- 4 Mart 2011
- 142
- 85
- 123
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Canim inşallah geçen birşeydir hiçbir fikrim yok o hastalıkla ilgili... Tek bildiğim 2.yi erken düşünmekle iyi etmişsin. .. Herkes başına gelen hastalıklar hakkında bilgi sahibi oluyor ya başımıza gelmeyenlerle ilgili birsey bilmiyoruz. Dr na gidip hem bi kontrol etsin hemde kafana takilanlari sor korunmayı bırakmadan önce canım. Hayirlisini versin Rabbim hakkında. .
Canım hayırlı olsun, şimdi gördüm hamilelik takvimini, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinSlm arkadaşlar benim bir cocugum var 8 yasinda simdi kardeşi olsun istiyoruz 9 aydır ama malesef tutturamıyoruz..ilk çocukta zorlanmıs olsaydım bu kadar sasırmazdım,sizce ne gibi sorun olabilirki benim gibi ikinci cocugu isteyip tutturamayan arkadaşlarla sohbet etmek istiyorum..
Yok canım testi pozitif görünce yaptım ama hamile değilmişimCanım hayırlı olsun, şimdi gördüm hamilelik takvimini, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim
Ayy ne güzel içten dualar etmişsin canım benimm allahım duysun sesini..hepimize hayırlısıyla basip etsin inşallahhKizlarrrrrrrr Çocuk isteyen herkese inşallah Rabbim hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah. ... Önce Rabbime hayırlı bir kul , sonra bizlere hayırlı bir evlat , devletine milletine hayırlı biri olmasını nasip etsin inşallah. .. Güzel kalpli vicdanı merhametli zeki başarılı güzel evlatlar nasip etsin kizlarrrrrrr innnnsssaaaaalllllahhhhh hepimizeeeee. ... Bizlerde hamilelikte ve hamilelik sonrasında sağlıklı sıhhatli olalim, sorunsuz atlatalim inşallah o günlerini insallahhhhhh.....
Hayırlısıyla olur umarım bir an önce. Benim ameliyat olalı bir ay oldu. Ondan önce yaptıkları iğneler yüzünden en az 3 ay korunma verdi Dr. Bilmiyorum bir daha cesaret edebilir miyim... Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...Yok canım testi pozitif görünce yaptım ama hamile değilmişimyinede sağol canım benim allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah..senin nasıl gidiyor
Canım benim çok geçmiş olsun..kötü düsünme bir sınavdan geçtin allah daha güzellerini nasip edecektir..sen sakın kendini bu şekilde inandırma korkacak hiçbişey yok allah bidaha kötü tecrübeler yaşatmasın...Hayırlısıyla olur umarım bir an önce. Benim ameliyat olalı bir ay oldu. Ondan önce yaptıkları iğneler yüzünden en az 3 ay korunma verdi Dr. Bilmiyorum bir daha cesaret edebilir miyim... Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...
Amin cnm sağol. Nasip bakalım haberleşiriz yine...Canım benim çok geçmiş olsun..kötü düsünme bir sınavdan geçtin allah daha güzellerini nasip edecektir..sen sakın kendini bu şekilde inandırma korkacak hiçbişey yok allah bidaha kötü tecrübeler yaşatmasın...
İsteyen herkese versin canım inşallah gerçekten tüm kalbimle ettim duamı. ..Ayy ne güzel içten dualar etmişsin canım benimm allahım duysun sesini..hepimize hayırlısıyla basip etsin inşallahh
Çok güzel bir düşünce... Peki veriyorlar mı? Benim teyzem de sizin gibi düşünüyordu ikinciyi evlat edinelim dediler bundan 10 yıl önce. Bir sürü sorun çıktı alamadılar...Biz ikinciyi evlatlik edinmek istiyoruz. Bir hayata dokunmak.. olmuyorda bu sekilde deneyin. Bnm olmadiginicin degil sadexe esimle istegimiz ..
Canım hsg çektirdinmi aynı durumdayız oğlum 7 yaşında uğraşlarımızın 7. Ayında hsg çektirdim tüplerim tıkalı çıktı başka hiçbir sorunumuz yoktu bizimde şimdi beklemedeyimselam hanımlar oğlum 8 yaşında olacak nerdeyse, 1,5 yıldır 2.ci için çabalıyorum yumurta takibi klomen yapıldı ilkindedi hiç soryn yokken 18 .ayda kalmıştım Neden acaba kalamıyorum. ilkinde eşim sperm vermişti sorun yoktu.
neden tıkalı çıktı peki 2. gebelik seninkide değilmi rahim filmi için gün aldım ama dr bana ilişkiye girilmesin demedi ogün sorduklarından regl nin üzerinden 2 gün geçti ve çalışma olduğundan film çekilemedi tekrar rendavu talebim olup giriş yapılacak ama bunu hiç yapmak istemiyorum.Canım hsg çektirdinmi aynı durumdayız oğlum 7 yaşında uğraşlarımızın 7. Ayında hsg çektirdim tüplerim tıkalı çıktı başka hiçbir sorunumuz yoktu bizimde şimdi beklemedeyim
evet canım 2. olacak inşallah olursa düzenli ilişki olmadığında tıkanıyormuş tüpler birde sezeryan doğumlardan sonra nadirende olsa tıkanıyormuş canım hsg de açtılar çok şükür ikiside hem tıkalı hem yapışıkmış adetin bitecek hiç ilişkiye girmeden çektireceksin hsg yi hamilelik olma ihtimaline karşı böyle yapılıyor ve hsg den sonraki 3 gün korunacaksın ve yıkanmayacaksın bu da enfeksiyon olmaması için hayırlısı olsun canımneden tıkalı çıktı peki 2. gebelik seninkide değilmi rahim filmi için gün aldım ama dr bana ilişkiye girilmesin demedi ogün sorduklarından regl nin üzerinden 2 gün geçti ve çalışma olduğundan film çekilemedi tekrar rendavu talebim olup giriş yapılacak ama bunu hiç yapmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?