- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Geçmiş olsun, iğneyle mi sonlandı dış gebelik ve Dr ne kadar korunma verdi?Benimde 2 yasinda kizim var. Ikinci bebegi istiyodum fakat once bi dùsùk sonrada dis gebelik yasadim. Cok ciddi sorunlar yasadim. Korunma suresinin bitmesini bekliyorum ama dis gebelik tekrarlayacak diye cok korkuyorum
Tesekkurler cnm sana da gecmis olsun. Igneyle sonlandi evet. 3 ay korunma verdiGeçmiş olsun, iğneyle mi sonlandı dış gebelik ve Dr ne kadar korunma verdi?
Umarım bir daha yaşamayız. Ben değerlerim sıfırlanınca folik asite başladım siz de başlayın değerler sıfırlanıncaTesekkurler cnm sana da gecmis olsun. Igneyle sonlandi evet. 3 ay korunma verdi
Canim kurtaj olup,igneyi vurduklari gun basladim folik asite.suan halen iciyorum ama bu ayin sonunda birakicam. Degerlerim sifirlandi cok sukur. Hsg var sirada ama cesaret edemiyorumUmarım bir daha yaşamayız. Ben değerlerim sıfırlanınca folik asite başladım siz de başlayın değerler sıfırlanınca
Gozun aydin canm bendev1 yili gecti ikinci icin olmuyor bu ictiklerin neye faydali sorunun varmiydi bilgilendirirsen svnrm2 seneyi geçti 2. cocuguma hamile kalmak icin ugrasiyordum biliyorsunuz. Yalnız sizler de deneyin diye yazıyorum. Hergün 1 tane Bebe aspirini içtim bu ay ve sabah akşam tahin pekmez yedim. Mucizem geldi... Bence ise yaradı... Vesile oldu ... Tabi önce Rabbim ol dedi ... İnşallah isteyen herkese verir Rabbim...
Gözün aydın canım.Saglıklı bi süreç geçirin inş.Darısı başımıza2 seneyi geçti 2. cocuguma hamile kalmak icin ugrasiyordum biliyorsunuz. Yalnız sizler de deneyin diye yazıyorum. Hergün 1 tane Bebe aspirini içtim bu ay ve sabah akşam tahin pekmez yedim. Mucizem geldi... Bence ise yaradı... Vesile oldu ... Tabi önce Rabbim ol dedi ... İnşallah isteyen herkese verir Rabbim...
Oleyyyy2 seneyi geçti 2. cocuguma hamile kalmak icin ugrasiyordum biliyorsunuz. Yalnız sizler de deneyin diye yazıyorum. Hergün 1 tane Bebe aspirini içtim bu ay ve sabah akşam tahin pekmez yedim. Mucizem geldi... Bence ise yaradı... Vesile oldu ... Tabi önce Rabbim ol dedi ... İnşallah isteyen herkese verir Rabbim...
Canim cok tesekkurler. Aslında sebepsiz kısırlık dediler önce bana. Yumurtlamam çok düzenliydi hep, reglim hiç şaşmazdi. Sonra doktorumu değiştirdim diğer Dr fsh in yüksek dedi yumurta rezervin azalmış dedi. Sonra rezervime batırdım gayet güzel çıktı azalma filan yoktu. Dr da şaşırdı. Sonra stresten olabilir dendi. Uzun bir aradan sonra tekrar Dr a gittim sol yumurtaligimda 28 mm çikolata kisti olusmus dendi. Bununla gebe kalman zor dedi Dr. Sonra Bebe aspiriniyle hamile kalanları duydum. Birde bunu deniyeyim dedim. Kanı sulandirdigi için kan akışını hızlandırıp dölenmeyi ve tutunmaya destek oluyormuş. Ve ilk kez bu ay denedim ve oldu. Tahin pekmezide aslında oğluma alışsin diye aldik bende o ay sabah akşam tüketim. Zaten çok faydalı birsey. Bence faydası oldu. Yazayım dedim çünkü benimde denemedigim ot çöp kalmadı ve hiçbiri ise yaramadı kızlar. Deneyin bence ... İnşallah en yakın zamanda kalırsınız hepiniz hayirlisiyla...Gozun aydin canm bendev1 yili gecti ikinci icin olmuyor bu ictiklerin neye faydali sorunun varmiydi bilgilendirirsen svnrm
Evet canım umut olmak için yazdım zaten. Benimde hiç umudum kalmamıştı. Biliyorsunuz. Ama olucak eminim Rabbim hepinizin kucağına vericek inşallah güzel yavrularınızi...Oleyyyyburada güzel bir haber duymayalı uzun zaman olmuştu. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah . Darısı tez günde hayırlısıyla başımıza. Pozitifi görene dek çalışmalara devam
Amin canım inşallah çok dua ediyorum isteyen herkese. Bunu ben nerdeyse 3 seneye yakın yaşadım. Hepinizi çok iyi anlıyorum. Ama umudum tükendiği an geldi mucizem. Sizinde iyi haaberlerinizi almak dileğiyle. ..Gözün aydın canım.Saglıklı bi süreç geçirin inş.Darısı başımıza
Sagol canımm inş.aminnmAmin canım inşallah çok dua ediyorum isteyen herkese. Bunu ben nerdeyse 3 seneye yakın yaşadım. Hepinizi çok iyi anlıyorum. Ama umudum tükendiği an geldi mucizem. Sizinde iyi haaberlerinizi almak dileğiyle. ..
Aspirini çiğnedin mi canım?Canim cok tesekkurler. Aslında sebepsiz kısırlık dediler önce bana. Yumurtlamam çok düzenliydi hep, reglim hiç şaşmazdi. Sonra doktorumu değiştirdim diğer Dr fsh in yüksek dedi yumurta rezervin azalmış dedi. Sonra rezervime batırdım gayet güzel çıktı azalma filan yoktu. Dr da şaşırdı. Sonra stresten olabilir dendi. Uzun bir aradan sonra tekrar Dr a gittim sol yumurtaligimda 28 mm çikolata kisti olusmus dendi. Bununla gebe kalman zor dedi Dr. Sonra Bebe aspiriniyle hamile kalanları duydum. Birde bunu deniyeyim dedim. Kanı sulandirdigi için kan akışını hızlandırıp dölenmeyi ve tutunmaya destek oluyormuş. Ve ilk kez bu ay denedim ve oldu. Tahin pekmezide aslında oğluma alışsin diye aldik bende o ay sabah akşam tüketim. Zaten çok faydalı birsey. Bence faydası oldu. Yazayım dedim çünkü benimde denemedigim ot çöp kalmadı ve hiçbiri ise yaramadı kızlar. Deneyin bence ... İnşallah en yakın zamanda kalırsınız hepiniz hayirlisiyla...
Cignedim evet canim ve bir iki yudum şu içtim üzerine. Zaten çocukluğumdan beri tadını severim ben. Ama yutadabilirsin farketmez eğer tadını sevmiyorsan. Sonuçta kana hertürlü karışıyor.Aspirini çiğnedin mi canım?
Tamam canım sagolasın.Her şey umut oluyr:)Cignedim evet canim ve bir iki yudum şu içtim üzerine. Zaten çocukluğumdan beri tadını severim ben. Ama yutadabilirsin farketmez eğer tadını sevmiyorsan. Sonuçta kana hertürlü karışıyor.
İstememizin en büyük nedeni Onlar.Ne güzel bi hediye olmuş.Kardeşine saglıkla ksvuşsun inş.Aynen hersey umut oluyor canlarim gerçekten. Valla ben de ne duyduysam denedim bu süre içinde ama işte bu zamanaymis kısmet. Zamanını bekliyor hersey demekki. Hep Rabbime oğlumun doğum gününde gebeliğim belli olsun ona en büyük hediye kardeşi olacak diye yalvardim ve bu sene doğum gününde hamileymisim... Allahıma nasıl şükrediyor görmelisiniz en büyük hediyem kardeşim oldu bana diyor kızlar yaaa... Mucize gercekten.. Umarım sağlıklı sıhhatli alırız kucağımiza. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?