- 2 Mart 2016
- 385
- 6.363
- 68
- 31
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Çok geçmiş olsun canım. Üzülme sağlıksız gebelikleri vücut sonlandırıyor. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize. Ben de Ağustos'ta dış gebelikle ikiz bebeklerimi ve sağ tüpümü kaybettim. Ama umutsuz olmak yok. Burada birbirimize destek olup çok güzel haberler vereceğiz...Kızlar biz 2.bebek calismalara kasimda basladik.o ay olmadi.sogan kuru denedim ve regl biter bitmez 2 gunde yada 3 gunde iliski oldu hamile kaldım.ogluma kardes cok istedim.fakat mutluluğum cok uzun sürmedi.benden kan geldi.bebegimin kalbi atmiyormus.rabbim nasip etmeyince olmuyor.her zaman dua ettim allahim sağlıklı ve hayırlısı ver diye.cok üzüldüm oglumda öyle.keske soymeseydim ogluma kardesi olacaginiyaşım 38 oglumda 8 yasinda 2.sinifa gidiyor.rabbim herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
Sanmıyorum sorun olduğunu biraz sabır. Olacak inşallahBnm de 1 kızım var 2 yaşında ona kardes istiyorum 3 ay önce 3 aylık Bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım 3 aydır deniyoruz tık yok normalde kürtaj sonrası hemen olur diyor ama bende yokanlamadım bi sorun olabilrimi? ?
İnşallah canım guzel haberlerle döneriz.rabbim bir daha yasatmasin bu acıyı.su an kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum.dr bir hafta sonra gel dedi kontroleÇok geçmiş olsun canım. Üzülme sağlıksız gebelikleri vücut sonlandırıyor. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize. Ben de Ağustos'ta dış gebelikle ikiz bebeklerimi ve sağ tüpümü kaybettim. Ama umutsuz olmak yok. Burada birbirimize destek olup çok güzel haberler vereceğiz...
Adete 5 gün var canım. Bekliyorum ama dün bir ihtimal yapıyım yoksa da snra yaparım dedim. Yaptım 1 saatlik idrardi silik hayalet çizgi çıktı bugün Sabah yapıyım dedim negatif çıkınca şaşırdım . Hangisine inanayım bilemedim .Direk kan tahlili yaptirsana kuzum günün geçtiyse bi saniye bekleme
Ay dün nasıl heveslenmistik hevesimiz kursağımızda kaldıIsrar tahlili adet günün geçmeden çıkmaz tatlım günün geçtikten sonra idrar tahlili %60 doğru çıkıyor.. ama kan tahlili günün geçmese bile varsa çıkıyor.. umarım allah gönlüne göre verir :) az daha sabır acele etme M Melegin Annesi
Kızlar bende reglm bittikten sonra 2.5 sene yumurtlamayı takip ettim 2 güne bir ilişkiye girdim Dr dediği gibi ama hamile kaldığım ay hergün ilişki denedim haberiniz olsun.
ya cok üzüldüm kısmet ... inşAllah tekrar olur . Valla okuduklarıma bakarak herşey kader dıyorum elden bısey gelmıyor . Bende isityorum bazen kızım 17.ayında denemek lazım demkki hemen olmuyor İnan'a kendini herseye alıştırmalı bu hayatta hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim AminnnnnKızlar bebeğimin gelişimi durdu malesef 1 kaç gün sonra kürtaj olucam... Çok üzgünüm... Bu kadar zaman bile bu duyguyu yine hissetmek çok güzeldi... Rabbim büyük...
Canım benim, üzüntünü anlıyorum, çok zor ama bir de şöyle düşün sağlıklı bir gebelik değilmiş yol yakınken durmuş gelişim. En kısa zamanda sağlıklı bebiş haberlerini buradan alacağımıza eminim. Hiç üzülme Allah'ın emri, Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize. Çok geçmiş olsun...Kızlar bebeğimin gelişimi durdu malesef 1 kaç gün sonra kürtaj olucam... Çok üzgünüm... Bu kadar zaman bile bu duyguyu yine hissetmek çok güzeldi... Rabbim büyük...
Öyle canım Rabbim verdi Rabbim aldı ne diyebilirim... Bugün gitti melegim . Yeni geldim hastaneden kızlar. .. Neler yaşıyor insanoğlu. Ama canım senin dediğin doğru, Dr um bana seninki daha 6 haftalik ne var , asagida bir acil müdahele hastası var 20 haftalik kalbi durmuş annesi yıkıyor ortalığı dedi. Sen bak 1 ay sonra sağlıklı bir hamilelikle geliceksin bak gör diyerek yolladı beni... İnşallah Rabbim büyük. . Hepimize inşallah sağlık sıhhat dolu güzel günler ve bebekler verir... Amin. .Canım benim, üzüntünü anlıyorum, çok zor ama bir de şöyle düşün sağlıklı bir gebelik değilmiş yol yakınken durmuş gelişim. En kısa zamanda sağlıklı bebiş haberlerini buradan alacağımıza eminim. Hiç üzülme Allah'ın emri, Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize. Çok geçmiş olsun...
Canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda tekrar melegine kavusursun Allah hepimize sabirlar versin sikma canini herseyde vardir bir hayirÖyle canım Rabbim verdi Rabbim aldı ne diyebilirim... Bugün gitti melegim . Yeni geldim hastaneden kızlar. .. Neler yaşıyor insanoğlu. Ama canım senin dediğin doğru, Dr um bana seninki daha 6 haftalik ne var , asagida bir acil müdahele hastası var 20 haftalik kalbi durmuş annesi yıkıyor ortalığı dedi. Sen bak 1 ay sonra sağlıklı bir hamilelikle geliceksin bak gör diyerek yolladı beni... İnşallah Rabbim büyük. . Hepimize inşallah sağlık sıhhat dolu güzel günler ve bebekler verir... Amin. .
Çok teşekkürler canım. Amin inşallah. .Canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda tekrar melegine kavusursun Allah hepimize sabirlar versin sikma canini herseyde vardir bir hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?