İkinci çocuğu isteyenler...

Maşallah. Allahım bağışlasın. Ovulasyon testiyle daha cok stres yapıyor insan. O zmn görevmiş gibi hissediyr insan. En iyisi tahmini yumurtlama gününe kadar 3 günde bir, yumurtlamadan sonra gün aşırı
Amin sağolun
Hepimizinkini bağışlasın İnsallah
Bizim hic boyle duzenli olmadi aslinda
Dediginiz gibi yumurtlaya kadar 3 gunde 1 sonra gun asiri gibi
Canimiz ne zmn isterse gibi ilerliyo bizde biraz
Regl sonrasi daha sık diger regle yakin daha seyrek gibi
Belki de ondan tutturamiyoruz

Aminn...Yumurtlama belirtileri hissedilmiyrsa sonuna kadar bırakmamak gerek evet.Adete yakın yumurtlayanlar da varmış.Yumurtlama dönemini akıntısını hissedyr musnz?

Ben uc kez yaptim kuru ama nafile olmayinca olmuyor

Slm kizlar bende 2.ciyi istiyorum 7 aydir 3.bucuk yasinda kizim var ve iki defa kinyasal gebelik gecirdim digeri bu ay dustu acaba tekrar saglikli gebe kalabilirmiyim ya hep kimyasal olursa kizimda hemeb hamile kaldim buda oyle olur sandim ama malesef

Merhabalar konuyla çok alaksız ama bısey sorabılırmıyım sız tecrubelısınızdır benim bebegım 2 aylık ve siyaha yakın kaka yaptı bu durumu yasyn varmı yardım lütfen

Merhabalar konuyla çok alaksız ama bısey sorabılırmıyım sız tecrubelısınızdır benim bebegım 2 aylık ve siyaha yakın kaka yaptı bu durumu yasyn varmı yardım lütfen
Canim agir kokulu ve siyahsa enfeksiyon omabilir ama koku yoksa beslenmeyle alakali olabilir veya kabiz oluyorsa yani normal bir durum

Bu ayda umutlar yarım kaldı... Bir dahaki aya umarım herkes çift çizgi görür . Kızlar ben karar verdim bu ay adet biter bitmez bir dahaki adete dek günaşırı çalışmaya yoksa olmayacak bu bebiş anladım

Bu ayda umutlar yarım kaldı... Bir dahaki aya umarım herkes çift çizgi görür . Kızlar ben karar verdim bu ay adet biter bitmez bir dahaki adete dek günaşırı çalışmaya yoksa olmayacak bu bebiş anladım
yumurtlama günü öncesi ve sonrası 5 gün üst üst e yok arkadaş olmadımı olmuyor ya..

yumurtlama günü öncesi ve sonrası 5 gün üst üst e yok arkadaş olmadımı olmuyor ya..
Yengem adetine 2 gün kala kazara kuzenime hamile kalmış. Biz tutturmuşuz bir yumurtlama günü acaba hakikaten o gün mü yumurtluyoruz? Bence hayır. Eğer o gün yumurtluyor olsaydık hepimiz kırk kere gebe kalmıştık şimdiye. Vallaha bu ay adet bittiği günden bir daha olana dek gün aşırı çalışma planladım. Bu defa da olmazsa doktora teslim olup klomen isteyeceğim. Yetti canıma hangi arkadaşıma rastlasam ya iki ya üç çocuğu var moralim bozuluyor yaş da geçiyor bu arada....

Kızlar biz 2.bebek calismalara kasimda basladik.o ay olmadi.sogan kuru denedim ve regl biter bitmez 2 gunde yada 3 gunde iliski oldu hamile kaldım.ogluma kardes cok istedim.fakat mutluluğum cok uzun sürmedi.benden kan geldi.bebegimin kalbi atmiyormus.rabbim nasip etmeyince olmuyor.her zaman dua ettim allahim sağlıklı ve hayırlısı ver diye.cok üzüldüm oglumda öyle.keske soymeseydim ogluma kardesi olacaginiyaşım 38 oglumda 8 yasinda 2.sinifa gidiyor.rabbim herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

Bende geldimmm :) kızım 27aylık ve bugün silik hayalet çizgi çıktı 2 sene önce bugün eşime kızımın haberini vermiştim bugün ise Yeni bebeğimizin :) acaba iki çocukla beni neler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…