İkinci çocuğu isteyenler...

Sağol cnm ilkini özelde yaptırmıştım, ikincisini devlette yaptırdım bugün. Eşim özele gidelim dedi, öğlenden sonraya randevu aldım tekrarlayacağız testi bugün bir daha
Farklı yerlerde yapılınca da sonuç değişebiliyor.inşallah sıkı sıkı tutunmuştur sana

Arkadaşlar oğlum 2.5 yaşında erken mi 2. Çocuk için. Eşim pek yanaşmıyo daha. Oldu diyesiye epey sürer diyorum.anlamıyor.

Kızlar moralim çok bozuk. Dr iki tane bebek var diyor. Biri rahimde diğeri sağ tüpte diyor. Dün gece biraz kanamam oldu. Acile gittim. Bugün öğlenden sonra konseye çağırdılar. Kızlar bana dua edin. İnşallah tüpte yoktur. Bebek düşerse Takdir-i İlahi fakat tüpte sıkıntı olmaz inşallah

Allah yardımcın olsun.hakkında hayırlısı olur inşallah.haberdar et bizi

Canım allah yardımcın olsun ne oldu gittinmi tekrar doktora? Moralini bozma lütfenn

Gittim şüpheli dış gebelik ve rahim içi gebelik. Hcg iyi artmıyor... Sağlıklı bir gebelik değil dediler. Bugün tekrar hcg ve progesteron bakacaklar. Önce kürtaj sonra hcg düşmezse laparaskopi ile tüpü açacaklar. Herşeyin hayırlısı Takdir-i İlahi...

Bak hiç moralini bozma benim yengem abimin eşi aynı durumu yaşadı ki onunki daha zor oldu sağ tüpü alındı..hamile kaldığını öğrendi sonra giderim diye diye geciktirdi doktora gitmeyi meğer bebek tüpte büyüyormuş çok sancılandı hastaneye gitti öyle öğrendi..hemen acil alınması lazım dediler yoksa kendi hayatıda tehlikeye girecekmiş..neyse gitti araştırma hastanesinde hemen sezeryanla bebek ve sağ tüpü alındı..sonra doktor tek tüple hamile kalamayabilirsin dedi yani direk şoyle söyledi %30 normal yolla hamile kalabilirsin %30 bidaha çouğun olmaz %30 tüp bebek dedi oda sol tüpün filmini istedi tıkalı olabilir dedi..sonra nede olsa bidaha cocuğum olmayacak gözüyle baktı ve korunmadı hiç ve ummadığı bi anda tekrar hamile kaldığını öğrendi...şimdi doğurdu bile gayet sağlıklı bir bebişi oldu..sen kafaya takma herşey allahtan sen iste ol derse olur..stres yapma

Kürtaj yaptılar dün . Cumaya beta hcg bakılacak düşerse sorun yok. Düşmezse doktor önce iğne ile tedaviyi deneriz dedi...

Ya kızlar cok yazdım ama cok nadir cevap yazan arkadaslarım oldu saolsunlar ya adetim gecikmişti 5.6 gün test yaptık negatif cıktı dün sonuclarda adetlerimde düzene girdi şimdi 2 ciyi istiyoruz olmuyo 6 aydır nerdeyse doktor dün bana bazı ilaclar yazmıs ( DUPHASTON 10 mg GYNO -LOMEXIN 600mg 2 ovul ) diye bu ilaclar nicin birde söyle bir test yapmıs normalmi sonuclarım sordum sen oraları cok düsünme adetinin 3.gğnğ gel bakalım dedi ve ben bugün adet oldum yarında poliklinigi var kendinin gitsem olurmu ki yumurtalara bakması için bana bir akıl verin su testlerede bşr bakın hele bacım cıldırmak üzereyim valla

Selam kızlar, ikinci bir iğne oldum yine düşmedi hcg en son laparoskopi ile sağ tüp alındı. Hastaneden çıktım evde dinleniyorum. Oldu bitti çok şükür. Korunma süresi biter bitmez çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…