İkinci çocuğu isteyenler...

Bnm de 1 kızım var 2 yaşında ona kardes istiyorum 3 ay önce 3 aylık Bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım 3 aydır deniyoruz tık yok normalde kürtaj sonrası hemen olur diyor ama bende yok anlamadım bi sorun olabilrimi? ?

Çok geçmiş olsun canım. Üzülme sağlıksız gebelikleri vücut sonlandırıyor. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize. Ben de Ağustos'ta dış gebelikle ikiz bebeklerimi ve sağ tüpümü kaybettim. Ama umutsuz olmak yok. Burada birbirimize destek olup çok güzel haberler vereceğiz...

Sanmıyorum sorun olduğunu biraz sabır. Olacak inşallah

İnşallah canım guzel haberlerle döneriz.rabbim bir daha yasatmasin bu acıyı.su an kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum.dr bir hafta sonra gel dedi kontrole

Merhaba kizlar Allah izin verirse bende ikinci cocugu istiyorum. 1 oglum var 2 bucuk yasinda.
2 aydir deniyoruz bu ay reglim 4 gun gecti bugun test yaptim negatif. Oturdugum yerde hemen kan testinede gidemiyorum.
Boyle oluo hamile oldugunu ogrenen varmi aranizda

Direk kan tahlili yaptirsana kuzum günün geçtiyse bi saniye bekleme
Adete 5 gün var canım. Bekliyorum ama dün bir ihtimal yapıyım yoksa da snra yaparım dedim. Yaptım 1 saatlik idrardi silik hayalet çizgi çıktı bugün Sabah yapıyım dedim negatif çıkınca şaşırdım . Hangisine inanayım bilemedim .

Israr tahlili adet günün geçmeden çıkmaz tatlım günün geçtikten sonra idrar tahlili %60 doğru çıkıyor.. ama kan tahlili günün geçmese bile varsa çıkıyor.. umarım allah gönlüne göre verir :) az daha sabır acele etme M Melegin Annesi

Ay dün nasıl heveslenmistik hevesimiz kursağımızda kaldı

Kızlar bende reglm bittikten sonra 2.5 sene yumurtlamayı takip ettim 2 güne bir ilişkiye girdim Dr dediği gibi ama hamile kaldığım ay hergün ilişki denedim haberiniz olsun.

Kızlar bebeğimin gelişimi durdu malesef 1 kaç gün sonra kürtaj olucam... Çok üzgünüm... Bu kadar zaman bile bu duyguyu yine hissetmek çok güzeldi... Rabbim büyük...

Ya çokmuş
Kızlar bebeğimin gelişimi durdu malesef 1 kaç gün sonra kürtaj olucam... Çok üzgünüm... Bu kadar zaman bile bu duyguyu yine hissetmek çok güzeldi... Rabbim büyük...
ya cok üzüldüm kısmet ... inşAllah tekrar olur . Valla okuduklarıma bakarak herşey kader dıyorum elden bısey gelmıyor . Bende isityorum bazen kızım 17.ayında denemek lazım demkki hemen olmuyor İnan'a kendini herseye alıştırmalı bu hayatta hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim Aminnnnn

Canım benim, üzüntünü anlıyorum, çok zor ama bir de şöyle düşün sağlıklı bir gebelik değilmiş yol yakınken durmuş gelişim. En kısa zamanda sağlıklı bebiş haberlerini buradan alacağımıza eminim. Hiç üzülme Allah'ın emri, Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize. Çok geçmiş olsun...

Öyle canım Rabbim verdi Rabbim aldı ne diyebilirim... Bugün gitti melegim . Yeni geldim hastaneden kızlar. .. Neler yaşıyor insanoğlu. Ama canım senin dediğin doğru, Dr um bana seninki daha 6 haftalik ne var , asagida bir acil müdahele hastası var 20 haftalik kalbi durmuş annesi yıkıyor ortalığı dedi. Sen bak 1 ay sonra sağlıklı bir hamilelikle geliceksin bak gör diyerek yolladı beni... İnşallah Rabbim büyük. . Hepimize inşallah sağlık sıhhat dolu güzel günler ve bebekler verir... Amin. .

Canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda tekrar melegine kavusursun Allah hepimize sabirlar versin sikma canini herseyde vardir bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…