İkinci çocuğu isteyenler...

Canım niye öyle düsünüyosun demekki zamanı var daha öyle düşün..rabbim bize annelik duygusunu zaten tattırdı bin şükür inşallah çocuklarımızıda kardeşlik duygusundan mahrum bırakmasın..amin...lekelenmen var kasıklarında batma var peki bat nezaman

Arkadaşlar yerleşme kanaması nedir?bilenler bilgi verebilir mi?adetim 5 gün var adet kanamasi gibi degil bi kanama oldu ve kasiklarimda batma var test yaptım negatif.
Ne yapsam bilemedim....
Kizimda böyle olmamıştı. ..
Nasıl bi kanama canım kahverengimi?yerleşmen kanaması çok fazla değildir yani adet kanaması seklinde değil daha az ve kahverengi şeklinde oluyor genelde

Bat 7 Kasım canım. Ama bu lekelenme herhalde doğum kontrol hapını kullanmayı unutmamla alakali gibi... Hormonlarim şaşırdı diye düşünüyorum. .. Ama 2 seneyi geçti canım yaaa... Çok üzülüyorum. .. Oğlumda olmayacak benim kardeşim dedikçe dahada üzülüyorum! !! Evet haklısın biliyorum kendimi senin dediğin gibi telkin etmeye çalışıyorum ama yapamıyorum. .. Hele kazara hamile kalan arkadaslarim oldu bu donemde... Bilemiyorum Rabbim hayırlısını bilir ama üzücü. ..

Tabi ki üzucü bende bir senedir istiyorum ama vakti değil demekki diyorum..ama sen üzülme hatta şöyle düşun rabbim bu kadar beklettiyse en hayırlısını nasip edecektir inşallah.. bekleyelim bakalım 7 kasımı güzel haberlerle gelsin inşallah benimde bat 13 kasım ben bu ay rahim filmi ćekildim tüplerde tıkanıklık yok nasip hayırlısı inşallah hepimiz için

İnşallah canim hepimiz için ennn hayirlisini verir Rabbim bu kadar bekledikten sonra. .. Amin en kisa zamanda hayırlısıyla güzel haberler verelim inşallah birbirimize... Çok istiyorum çok çok cokkkk...

Benim oglum 5 buçuk yaşında.Su an 12 haftalik hamileyim iyi gidiyor şükür.Ama ilk oglumdan 1 bucuk sene sonra saglikli bir gebeligi sonlandirdim.Gecen sene hamile kaldim 9 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum.Bu gebelik ilk denemede oldu.Bu isler tamamen kismet bence.

Haklısın aslında ben çok fazla takıyorum kafaya sanırım psikolojik etkiliyorum hormonlarımı..nasip tabi herşey, hayırlısını dileyip bekliyorum...sağlıkla alın inşallah kucağınıza..

Kızlar yine de ümidim yok ama dün regl günümdü olmadım. Bugün de gelmedi ama ağrı başladı olacakmisim gibi geliyor. Ama umut fakirin ekmeğidir. Bi umutlandım yine de. .. Rabbim ol dedi mi acaba?? Offf offf yüce Rabbim biliyor sadece... Hayirlisi demekten başka çarem yok...

Ben kirmizilara büründümmm kızlar geç geldi ama geldi yine... Oyyyy oyy şimdi 1- 2 aya tüp bebek düşünüyoruz hayirlisiyla inşallah. .. Rabbim ugrastirmdan verir hayirlisiyla inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…