İkinci çocuğu isteyenler...

Geçen birşey olduğunu sanmıyorum yine aynı şeyleri yaşayacağım gibi geliyor neyse yapacak birşey yok stresi çok perişan ediyor insanı erken doğum riski ile geçiriyorsun hamileliği..aslında çok düşündüm ikinci çocuğu yapıp yapmama konusunda ama kızıma bir kardeş olsun istiyorum o yüzdende çok ara vermeyi düşünmüyorum zaten gidicem doktoruma soracak çok şeyim var insan ikinci de daha bir tecrübe sahibi oluyorsun başına gelecekleri bildiğin için daha faZla sorgular oluyorsun

Vallaha kızlar ne yalan söyleyeyim benim gözüm korktu. Dış gebelik yüzünden önce kürtaj sonra 2 kere kanser iğnesi ardından iç kanama ile acil ameliyat ve sağ tüpün alınması... Allah düşmanıma bile vermesin. Son bir aydır bunlarla uğraşıyorum. Bir daha cesaret edebilir miyim gebe kalmaya bilmiyorum ama cesaret edersem ve olmazsa hiç sorgulamayacağım. Beterin beteri var derler ya gebe kalmaya korkuyorum artık...

Kizlarrrrrrrr Çocuk isteyen herkese inşallah Rabbim hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah. ... Önce Rabbime hayırlı bir kul , sonra bizlere hayırlı bir evlat , devletine milletine hayırlı biri olmasını nasip etsin inşallah. .. Güzel kalpli vicdanı merhametli zeki başarılı güzel evlatlar nasip etsin kizlarrrrrrr innnnsssaaaaalllllahhhhh hepimizeeeee. ... Bizlerde hamilelikte ve hamilelik sonrasında sağlıklı sıhhatli olalim, sorunsuz atlatalim inşallah o günlerini insallahhhhhh.....

Canım hayırlı olsun, şimdi gördüm hamilelik takvimini, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . Çok sevindim

Canım hayırlı olsun, şimdi gördüm hamilelik takvimini, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . Çok sevindim
Yok canım testi pozitif görünce yaptım ama hamile değilmişim yinede sağol canım benim allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah..senin nasıl gidiyor

Ayy ne güzel içten dualar etmişsin canım benimm allahım duysun sesini..hepimize hayırlısıyla basip etsin inşallahh

Yok canım testi pozitif görünce yaptım ama hamile değilmişim yinede sağol canım benim allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah..senin nasıl gidiyor
Hayırlısıyla olur umarım bir an önce. Benim ameliyat olalı bir ay oldu. Ondan önce yaptıkları iğneler yüzünden en az 3 ay korunma verdi Dr. Bilmiyorum bir daha cesaret edebilir miyim... Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...

Canım benim çok geçmiş olsun..kötü düsünme bir sınavdan geçtin allah daha güzellerini nasip edecektir..sen sakın kendini bu şekilde inandırma korkacak hiçbişey yok allah bidaha kötü tecrübeler yaşatmasın...

Cok ara verildikten sonra 1sene beklemek gerekir diyor dr biraz sabir kiminin ilk denemede oluyor kimi bekliyor hersey Allahtan

Oyyy oy kızlar ne olcak böyle bizim bu durumlar. .. Evden dışarı çıkmak gelmiyor içimden dışarda sanki gözüme gözüme sokuyor hayat hamileleri.... Büyük sınav bu kızlar yaaaa.... En büyük teselligimiz Rabbimin ilk hediyesi çocuklarımız. .. Hiç olmayanlarin psikolojisini düşünmek bile istemiyorum. Tüp bebek yaptırayim diyorum ama ya tutmazsa onca cektigin İğneli tedavilerin sıkıntılarını boşuna çektiğin mi yanarsın,o kadar tüpe bel bağlayıp hayallerinin yikilmasina mi yanarsin, döktüğün para pul mi yanarsin! ! Zaten tüp bebek yaptırıp tutmazsa artık mümkün değil olmaz inancı yerleşir beynime! !!! Oyyy Oyyy ne desem ne dusunsem bilemedim... Bi yol arıyorum ama Rabbim ne zaman ol der yada der mi nasip olcak mi bilememek insanı çaresiz kılıyor...

Biz ikinciyi evlatlik edinmek istiyoruz. Bir hayata dokunmak.. olmuyorda bu sekilde deneyin. Bnm olmadiginicin degil sadexe esimle istegimiz ..
Çok güzel bir düşünce... Peki veriyorlar mı? Benim teyzem de sizin gibi düşünüyordu ikinciyi evlat edinelim dediler bundan 10 yıl önce. Bir sürü sorun çıktı alamadılar...

selam hanımlar oğlum 8 yaşında olacak nerdeyse, 1,5 yıldır 2.ci için çabalıyorum yumurta takibi klomen yapıldı ilkindedi hiç soryn yokken 18 .ayda kalmıştım Neden acaba kalamıyorum. ilkinde eşim sperm vermişti sorun yoktu.

Canım hsg çektirdinmi aynı durumdayız oğlum 7 yaşında uğraşlarımızın 7. Ayında hsg çektirdim tüplerim tıkalı çıktı başka hiçbir sorunumuz yoktu bizimde şimdi beklemedeyim

Canım hsg çektirdinmi aynı durumdayız oğlum 7 yaşında uğraşlarımızın 7. Ayında hsg çektirdim tüplerim tıkalı çıktı başka hiçbir sorunumuz yoktu bizimde şimdi beklemedeyim
neden tıkalı çıktı peki 2. gebelik seninkide değilmi rahim filmi için gün aldım ama dr bana ilişkiye girilmesin demedi ogün sorduklarından regl nin üzerinden 2 gün geçti ve çalışma olduğundan film çekilemedi tekrar rendavu talebim olup giriş yapılacak ama bunu hiç yapmak istemiyorum.

evet canım 2. olacak inşallah olursa düzenli ilişki olmadığında tıkanıyormuş tüpler birde sezeryan doğumlardan sonra nadirende olsa tıkanıyormuş canım hsg de açtılar çok şükür ikiside hem tıkalı hem yapışıkmış adetin bitecek hiç ilişkiye girmeden çektireceksin hsg yi hamilelik olma ihtimaline karşı böyle yapılıyor ve hsg den sonraki 3 gün korunacaksın ve yıkanmayacaksın bu da enfeksiyon olmaması için hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…