- Konu Sahibi duygusalannee
-
yaptır bence çok faydalı hsg korkulacak hiç bir şeyde yok ve yaptırdıktan sonraki ilk 6 ay hamile kalma şansın çok fazlaneden tıkalı çıktı peki 2. gebelik seninkide değilmi rahim filmi için gün aldım ama dr bana ilişkiye girilmesin demedi ogün sorduklarından regl nin üzerinden 2 gün geçti ve çalışma olduğundan film çekilemedi tekrar rendavu talebim olup giriş yapılacak ama bunu hiç yapmak istemiyorum.
off tam cesaret ettim olmadı ilkindede böyle oldu hsg için kapıdan döndüğüm ay hamile kalmıştım ama şimdi fark 35 yaşındayım. senin de 2. hamileliğin mi?yaptır bence çok faydalı hsg korkulacak hiç bir şeyde yok ve yaptırdıktan sonraki ilk 6 ay hamile kalma şansın çok fazla
şimdi gördüm , hsg çekilecek evet bakalım kısmet artık biraz daha bekleyeyim olmadı aşılama falan yaptırcam eşimde tekrar baktırsın bi bakalım. düzenli ilişki bendede yok ama testlerim hep silik sanırım tutanamıyor benim ki kimyasal oluyor gibi geliyor.evet canım 2. olacak inşallah olursa düzenli ilişki olmadığında tıkanıyormuş tüpler birde sezeryan doğumlardan sonra nadirende olsa tıkanıyormuş canım hsg de açtılar çok şükür ikiside hem tıkalı hem yapışıkmış adetin bitecek hiç ilişkiye girmeden çektireceksin hsg yi hamilelik olma ihtimaline karşı böyle yapılıyor ve hsg den sonraki 3 gün korunacaksın ve yıkanmayacaksın bu da enfeksiyon olmaması için hayırlısı olsun canım
Kızlar merhaba benimde rahim filmi ćekilecek ondan sonra aşılama yaparız dedi doktor..adet olduğum gün gidip gün alıcam çektirmek icin sonra bir sonraki ayı bekleyip yine adetli iken doktorun yanina gidicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bakalım benim rahim filmimde ne cikacak cok meraktayim..benimde 1 doğumum bir kürtajım var..evet canım 2. olacak inşallah olursa düzenli ilişki olmadığında tıkanıyormuş tüpler birde sezeryan doğumlardan sonra nadirende olsa tıkanıyormuş canım hsg de açtılar çok şükür ikiside hem tıkalı hem yapışıkmış adetin bitecek hiç ilişkiye girmeden çektireceksin hsg yi hamilelik olma ihtimaline karşı böyle yapılıyor ve hsg den sonraki 3 gün korunacaksın ve yıkanmayacaksın bu da enfeksiyon olmaması için hayırlısı olsun canım
Hayırlısı olsun canım benimm inşallah çok bekletmez seni bebişinBen de 2. Cocugu isteyenlerdenim bu ay ilk denememiz bakalim hayirlisi olsun
Merhaba canım neyaptın hsg çekildimi senin.şimdi gördüm , hsg çekilecek evet bakalım kısmet artık biraz daha bekleyeyim olmadı aşılama falan yaptırcam eşimde tekrar baktırsın bi bakalım. düzenli ilişki bendede yok ama testlerim hep silik sanırım tutanamıyor benim ki kimyasal oluyor gibi geliyor.
Randevu aldığın zaman söylemedilermi ilişki olmasın diye? Bana söylediler ben devlet hastanesinde cektiricem perşembe günü çok telaşlıyımYok canim cekilemedim atada iliski var diye dr kabul etmedi.kaldi uzgunum
Neden telaşlanıyorsun sakin ol çok kısa sürdüğünü duymuştum, kısacık birşey için günler öncesinden telaşa gerek yokRandevu aldığın zaman söylemedilermi ilişki olmasın diye? Bana söylediler ben devlet hastanesinde cektiricem perşembe günü çok telaşlıyım
Canım benim evet haklısın ama ne bileyim ister istemez oluyor bir telaş bazıları çok kısa sürüyor hiçbişey hissetmiyorsun diyor bazıları ise anestezili yaptırdım ama uyanınca bile ağrım devam ediyordu yazmışNeden telaşlanıyorsun sakin ol çok kısa sürdüğünü duymuştum, kısacık birşey için günler öncesinden telaşa gerek yok
Hiç düşünme kısacık birşey gelip geçer merak etme. Benim daha korunma süresinin dolmasına 1 ay var ama ben 2 ay daha bekleyeyim diyorum vücut toparlansın iyice sonra bakalım heveste kalmadı dış gebelik tekrarlar mı diye de düşünmüyor değilim...Canım benim evet haklısın ama ne bileyim ister istemez oluyor bir telaş bazıları çok kısa sürüyor hiçbişey hissetmiyorsun diyor bazıları ise anestezili yaptırdım ama uyanınca bile ağrım devam ediyordu yazmışkafamda deli sorular.. devlet hastanesinde çekilecek diye belkide...bu arada senin nasıl gidiyor canım..
Hiç düşünme kısacık birşey gelip geçer merak etme. Benim daha korunma süresinin dolmasına 1 ay var ama ben 2 ay daha bekleyeyim diyorum vücut toparlansın iyice sonra bakalım heveste kalmadı dış gebelik tekrarlar mı diye de düşünmüyor değilim...Canım benim evet haklısın ama ne bileyim ister istemez oluyor bir telaş bazıları çok kısa sürüyor hiçbişey hissetmiyorsun diyor bazıları ise anestezili yaptırdım ama uyanınca bile ağrım devam ediyordu yazmışkafamda deli sorular.. devlet hastanesinde çekilecek diye belkide...bu arada senin nasıl gidiyor canım..
Gerćekten haklıymışsın rahim filmindwn şimdi çıktım devlet hastanesi olmasına rağmen hiç ağrım olmadı çok rahatım..bundan sonrasıda allah kerim... hić korkma benim yengem dış gebelikten 5 ay sonra hamile kaldı ve şimdi dünyalar tatlısı yeğenim var 4aylık..Hiç düşünme kısacık birşey gelip geçer merak etme. Benim daha korunma süresinin dolmasına 1 ay var ama ben 2 ay daha bekleyeyim diyorum vücut toparlansın iyice sonra bakalım heveste kalmadı dış gebelik tekrarlar mı diye de düşünmüyor değilim...
Biz kadınlar herşeyi evham yapıyoruz ama sonra bakıyoruz hiç üzülmeye değmezmiş. Geçmiş olsun cnm rahim filmi çekilip ardına gebe kalan bir sürü insan var. Tez zamanda güzel haberlerinizi alırız umarımGerćekten haklıymışsın rahim filmindwn şimdi çıktım devlet hastanesi olmasına rağmen hiç ağrım olmadı çok rahatım..bundan sonrasıda allah kerim... hić korkma benim yengem dış gebelikten 5 ay sonra hamile kaldı ve şimdi dünyalar tatlısı yeğenim var 4aylık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?