Konusmasi sacma bosbogaz hatta.
Sinemada sarilmasi felan cok laubali su asamada siz sevgili degilsiniz birbirni tanimaya calisan sevgili adayisiniz ben rahatsiz olurdum sahsen.
30 yaşındaki bir adamın davranışları değildi zaten sanırsın 15...Ya ilk sayfayi omuyunca adamin tasi kucuk sandim. Bu sayfada 30 diye gorunce sasirdim cunku konusmalari ergen muhabbeti.
Yasin cok genc henuz. Anladigim kadariyla da icine sinmemis. Icine sinse buraya yazmazdin. Eger icine sinmediyse ucuncu gorusmeye gerek yok bence. Sahsi fikrimi sorarsan ikinci bulusmada omzuma basini koyan ve bu ergence muhabbetleri yapan kisiye ucuncu sansi vermezdim ama karar senin.
İnşaAllah canımArkadaşınızı anlıyorum ah şu çevre baskısı... Okul bitti atanma derdi sonra da koca soruları soruluyor.
Annem size olduğu gibi anlatsam bana hak verir. O da mutlu olmamı istiyor.
Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun. İnsallah arkadasınız da ben de buluruz hayırlı kişiyi...
Aynen size katılıyorum. Daha tanımadığı birine böyle el kol şeysi yapabiliyor, evlerden ırakkkkkAsik adam zaten ole sinemada abaza gibi el kol seysi yapmaz yani sarilma neymis 2. Bulusmada ...
Bi kere adamın nesi entel ben anlamadım. Bal gibi de boş konuşuyor, kusura bakmayın ama...
İkincisi, ikinci buluşmada temas olmayacak diye bişey yok. Hatta ilk görüşte aşk olabildiği gibi ilk buluşmada sevişmek bile olabilir ancak tensel bir çekim varsa yani her iki taraf da istiyorsa. Öyle biri yapmak isterken diğeri istemeyip hoşlanmayacak falan, olmaz. Bir de sinemada sarılmak nedir yahu ergen gibi.
Evet o kadar dedim, sen ailenin yanına git yalnız bırakma diye söyledim. Bekle gelicem dedi...Bosuna hastaneden kosa kosa geri gelmemis adam...sarilmak falan...degisik kokular aliyorum ..dikkat
Çok kitap okuyor ve her sey hakkında bilgisi var. Muhabbeti de iyi ama şu konudaki yazdığım tarzdakiler değil. Tip olarak beğenmemiştim ama konusma tarzını beğenmiştim. Belki dedim...
İlk bulusmada sevisenlere saygı duyuyorum, insanız ama benim düşündüğüm tarzdaki bir ilişki böyle değil. Duygusal olarak bir seylerin netleşmeden lazım
Ama bugün yaptıklarıyla onun ne kadar boş biri olduğunu anladım.
Ben de çok kitap okurum, birçok konu hakkında bilgim vardır, muhabbetimin de iyi olduğunu söylerler. Entel miyim acaba, hiç düşünmedim :) Ha bu arada, Nuri Bilge Ceylan ve Zeki Demirkubuz filmlerini çok severim. Nuri'nin Uzak filminde adamın dakikalarca yürümesi falan beni hiç rahatsız etmemişti, çoğu kişi eleştirmesine rağmen. Belki entelimdir.Çok kitap okuyor ve her sey hakkında bilgisi var. Muhabbeti de iyi ama şu konudaki yazdığım tarzdakiler değil. Tip olarak beğenmemiştim ama konusma tarzını beğenmiştim. Belki dedim...
İlk bulusmada sevisenlere saygı duyuyorum, insanız ama benim düşündüğüm tarzdakiler bir ilişki böyle değil. Duygusal olarak bir seylerin netleşmeden lazım
Ama bugün yaptıklarıyla onun ne kadar boş biri olduğunu anladım.
Ben de çok kitap okurum, birçok konu hakkında bilgim vardır, muhabbetimin de iyi olduğunu söylerler. Entel miyim acaba, hiç düşünmedim :) Ha bu arada, Nuri Bilge Ceylan ve Zeki Demirkubuz filmlerini çok severim. Nuri'nin Uzak filminde adamın dakikalarca yürümesi falan beni hiç rahatsız etmemişti, çoğu kişi eleştirmesine rağmen. Belki entelimdir.
Bence tip meselesi de önemli. Birilerine göre değil ama en azından size göre yakışıklı olmalı, hoş gelmeli gözünüze. Ne bileyim, tamam siz de çok yakışıklı bulmak zorunda değilsiniz ama bir insanın en azından bakışı ya da gülüşü vs. sizi çekmiyorsa bence bir anlamı yok. Elalem için demiyorum, elalemin "tipsiz" diyebileceği bir insanın tipinde sizi çeken birşey varsa gerisi fasa fiso benim için. Anladığım kadarıyla o da yok.
İlk buluşmada sevişmeyi örnek olarak söyledim zaten, bana da uygun değil. Bişeylerin çekmesi lazım ve o da bende tanımadan, vakit geçirmeden olmuyor. Yol verin gitsin.
Çiçek alıp gelmesini hoş karşilardım ben de..2. bulusmadan sevgili muhabbetne girilir mi bilmiyorum ama girilirse de bunu abes karşilamam..cunku her insanin beklentisi farklidir..senin icin gecmis onemsiz olabilir ama o kisi icin cok onemli bi kriterdir ve ne kadar begenip hosuna da gitseniz bu kriteri saglamiyorsanz ilerletmek istemeyecktr o yuzden sormustur der gecerim takilmam..hemen bu konusma devaminda bnm de gorustugum 5 6 kisi oldu 2 3 kez sans verdim demesine de fazla takilmam..cunku belki de kulagina gelir 5 6 kisiyle gorustugum smdiden bil edasiyla soyledi adam saf hareket etti bilemeyiz amacini..ama 2. Bulusmadan sarilmaya kalkmasi hic hos degil bu noktaya ben de takilirdim:) biraz farkli yaklastm ama karar sizin hayirlisi olsun:)
Doğru karar bence. Zaten olmazmış, yani sonuçta düşününce daha ilk zamanlar, size çok çok daha çekici gelmesi lazımdı ki sizde merak uyandırsın ve onu tanımak isteyesiniz... İyi olmuş, boşverin :)Bence anlattıklarınıza göre birileri sizin hakkınızda da entel olduğunu düşünüyor, haberiniz olsun
Bilim-sanat konusan insanları çok entel bulurum mesela... Birde ses tonu net ve toktu. Bu özelliği dikkatimi çektiği için ikinci bulusmayı kabul ettim.
Fiziksel anlamda bana çekici gelmedi. Bir de yakınıma oturunca farkettim tuhaf bir ten kokusu vardı. Bilirsiniz her insanın kendine özgü kokusu olurKötü değil ama içimi baymıştı
Sonuç: postalandı
SIRADAAAAA KİMerhabalar,
Bilenler bilir. Dünkü konumda ikinci buluşmadan bahsetmiştim.Bugün ikinci buluşmamız oldu...
Buluşma yerine geldiğimde elinde çiçeklerle karşıladı. Mutlu oldum tabii ve teşekkür ettim. Bir seyler içmek için bir Cafeye gittik. Bir saat sonra babası aradı acil gelmedi gerektiğini söyledi. Telefonunu kapatınca hemen kalkalım dedim çünkü annesi doktora gidecekmiş, kolu ağlıyormuş. Ben doktora götürüp hemen gelincem; sen avm de dolan, sinema programımız iptal olmasın dedi. Ben de tamam dedim 45 dakika dolandım sonra geldi.
Yine cafeye oturduk. Aramızda geçen diyalog aynen şu şekildeydi.
O: bir sey sorucaktım ama yanlış anlama?
B: sorabilirsin tabii...
O:daha önce erkek arkadaşın oldu mu? Ünideyken falan?
B: oldu. Senin oldu mu?
O:benim de oldu. Neden ayrıldınız?
B:öyle olması gerekti.
O:ne kadar sürdü?
B:1 yıl, senin ne kadar sürdü?
O:6 ay... Benim hakkımda ne düşünüyorsun.
B:İyi birisin, hoş sohbetlerin, romantiksi(çiçek mevzusu)
O:Bu kadar mı?
B:şimdilik bu kadar tanıyorum seni. Zamanla hakkında daha fazla sey öğrenirim. Sen ne düşünüyorsun?
O:aynı sesleri düşünüyorum. Ben senden önce de görüştüm evlenmek için ciddi 5-6 kişiyle.. Hemen kestirip atmadan şans verip görüştüm 2-3 kez...
Böyle deyince üzüldüm çünkü kendimi önemsiz hissettim. O çiçeğin de benim için bir anlamı kalmadı. O görüştüklerini de çiçek almıştır diye düşündüm. Benimle ikinci kez buluşmak istemesi hoşlandığı anlamına gelmiyor demek ki diye düşündün
Sonra sinemaya gittik. Film başladıktan 20 dk. sonra elini omzuma attı, sarılmak istedi. Ben de bunun için erken olduğunu düşünüyorum dedim. Tamam dedi. Yine bi 15 dk sonra başımı omzuna yasayabilir miyim? Dedi. İzin vermedim.
Ya kızlar bu çocuğa şans verilir mi? Bu görüştüğü 5-6 kişiden bahsetmesi onlar için peşin hükümlü olmadığını 2-3 kez daha görüşmek istediğini söylemesi...Sinemada sarılmak istemesi, başını omzuma koymak istemesi...
Daha ikinci buluşmamızdı.
Ne yapayım kızlar görüşeyim mi? Bırakayım mı? Ayrıca tip olarak da pek beğenmedim ama en azından konusma tarzı iyi, entelektüel dedim.
Şimdi bu çocuğa hayır desem annem de çok üzülecek!!! Ne yapayım bana bir yol gösterin sevgili kk arkadaslarım
Haklısınız en başta çekici gelmesi lazımdı. Ne yapalım, hayırlısı olsun...Doğru karar bence. Zaten olmazmış, yani sonuçta düşününce daha ilk zamanlar, size çok çok daha çekici gelmesi lazımdı ki sizde merak uyandırsın ve onu tanımak isteyesiniz... İyi olmuş, boşverin :)
Haha aynen o şanslı kişiye sesleniyorum : GelebilirsinSIRADAAAAA Kİ
Bu kk ilk başta çekici gelip evlendikleri kocalarin ilgisizliginden sevgisizliginden cinsel yetersizliğinden aldatmasindan şiddetinden bezmis kadınlar ile doluu! !!Haklısınız en başta çekici gelmesi lazımdı. Ne yapalım, hayırlısı olsun...
Yorumlarınız için teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?