beni soğuttu.
Ben de duygusalım. İlk çiçek aldığımda mutlu olmuştum ama konuşmalarından ve sarılmaya çalışmasından sonra olumlu düşüncelerim değişti..

Hiç aşk adamı değil gibi. Amacı evlenip çoluk çocuğa karışmak sanki..
Bana da öyle geldi

annen neden üzülecek onu anlayamadım. ne iş yapıyor çocuk?

Çocuk öğretmen açıkçası düzgün bir işi olduktan sonra maddiyata önem veren biri değilim.

Daha önceki konumda bahsetmiştim. Kız kardesim benden önce evlendiğini için annem benim evde kalmadan korkuyor sanırım. Evlenmemi istiyor

Sizinle aynı şeyleri yaşamışız. Bana neden ayrıldığımızı bile sordu. Öyle olması gerekti deyip konuyu kapattım. Yoksa onun daha da kurcalamaya niyeti vardı.

Bir de o kadar sarılmasına ve başını omzuma koymasına izin vermemişken koltukta otururken kolunu koluma yasladı resmen. Tamamen sağ tarafa çekildim artık yapıştım koltuğa...

Yok yok yapamam ben onunla; öyle görünüyor

Haklısınız benim hayatım söz konusu. Mutsuz olmak istemiyorum. Bu davranışları ilk buluşmada ki olumlu düşüncemi yerle bir etti

Bana çok kaliteli biri gibi gelmedi. Yaptığı hareketler de çok ezikçe açıkçası.

evde baba dururken buluşmayı annesi için kesen birine ikinci kez şans vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…