İkinci çocuğu isteyenler...

Herşeyi normal olan bir kadına neden klomen tedavisi uyguluyorlar anlamıyorum ben hormonların progesteron da dahil normalde yumurtluyırsun ve çatlıyor demektir zaten tek yapmanız gereken beklemek
Çokkk geç gördüm mesajını, herşey normal ama yaş ilerliyor bu yüzden doktorun klomene geçelim diyordu gerçi hala klomen kullanmadım

İlk defa bu ay doğru düzgün çalıştık, günaşırı; yumurta haftasında da hergün. Yine yok, yine yok neymiş arkadaş bu ya. Bu ay eşim yok Nisan da klomene başlıyorum benden pes

Slm kızlar bende ikinci çocuk idteyenlerdenim 8 yaşında oğlum buraya daha önce yazmıştım.3 adet günümdü olmadım bugunde gelen giden yok dun test ysptım negatifti biraz daha beklicem

kızlar size bir şey soracağım konu kuzenim kendisi 34 yaşında 11 yaşında ikiz kızları var tekrar cocuk sahibi olmak istedi bir kez dış gebelik geçirdi iç kanama geçirdi ölümden döndü ve tüppleri alındı tek taraftan sonra kimyasal gebelik geçirdi üstüne sonra ise tekrar dış gebelik geçirdi ve iç kanama geçirdi yine ölümden döndü bu seferde diğer taraftaki tüpleri alındı yani artık hiç tüpü yok doğal yollarla hamil kalması imkansız değilmi

doktor artık tek yol tüp bebek demiş ama maddi durumları pek iyi değil ve iki kez ölümden döndüğü için yapmicam tüp bebek dedi hakkımda hayırlısı napim dedi ama yine de acaba tüpleri olmadan hamile kalabilir mi diye merak ettik hiç böyle bir şey duydunuz mu

Geçmiş olsun canım her 2 tüpte alındıysa mümkün değil hamile kalamaz boşuna bekler tek çare tüp bebek Dr doğru demiş

sanırım tüp bebebek ve aşılma olabilir tüplerden yumurta kendi geçisi imkansız olduğu için dış ortamda döllenip rahime enjekte yoluyla kalabilir. Ancak biraz vucudu dinlenmeli derim.

Aşılama olmaz sadece tüp bebek olabilir. Çünkü tüpler alındığı için yumurtanın rahime düşmesi imkansız gibi birşey. Tüp bebekte kadının yumurtaları toplanıp dış ortamda döllendirilip rahime konuyor. Aşılama da ise yumurtanın doğal yollarla rahime inmesi gerekir ama doğal yol denilen şey tüplerimiz ve onlar yoksa yumurta rahime gidemez. Benim de bir tüpüm alındı o sebeple araştırdım bunları 3 doktordan.

evet aşılamada emin değildim.Tsk bilgi için

hm tesekkür ederiz canım hayırlısı artık çok sükür ki iki çocuğu var

Kızlar pazartesi farklı bir doktora gittim smear vermek için, adetin 8. günüydü muayene de etti. Yumurtalıkların çok müthiş değil yaşla uyumlu dedi ehh yaş 39. Tüpün biri de yok ve 2 aydır tüpsüz tataftan yumurta atıyorum. Çok istiyorsan tüp bebek yap birkaç ay sonra bu kadar yumurta da bulamazsın dedi. Moralim çok bozuldu. Klomene hayır derken tüp bebek tavsiyesi de geldi. Klomen olmaz mı dedim, olmaz dedi. Neyse bir kez kendi doktorumla klomen deneme kararı aldık eşimle eğer olmazsa ikinci çocuktan vazgeçeceğiz yani doktor takibinden. Zaten korunmuyoruz olursa olur olmazsa olmaza gideceğiz artık... geçen sene dış gebelikten önce yumurtalıklar çok iyiydi, rahim de. Şimdi hem antral foliküllere az dedi hem de rahim duvarı ince dedi. Ameliyat iğneler çok şey götürmüş benden...

Canim tupun neden alinmisti acaba ilk cocuktan sonrami oldu.Brnim dt demisti ki 43 yasinda hamile kalan hastam var dert etmeyin dedi hayirlisi bakalim

Canim tupun neden alinmisti acaba ilk cocuktan sonrami oldu.Brnim dt demisti ki 43 yasinda hamile kalan hastam var dert etmeyin dedi hayirlisi bakalim
Kızım 9 yaşında, ikinciye geçen yaz 3,5 ay çalışmayla doğal yolla hamile kaldım ama dış gebelik oldu ve sağ tüpüm patladı. 3 ay korunma ve 5 ay çalışma tık yok. Tüpün biri olmayınca gebelik şansı azalıyor. hep sağdan atıyorum yumurtayı bu aralar çok da umudum kalmadı açıkçası. Sırf kızımın hatırına deneyeceğim klomeni ama o ihtimal de düşük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…