İkinci çocuğu isteyenler...

Geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. . Rabbim daha fazla bekletmeden oyalamadan hayirlisiyla verir inşallah 2. evlatlarimizi... oyyy oy

Pardon daha önce yazmışsın 7 yaşında oğlum var diye. Başımıza ne geliyorsa stresten geliyor. Ben böyle düşünüyorum. Sakinleşip hayattan olduğu gibi tat alınca elimizdekiyle mutlu olmayı öğrenince bence herşey yoluna girecek gebelikte olacak...

Canım şimdi gördüm msj ni evet 7 yaşında 5 yaşındayken başladık bu maceraya 2 senedir yok yok... İsyanlar noktasına geldim... Ben karar verdim üzerine 2. yi dusunmeyenler bile süpriz hamile kalıp doğurdu! !! Sanki inadına hayat hamilleri çıkarıyor karşıma... Gördükçe üzülüyorum. .. Kardeş dusunmuyormusun oğluna diyenlere uydurdugum seyler cabası! !! Tüp bebek merkezine gittim geçen aşılama yaptırayim diye birde yeni oluşan bi çikolata kisti çıktı başıma. ..Dr çikolata kisti olanlara aşılama önermiyorum dedi direk tüp bebek yapalım dedi .. Eşimde yanasmiyor aşılamaya bile zor ikna etmiştim. İlk çocuk olsa tamam ama 2. si olursa olur doğal yolla diyor. Çıldıricam vallah artik. ..

Kızlar birde fsh hormonum yüksekti biraz bende araştırdım iyi geliyor denilen ot çöp denedim adaçayı , hayıt tohumu gibi bitkilerin çayını içtim evet fsh im düstü fakat bu bitkiler östrojenimi yükselttigi için bu sefer östrojen yüksekliğinden çikolata kisti oluştu. .. Meger östrojen yuksek olunca cikolata kistini olusturup beslermis...Kaş yapayım derken göz çıkardım yani.. Valla battı balık yan gider bu ay regl oluncada soğan kurunu deniycem kistleri yok ediyormuş. . Bilemedim gerçekten. .. onu iç bunu yap yoruldum gerçekten. ..

Bak arkadaşım ben sana söyleyeyim seninki stres. Sakinleşince olacak. Peki spiral falan kullandın mı bu arada? Bak spiralden sonra ben de dış gebelik oldu. Tüpleri tıkayabiliyormuş

Bak arkadaşım ben sana söyleyeyim seninki stres. Sakinleşince olacak. Peki spiral falan kullandın mı bu arada? Bak spiralden sonra ben de dış gebelik oldu. Tüpleri tıkayabiliyormuş
Yok canım ne spiral ne doğum kontrol hapı hiçbirini kullanmadım ben. Kortum hep onlardan . Doğum kontrol hapı kısır ediyor dediler, spiral de kayıyor ediyor diye korktum ama olmayınca olmuyor işte gülüm. .. Doğal yolla korunduk hep bilseydim korunmazdim bile...

Offff arkadaşım valla bilemedim gerçektende! ! Ya birtakim problemler var Dr lar bilemiyor, yada stresten olmuyor... Ama bildiğim birsey varsa oda Rabbimin ol demesiyle olmayacak şey yok ne imkansızlar gebe kalmış Dr um anlattı da... Çaresiz ve aciz olmak çok zor... Yaş ilerliyor zaman aleyhime işliyor bunu dusunmek beni çok uzuyor...

Arkadaşlar merhaba benim il gebeliğimde rahim ağzı yetmezliği vardı sınırdaydım ve 18.haftada belli oldu o yüzden dikiş atılamadı hep yattım sadece tuvalete kalktim 2 kere hastanede yattım nidilat içtim progestan içtim pruluton iğne oldum çok şükür 39. Haftada epidural sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim her şey yolunda gitti şimdi kızım 2 yaşında ve ben bir kaç ay sonra ikinci bebeği düşünüyorum tekrar aynı sorunlarını yaşarım diye çok korkuyorum bu rahim ağzı yetmezliği geçmeyen birşeymi ikinci hamileleiğimde de aynı problemeleri yaşarmıyım

Ben de aynı drmdayım.Yas 34.Kızım 6 yasında.Babamın rahatszlığından dolayı bu kadar ara verdim. Sonra da kaybettik onu.O daha da mahvetti beni4 aydr korunmuyrz.Hemen oluverecekmiş gbi geldi hep.Kızım kardeş istyrum diyo sürekli.O zmn daha da üzülüyrm.

Allah rahmet eylesin canım. . Hepimizin ertelemek için sebepleri olmuş... Sonunun böyle olacağını bilsek ötelermiydik hiç. .. İlk çocugumuzun hemen olmasi bizi yanılttı ... ikincide olur dedik... Oyyyy oyyy sözün bittiği yer. .. insanlar plan yaparken kader gulumsermis dedikleri doğru. .. Rabbimeee bol bol duaaaa... Birde stressiz günler bizi düze çıkarır ama o stres yapmamaya nasıl halledicem bilmiyorum... Rüyalarımda kaç tane çocuk doğurdum sayısını bilmiyorum inanin...

Son düzenleme:
Canim inşallah geçen birşeydir hiçbir fikrim yok o hastalıkla ilgili... Tek bildiğim 2.yi erken düşünmekle iyi etmişsin. .. Herkes başına gelen hastalıklar hakkında bilgi sahibi oluyor ya başımıza gelmeyenlerle ilgili birsey bilmiyoruz. Dr na gidip hem bi kontrol etsin hemde kafana takilanlari sor korunmayı bırakmadan önce canım. Hayirlisini versin Rabbim hakkında. .

Amin canım sagol...Aynen öyle hiç stressiz öğrenmiştim hamile oldugumu.Şimdi ise oku oku kafayı yicem.Randevu aldım bakalım,yolumu çizeyim,ne problem varsa cıksın.Her ay stres yapmak yıprtayr insanı

Üzme kendini cnm çok şükür var birer çocuğumuz Allah onlara ömür versin. Bak ben 3 ayda hamile kaldım da ne oldu, tüpte gitti. Vardır her işte bir hayır. Hayırlıysa olsun birer tane daha hayırsızsa hiç olmasın...

Bende ayni durumdaydim ilk çocuğum ewliligimin ilk yilinda 6.ayimda olmustu bir tane kizim var 5.5 yaşında ocak ayindan beri 2 cocugu düşünüyoruz ilk denememizde tuttu düşündüğüm ay hamile kaldım cok sevinmis bir o kadar da şaşırmıştım ama Martta kurtaj oldum bebeğimin kalbi durmus aldırmak zorunda kaldım Temmuzda tekrar korunmayi bıraktık ama yok olmuyor maleseff tutmuyor birde kurtaj sonrasi gebe kalirsin dediler ama fossduadan baska yapacak birsey yok

Sana da cok gecmiş olsun canım.Allahım o kötü günleri yasatmasın tekrar.Hayırlısı olsun evet.

Amin canım sagol...Aynen öyle hiç stressiz öğrenmiştim hamile oldugumu.Şimdi ise oku oku kafayı yicem.Randevu aldım bakalım,yolumu çizeyim,ne problem varsa cıksın.Her ay stres yapmak yıprtayr insanı
Aynen öyle mutlaka git... Biz birşeymiz nasılsa yok kafasıyla Dr işini erteliyoruz. Git herseyin yaptır. Ve yaptırdıktan sonra Dr lara güvenme eve gel internetten sonuçlarını araştır. Onlar birşeyin yok deyip bazı sonuçları önemsemiyor. Beni 1 sene öyle oyaladilar... Birşeyin yok yok ve deli gibi para sactım her muaynesine iyi Dr diye ... fsh im çok yüksekken normal diye diye oyaladilar beni. Dr a gidince ben diyordum şunu da yapalım mı bunu da yapalım mı diye!!! Kendi kendimin Dr u oldum... Şimdi her ay gidip hormonlarımi kendim takip ediyorum...

Oyyy canim hep öyle deniyor da. Gönül ferman dinlemiyor be canım. Eşim hayırlısı olsun deyip geçiyor bende hep "öyle dua etme yaaa diyorum hayırlı bir şekilde olsun de" diyorummm... Duaları eksik etmemek lazımmış. . İçimdeki bu birgün olacak inancı ve ümidi beni strese sokuyor... olmayacak deyip takmamaya umursamamaya başlayabilsem bi. .. Belkide olacak!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…