İkinci çocuğu isteyenler...

yaptır bence çok faydalı hsg korkulacak hiç bir şeyde yok ve yaptırdıktan sonraki ilk 6 ay hamile kalma şansın çok fazla

yaptır bence çok faydalı hsg korkulacak hiç bir şeyde yok ve yaptırdıktan sonraki ilk 6 ay hamile kalma şansın çok fazla
off tam cesaret ettim olmadı ilkindede böyle oldu hsg için kapıdan döndüğüm ay hamile kalmıştım ama şimdi fark 35 yaşındayım. senin de 2. hamileliğin mi?

şimdi gördüm , hsg çekilecek evet bakalım kısmet artık biraz daha bekleyeyim olmadı aşılama falan yaptırcam eşimde tekrar baktırsın bi bakalım. düzenli ilişki bendede yok ama testlerim hep silik sanırım tutanamıyor benim ki kimyasal oluyor gibi geliyor.

Kızlar merhaba benimde rahim filmi ćekilecek ondan sonra aşılama yaparız dedi doktor..adet olduğum gün gidip gün alıcam çektirmek icin sonra bir sonraki ayı bekleyip yine adetli iken doktorun yanina gidicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bakalım benim rahim filmimde ne cikacak cok meraktayim..benimde 1 doğumum bir kürtajım var..

Merhaba canım neyaptın hsg çekildimi senin.

Randevu aldığın zaman söylemedilermi ilişki olmasın diye? Bana söylediler ben devlet hastanesinde cektiricem perşembe günü çok telaşlıyım
Neden telaşlanıyorsun sakin ol çok kısa sürdüğünü duymuştum, kısacık birşey için günler öncesinden telaşa gerek yok

Neden telaşlanıyorsun sakin ol çok kısa sürdüğünü duymuştum, kısacık birşey için günler öncesinden telaşa gerek yok
Canım benim evet haklısın ama ne bileyim ister istemez oluyor bir telaş bazıları çok kısa sürüyor hiçbişey hissetmiyorsun diyor bazıları ise anestezili yaptırdım ama uyanınca bile ağrım devam ediyordu yazmışkafamda deli sorular.. devlet hastanesinde çekilecek diye belkide...bu arada senin nasıl gidiyor canım..

Hiç düşünme kısacık birşey gelip geçer merak etme. Benim daha korunma süresinin dolmasına 1 ay var ama ben 2 ay daha bekleyeyim diyorum vücut toparlansın iyice sonra bakalım heveste kalmadı dış gebelik tekrarlar mı diye de düşünmüyor değilim...

Hiç düşünme kısacık birşey gelip geçer merak etme. Benim daha korunma süresinin dolmasına 1 ay var ama ben 2 ay daha bekleyeyim diyorum vücut toparlansın iyice sonra bakalım heveste kalmadı dış gebelik tekrarlar mı diye de düşünmüyor değilim...

Benimde kizim 7 yasinda 4 aydır korunmuyoruz.bu ay göğüslerim cok ağrıyor ve sis belimde kasıklarimda batma var adetim 3kasim.ama şüphelenip test yaptim negatif çıktı. Aceba en erken ne zaman bello olur. .

Gec dollenme olduysa cikmaz benim sat 12 eylül du 9 10 eylul gibi negatif çıkmıştı 14 eylulde 75.6 çıkmıştı cikmaz dis gebelik le sonuçlandı ama bekle bence belli olmaz

Gerćekten haklıymışsın rahim filmindwn şimdi çıktım devlet hastanesi olmasına rağmen hiç ağrım olmadı çok rahatım..bundan sonrasıda allah kerim... hić korkma benim yengem dış gebelikten 5 ay sonra hamile kaldı ve şimdi dünyalar tatlısı yeğenim var 4aylık..

Biz kadınlar herşeyi evham yapıyoruz ama sonra bakıyoruz hiç üzülmeye değmezmiş. Geçmiş olsun cnm rahim filmi çekilip ardına gebe kalan bir sürü insan var. Tez zamanda güzel haberlerinizi alırız umarım

Bende de hiçbir değişme ve gelişme yok kızlar. .. Doğum kontrol hapı kullandım 2 ay. Sonrasında hamile kalan çok fazla kadın var diye, en son almayi unutunca bütün hormonlarım alt üst oldu... Kaş yapayım derken göz çıkardım. .. oyyy oyy suan kahverengi lekelenmelerim kasık ve bel ağrım var... Çildircam... Pes edicem artık yaaa deneme tahtasına döndüm. .. onu dene bunu dene... Olmuyor işte olmuyorrr... Herhalde ben 2. Kez anne olamiycam..

Arkadaşlar yerleşme kanaması nedir?bilenler bilgi verebilir mi?adetim 5 gün var adet kanamasi gibi degil bi kanama oldu ve kasiklarimda batma var test yaptım negatif.
Ne yapsam bilemedim....
Kizimda böyle olmamıştı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…