- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Amin sağolunMaşallah. Allahım bağışlasın. Ovulasyon testiyle daha cok stres yapıyor insan. O zmn görevmiş gibi hissediyr insan. En iyisi tahmini yumurtlama gününe kadar 3 günde bir, yumurtlamadan sonra gün aşırı
Aminn...Yumurtlama belirtileri hissedilmiyrsa sonuna kadar bırakmamak gerek evet.Adete yakın yumurtlayanlar da varmış.Yumurtlama dönemini akıntısını hissedyr musnz?Amin sağolun
Hepimizinkini bağışlasın İnsallah
Bizim hic boyle duzenli olmadi aslinda
Dediginiz gibi yumurtlaya kadar 3 gunde 1 sonra gun asiri gibi
Canimiz ne zmn isterse gibi ilerliyo bizde biraz
Regl sonrasi daha sık diger regle yakin daha seyrek gibi
Belki de ondan tutturamiyoruz
Ben uc kez yaptim kuru ama nafile olmayinca olmuyorAmin cok tesekkur ederim
Sende saglikli sihhatli al yavrunu insallah kucagina
Bu kuru bana gecen yil bi tanidik onerdi ama tadi kotu geldi icememistim
Nasil olsa olur dedim ama olmadi
Bu sefer deniycem disimi sıkıp
Rahim filminden sonra umutluydum o da olmadi
Tavsiyelerine uyucam insallah
Cok tesekkurler
Bi bebek kokusu daha duyariz insallah
Hoşgeldin canımben istiyorum ama olmuyo
senin neden olmuyorben istiyorum ama olmuyo
Slm arkadaşlar benim bir cocugum var 8 yasinda simdi kardeşi olsun istiyoruz 9 aydır ama malesef tutturamıyoruz..ilk çocukta zorlanmıs olsaydım bu kadar sasırmazdım,sizce ne gibi sorun olabilirki benim gibi ikinci cocugu isteyip tutturamayan arkadaşlarla sohbet etmek istiyorum..
Canim agir kokulu ve siyahsa enfeksiyon omabilir ama koku yoksa beslenmeyle alakali olabilir veya kabiz oluyorsa yani normal bir durumMerhabalar konuyla çok alaksız ama bısey sorabılırmıyım sız tecrubelısınızdır benim bebegım 2 aylık ve siyaha yakın kaka yaptı bu durumu yasyn varmı yardım lütfen
Ben buna hic kafa yormadim hic dikkat etmedim ama akintimin oldugu bir iki gun oluyo sankiAminn...Yumurtlama belirtileri hissedilmiyrsa sonuna kadar bırakmamak gerek evet.Adete yakın yumurtlayanlar da varmış.Yumurtlama dönemini akıntısını hissedyr musnz?
Slm kizlar bende 2.ciyi istiyorum 7 aydir 3.bucuk yasinda kizim var ve iki defa kinyasal gebelik gecirdim digeri bu ay dustu acaba tekrar saglikli gebe kalabilirmiyim ya hep kimyasal olursa kizimda hemeb hamile kaldim buda oyle olur sandim ama malesef[/QUOT
Yanlis alinti yaptjm
yumurtlama günü öncesi ve sonrası 5 gün üst üst e yok arkadaş olmadımı olmuyor ya..Bu ayda umutlar yarım kaldı... Bir dahaki aya umarım herkes çift çizgi görür. Kızlar ben karar verdim bu ay adet biter bitmez bir dahaki adete dek günaşırı çalışmaya yoksa olmayacak bu bebiş anladım
Yengem adetine 2 gün kala kazara kuzenime hamile kalmış. Biz tutturmuşuz bir yumurtlama günü acaba hakikaten o gün mü yumurtluyoruz? Bence hayır. Eğer o gün yumurtluyor olsaydık hepimiz kırk kere gebe kalmıştık şimdiye. Vallaha bu ay adet bittiği günden bir daha olana dek gün aşırı çalışma planladım. Bu defa da olmazsa doktora teslim olup klomen isteyeceğim. Yetti canıma hangi arkadaşıma rastlasam ya iki ya üç çocuğu var moralim bozuluyor yaş da geçiyor bu arada....yumurtlama günü öncesi ve sonrası 5 gün üst üst e yok arkadaş olmadımı olmuyor ya..
Tebrikler canım Allah tamamına erdirsinBende geldimmm :) kızım 27aylık ve bugün silik hayalet çizgi çıktı 2 sene önce bugün eşime kızımın haberini vermiştim bugün ise Yeni bebeğimizin :) acaba iki çocukla beni neler bekliyor Eki Görüntüle 1951897
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?