İkinci buluşmadaaa... Yardım kızlar :/

Asik adam zaten ole sinemada abaza gibi el kol seysi yapmaz yani sarilma neymis 2. Bulusmada ...

Konusmasi sacma bosbogaz hatta.
Sinemada sarilmasi felan cok laubali su asamada siz sevgili degilsiniz birbirni tanimaya calisan sevgili adayisiniz ben rahatsiz olurdum sahsen.

Çok itici evet...
Tabi ki izin vermedim ama izin verseydim daha da ileriye gitmek isteyebilecek bir tip. Hiçte beklemezdim doğrusu erkek milleti işte. Çok rahatsız oldum

30 yaşındaki bir adamın davranışları değildi zaten sanırsın 15...
Boşuna dememişler akıl yaşta değil baştadır. Kararım net görüşmeyi düşünmüyorum

İnşaAllah canım
Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Üzülmeyin kimseyide takmayın

Bi kere adamın nesi entel ben anlamadım. Bal gibi de boş konuşuyor, kusura bakmayın ama...

İkincisi, ikinci buluşmada temas olmayacak diye bişey yok. Hatta ilk görüşte aşk olabildiği gibi ilk buluşmada sevişmek bile olabilir ancak tensel bir çekim varsa yani her iki taraf da istiyorsa. Öyle biri yapmak isterken diğeri istemeyip hoşlanmayacak falan, olmaz. Bir de sinemada sarılmak nedir yahu ergen gibi.

Bosuna hastaneden kosa kosa geri gelmemis adam...sarilmak falan...degisik kokular aliyorum ..dikkat

Çok kitap okuyor ve her sey hakkında bilgisi var. Muhabbeti de iyi ama şu konudaki yazdığım tarzdakiler değil. Tip olarak beğenmemiştim ama konusma tarzını beğenmiştim. Belki dedim...

İlk bulusmada sevisenlere saygı duyuyorum, insanız ama benim düşündüğüm tarzdakiler bir ilişki böyle değil. Duygusal olarak bir seylerin netleşmeden lazım

Ama bugün yaptıklarıyla onun ne kadar boş biri olduğunu anladım.

Ben de çok kitap okurum, birçok konu hakkında bilgim vardır, muhabbetimin de iyi olduğunu söylerler. Entel miyim acaba, hiç düşünmedim :) Ha bu arada, Nuri Bilge Ceylan ve Zeki Demirkubuz filmlerini çok severim. Nuri'nin Uzak filminde adamın dakikalarca yürümesi falan beni hiç rahatsız etmemişti, çoğu kişi eleştirmesine rağmen. Belki entelimdir.

Bence tip meselesi de önemli. Birilerine göre değil ama en azından size göre yakışıklı olmalı, hoş gelmeli gözünüze. Ne bileyim, tamam siz de çok yakışıklı bulmak zorunda değilsiniz ama bir insanın en azından bakışı ya da gülüşü vs. sizi çekmiyorsa bence bir anlamı yok. Elalem için demiyorum, elalemin "tipsiz" diyebileceği bir insanın tipinde sizi çeken birşey varsa gerisi fasa fiso benim için. Anladığım kadarıyla o da yok.

İlk buluşmada sevişmeyi örnek olarak söyledim zaten, bana da uygun değil. Bişeylerin çekmesi lazım ve o da bende tanımadan, vakit geçirmeden olmuyor. Yol verin gitsin.

Çiçek alıp gelmesini hoş karşilardım ben de..2. bulusmadan sevgili muhabbetne girilir mi bilmiyorum ama girilirse de bunu abes karşilamam..cunku her insanin beklentisi farklidir..senin icin gecmis onemsiz olabilir ama o kisi icin cok onemli bi kriterdir ve ne kadar begenip hosuna da gitseniz bu kriteri saglamiyorsanz ilerletmek istemeyecktr o yuzden sormustur der gecerim takilmam..hemen bu konusma devaminda bnm de gorustugum 5 6 kisi oldu 2 3 kez sans verdim demesine de fazla takilmam..cunku belki de kulagina gelir 5 6 kisiyle gorustugum smdiden bil edasiyla soyledi adam saf hareket etti bilemeyiz amacini..ama 2. Bulusmadan sarilmaya kalkmasi hic hos degil bu noktaya ben de takilirdim:) biraz farkli yaklastm ama karar sizin hayirlisi olsun:)

Bence anlattıklarınıza göre birileri sizin hakkınızda da entel olduğunu düşünüyor, haberiniz olsun

Bilim-sanat konusan insanları çok entel bulurum mesela... Birde ses tonu net ve toktu. Bu özelliği dikkatimi çektiği için ikinci bulusmayı kabul ettim.

Fiziksel anlamda bana çekici gelmedi. Bir de yakınıma oturunca farkettim tuhaf bir ten kokusu vardı. Bilirsiniz her insanın kendine özgü kokusu olurKötü değil ama içimi baymıştı

Sonuç: postalandı

Çiçeği başta ben de hoş karşıladım hatta belirttiğim gibi onun romantik olduğunu düşündüm.

5-6 kişiyle görüştüm 2-3 şans verip görüşüyorum demesi bana göre herkesle ikinci kez bulunuyorum, sen özel değilsin demek. Bu durumda çiçeğin artık bir önemi kalmadı.

Sadece sarılmak istese neyse o saçma sapan yılışık hareketleri de çok iticiydi

Doğru karar bence. Zaten olmazmış, yani sonuçta düşününce daha ilk zamanlar, size çok çok daha çekici gelmesi lazımdı ki sizde merak uyandırsın ve onu tanımak isteyesiniz... İyi olmuş, boşverin :)

SIRADAAAAA Kİ

Haklısınız en başta çekici gelmesi lazımdı. Ne yapalım, hayırlısı olsun...
Yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Siz daha 2. Bulusmada sinemaya giderseniz onun da böyle davranması gayet normal hem çocuk dürüst davranmis yarın öbür gün başkasından duysaniz bunları daha mu iyi olurdur

Haklısınız en başta çekici gelmesi lazımdı. Ne yapalım, hayırlısı olsun...
Yorumlarınız için teşekkür ederim :)
Bu kk ilk başta çekici gelip evlendikleri kocalarin ilgisizliginden sevgisizliginden cinsel yetersizliğinden aldatmasindan şiddetinden bezmis kadınlar ile doluu! !!
Beraber bir gelecek kurulabilir misiniz ona bakın öncelikle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…