- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Sağol cnm ilkini özelde yaptırmıştım, ikincisini devlette yaptırdım bugün. Eşim özele gidelim dedi, öğlenden sonraya randevu aldım tekrarlayacağız testi bugün bir dahaHerşeyin hayırlısı.içini ferah tut yine de.
Stres yapma cnm.olumlu düşün.Kızlar moralim çok bozuk bugünkü betahcg değerim çok iyi değil. Doktorum kimyasal gebelik olabilir. 2 gün sonra tekrarlayalım dedi...
Farklı yerlerde yapılınca da sonuç değişebiliyor.inşallah sıkı sıkı tutunmuştur sanaSağol cnm ilkini özelde yaptırmıştım, ikincisini devlette yaptırdım bugün. Eşim özele gidelim dedi, öğlenden sonraya randevu aldım tekrarlayacağız testi bugün bir daha
İnşallah canım hayırlısı sağlıklı olması önemli tabi umarım hastane farkıdır sebepFarklı yerlerde yapılınca da sonuç değişebiliyor.inşallah sıkı sıkı tutunmuştur sana
Allah yardımcın olsun.hakkında hayırlısı olur inşallah.haberdar et biziKızlar moralim çok bozuk. Dr iki tane bebek var diyor. Biri rahimde diğeri sağ tüpte diyor. Dün gece biraz kanamam oldu. Acile gittim. Bugün öğlenden sonra konseye çağırdılar. Kızlar bana dua edin. İnşallah tüpte yoktur. Bebek düşerse Takdir-i İlahi fakat tüpte sıkıntı olmaz inşallah
Canım allah yardımcın olsun ne oldu gittinmi tekrar doktora? Moralini bozma lütfennKızlar moralim çok bozuk. Dr iki tane bebek var diyor. Biri rahimde diğeri sağ tüpte diyor. Dün gece biraz kanamam oldu. Acile gittim. Bugün öğlenden sonra konseye çağırdılar. Kızlar bana dua edin. İnşallah tüpte yoktur. Bebek düşerse Takdir-i İlahi fakat tüpte sıkıntı olmaz inşallah
Gittim şüpheli dış gebelik ve rahim içi gebelik. Hcg iyi artmıyor... Sağlıklı bir gebelik değil dediler. Bugün tekrar hcg ve progesteron bakacaklar. Önce kürtaj sonra hcg düşmezse laparaskopi ile tüpü açacaklar. Herşeyin
Gittim şüpheli dış gebelik ve rahim içi gebelik. Hcg iyi artmıyor... Sağlıklı bir gebelik değil dediler. Bugün tekrar hcg ve progesteron bakacaklar. Önce kürtaj sonra hcg düşmezse laparaskopi ile tüpü açacaklar. Herşeyin hayırlısı Takdir-i İlahi...
üzüldüm ama her şerde bir hayır vardır. Rabbim bir an evvel gonlundekini yaşamayı nasip etsin.Geçmiş olsun
Bak hiç moralini bozma benim yengem abimin eşi aynı durumu yaşadı ki onunki daha zor oldu sağ tüpü alındı..hamile kaldığını öğrendi sonra giderim diye diye geciktirdi doktora gitmeyi meğer bebek tüpte büyüyormuş çok sancılandı hastaneye gitti öyle öğrendi..hemen acil alınması lazım dediler yoksa kendi hayatıda tehlikeye girecekmiş..neyse gitti araştırma hastanesinde hemen sezeryanla bebek ve sağ tüpü alındı..sonra doktor tek tüple hamile kalamayabilirsin dedi yani direk şoyle söyledi %30 normal yolla hamile kalabilirsin %30 bidaha çouğun olmaz %30 tüp bebek dedi oda sol tüpün filmini istedi tıkalı olabilir dedi..sonra nede olsa bidaha cocuğum olmayacak gözüyle baktı ve korunmadı hiç ve ummadığı bi anda tekrar hamile kaldığını öğrendi...şimdi doğurdu bile gayet sağlıklı bir bebişi oldu..sen kafaya takma herşey allahtan sen iste ol derse olur..stres yapmaGittim şüpheli dış gebelik ve rahim içi gebelik. Hcg iyi artmıyor... Sağlıklı bir gebelik değil dediler. Bugün tekrar hcg ve progesteron bakacaklar. Önce kürtaj sonra hcg düşmezse laparaskopi ile tüpü açacaklar. Herşeyin hayırlısı Takdir-i İlahi...
Kürtaj yaptılar dün . Cumaya beta hcg bakılacak düşerse sorun yok. Düşmezse doktor önce iğne ile tedaviyi deneriz dedi...Bak hiç moralini bozma benim yengem abimin eşi aynı durumu yaşadı ki onunki daha zor oldu sağ tüpü alındı..hamile kaldığını öğrendi sonra giderim diye diye geciktirdi doktora gitmeyi meğer bebek tüpte büyüyormuş çok sancılandı hastaneye gitti öyle öğrendi..hemen acil alınması lazım dediler yoksa kendi hayatıda tehlikeye girecekmiş..neyse gitti araştırma hastanesinde hemen sezeryanla bebek ve sağ tüpü alındı..sonra doktor tek tüple hamile kalamayabilirsin dedi yani direk şoyle söyledi %30 normal yolla hamile kalabilirsin %30 bidaha çouğun olmaz %30 tüp bebek dedi oda sol tüpün filmini istedi tıkalı olabilir dedi..sonra nede olsa bidaha cocuğum olmayacak gözüyle baktı ve korunmadı hiç ve ummadığı bi anda tekrar hamile kaldığını öğrendi...şimdi doğurdu bile gayet sağlıklı bir bebişi oldu..sen kafaya takma herşey allahtan sen iste ol derse olur..stres yapma
Diyecek birsey yokKürtaj yaptılar dün . Cumaya beta hcg bakılacak düşerse sorun yok. Düşmezse doktor önce iğne ile tedaviyi deneriz dedi...
Geçmiş olsun canım.umarım bir an evvel atlatirsin bu süreciKızlar malesef beta hcg düşmedi. Bugün iğne oldum.
Sağol cnm bana dua edin lütfen...Geçmiş olsun canım.umarım bir an evvel atlatirsin bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?