İkinci çocuğu isteyenler...

Evet canım umut olmak için yazdım zaten. Benimde hiç umudum kalmamıştı. Biliyorsunuz. Ama olucak eminim Rabbim hepinizin kucağına vericek inşallah güzel yavrularınızi...
Slm bende2. Cocugu istiyorum 1.5 sene oldu ama henüz tık yok evet umudu kırılıyor insanın ama ben sallamıyacağım

Mrb kızlar bende kızıma kardeş isterken hic beklemedigim bir anda tesadüfen öğrendim hamile olduğumu çok ama çok mutlu olmuştum kusa surdu mutlulugum 7+1 de gelişimi durdu. ve dun kürtaj oldum çok üzgünüm bır daha olurmu gelirmi mucizem kızım 4 yasında bende doğum gününde söyleme yı düşünüyordum ama kısmet olmadı. hayallerim kuş gibi uçtu elimden ağlamaktan başka bır şey gelmiyor elimden

Arkadaşlar aranızda klomen kullanan var mı? Benim doktorum hemen çocuk istiyorsan klomene başla dedi ama klomen kullananlarda kist oluşabiliyor ve Doğum kontrol hapı kullanmak gerekiyor kist için. 35 yaşından sonra Doğum kontrol hapını da çok önermiyorlar. Üstelik benim sigara geçmişim de var. Ben 38 yaşındayım ve kararsız kaldım. Sizde durum nedir?

Çok üzüldüm canım yaa .. Nasip demekki hayırlısı buymuş. İnşallah en kisa zamanda tekrar hayirlisiyla kalırsın. Hamile kalmak ayrı bir dert, sonra keseye gorduydun, kalp atışını duyduydun, tarama testleri, gelişimi hepsi stres gerçekten umarım isteyen bütün herkese hayirlisiyla versin Yüce Rabbim. .. Kucağımiza sağ sağlim alırız bebislerimizi. Benimde bhcg 31 çıkmıştı Dr kimyasal olabilir dedi. 2. Test 42 çıktı bekleyelim dedi doktorum tam sevinemedim ilk başta yani stres sonra 3. TeSt 370 e fırladı çok şükür ve keseye gördük elhamdulillah. Birde kalp atışını duşa kızlar. .. Yüce Rabbim hqyirlisiyla versin inşallah. Dualarimdasiniz sizde bana dua edin nolur.

Canim bence kullanma. Sana söyle söyliyim . Benim hamile kalmak istediğimin 1. Yılı Dr klomen verdi önce günde 1 içtim yumurtlamamda problem olmamasına rağmen içtim ve birsürü yumurta gelişti yinede olmadı ve ikinci ay günde 2 içtim Dr um öyle söyledi halbuki deli gibi yumurta gelişiyor iki katına çıkarması saçmalıkti hapı ama içtim bildiği birsey vardır diye. Deneme tahtasına ceviriyorlar insanı . 4 yumurtam gelişti sağlı solllu hepsi dollenseydi çoğul gebelik olurdu mesela sağlıksız ve sacma birsey yaptı. Neyse olmadı yine. Ve ben klomen kullandıktan 3 -5ay sonra başka bir Dr a gittim çikolata kisti oluşmuş. Birde o çıkmıştı basima. Çünkü bu hormon ilaçları östrojeni fırlatıyor. Ve kistler östrojenle besleniyor. O yüzden yumurtlamanda sıkıntı yoksa hiç bulaşma derim.

Yumurtlamada sorun yok ondan kararsız kaldım zaten

Yumurtlamada sorun yok ondan kararsız kaldım zaten
O zaman hiç hormon yükletme vücuduna boşu boşuna canım. Çünkü kistle hamile kalmak daha da zor. O kisti yok etmeye çalışmak ayrı bir dert. Bence eğer sebepsiz infertilite ise tavsiyem öncelikle güzel beslenin . Birde 2 ay önce ben soğan kürü yapmıştım, hem bagisikliginizi güçlendiriyor hemde içinizi temizliyor. Belki onu da vesile etti Rabbim. . En kısa zamanda güzel haberlerinizi alırım inşallah. .

Aslında infertilite yok ama ben yaş geçiyor diye aceleci davranıyorum.

Amh kacti canim

Merhabalar
Bende ikinci bebek icin ugrasiyorum
Ekim sonu klomen verdi doktorum
Gunde iki tane kullandim
Ama gunlerime dikkat edemedim
( baska sıkıntilar oldu , kosturmaca yorgunluk stres vs)
Sonuc negatif tabi
Ondan sonra da doktora gitmedim
Herseyimiz normal ama olmuyo
Gelmiyo sıpa bi turlu
Bugun regl gunum
Sali tekrar doktora gidip klomene baslayacaktim aslinda cokta kararsizdim ki bu mesajinizi gordum
Klomen kullanirken de ruhen kendimi cok iyi hissetmedim feci istahsizdim

Kisacasi napacagimi bilmiyorum
Yasim 35
Sogan kuru nasil yapiliyor
Beslenmede nelere dikkat ediliyor
Deneyen uygulayan guzel sonuc alan arkadaslar yazarsa cok sevinirim
Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin

Ben de 35 yasındayım.7 ay oldu korunmayı bırakalı.Doktora 4.ayda bi defa gittim.Tahliller yspıldı.Normal cıktı.Tedavi için gitmem gerekiyr artık ama erteledikçe erteliyorum.Soğan kürü bu ay 6 gün yapabildim sadece.Baş agrısı ve halsizlik yaptığı için dayanamadım.Bugünler yumurtlama günlerim.Ne olacak merak edyrm. İkinci cocuk daha zormuş

Benim 1 bucuk yil oldu korunmayi birakali
İlki hemen olmustu simdi 11 yasinda Allah omur versin
Oyle cok stres de yapmiyoruz
Regl gunumu falan beklemiyorum hatta regl olunca aklima geliyo bu ayda olmadi diye
Yavrum cok kardes istiyo ona kiyamiyorum
Bu ay regl bitince ovulasyon testi alip kullanmak istiyorum
Daha once kullanmadim hic
Hemen olur sanmistim bende ama olmadi
Napalim verdiginde de bi hayr var vermediginde de

Canım hiç kontrole gittin mi? Ben ovülasyon testinden sonuç alamadım. 2 ay kullandım ama hiç pozitifi göremedim hatta o sırada gebe kaldım ama dış gebelik olduğu için sonlandırıldı malesef. Şimdi kendi haline bıraktım 2 aydır, 1 ay daha deneyeceğim olmazsa belki klomene başlarım bilmiyorum kararsızım bu konuda.

Canim amh kacti sende

Maşallah. Allahım bağışlasın. Ovulasyon testiyle daha cok stres yapıyor insan. O zmn görevmiş gibi hissediyr insan. En iyisi tahmini yumurtlama gününe kadar 3 günde bir, yumurtlamadan sonra gün aşırı

Canim Rabbim inşallah en kisa zamanda gonderir hayirlisiyla yavrunu. Sogan kürünü ben soyle yaptim: 1,5 bardak hazır suyu önce kaynatiyorsunuz sonra orta boy kahverengi bir soğanı kabuklarını soyup 4 e bölüp kaynayan suya atıyorsunuz. 5 dk kaynayacak kapağı kapalı bir şekilde . Sonra ılımasini bekleyip suzerek iciyorsunuz. Bunu sabah akşam yemekten ve kahvaltıdan 15 dk önce iciyorsunuz. Ve taze yapilacak her seferinde.15 gün boyunca. Reglnin 7. Günü başladım ben içmeye. Beslenmede de sebze meyveyi çok yedim ben düzenli olarak ,kola abur cubur falan kestim , Pekmez tahin yemeğe başladım hamile kaldığım ay. Çekirdek çok yedim B 12 vitamini açısından çok zenginmiş. Birde Bebe aspirini içtim hergün 1 tane. Kan akışı hızlansin diye. Ve o ay hamile kaldım o kadar sene geçtikten sonra. Bunlar vesile oldu. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Hayir gidemedim malesef
klomen bitti benim kontrol zamanim gelmisti uzucu bi haber aldim
O moralsizlikle iliski gunu saati de verse modum yoktu olmazdi
Sonrada bidaha gitmedim
Dr, uc ay klomen deniycez sonra asilama sonra tup bebek olarak tedaviyi devam ettircez dedi
Ama ben o noktalara kadar gidermiyim bilmiyorum

Amin cok tesekkur ederim
Sende saglikli sihhatli al yavrunu insallah kucagina
Bu kuru bana gecen yil bi tanidik onerdi ama tadi kotu geldi icememistim
Nasil olsa olur dedim ama olmadi
Bu sefer deniycem disimi sıkıp
Rahim filminden sonra umutluydum o da olmadi
Tavsiyelerine uyucam insallah
Cok tesekkurler
Bi bebek kokusu daha duyariz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…