- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Her şeyimiz benziyor oğlum 9 yaşında ben 39 yaşındayım Şubat ayında gebe kaldım dış gebelik tanısı konuldu. İğne ile sonlandırıldı ilk adetimi dün oldum. rahim filmi çektirecegim fazla geç kalmak istiyorum. Tüp bebek tedavisi dusunuyormysunuzKızım 9 yaşında, ikinciye geçen yaz 3,5 ay çalışmayla doğal yolla hamile kaldım ama dış gebelik oldu ve sağ tüpüm patladı. 3 ay korunma ve 5 ay çalışma tık yok. Tüpün biri olmayınca gebelik şansı azalıyor. hep sağdan atıyorum yumurtayı bu aralar çok da umudum kalmadı açıkçası. Sırf kızımın hatırına deneyeceğim klomeni ama o ihtimal de düşük...
Benimde oglum 8,5 yasinda bende 24 aydir bekliyorum srbepsiz..oglumda korunmasiz 2. Yila yakin gelmisti kismet canimKızım 9 yaşında, ikinciye geçen yaz 3,5 ay çalışmayla doğal yolla hamile kaldım ama dış gebelik oldu ve sağ tüpüm patladı. 3 ay korunma ve 5 ay çalışma tık yok. Tüpün biri olmayınca gebelik şansı azalıyor. hep sağdan atıyorum yumurtayı bu aralar çok da umudum kalmadı açıkçası. Sırf kızımın hatırına deneyeceğim klomeni ama o ihtimal de düşük...
Canım evet çok benziyor yaşadıklarımız. Benimki iğneyle düşmedi iki doz yapıldı. Sonra tüp patlayınca iç kanamayla acil ameliyata girdim. Ölümden döndüm eşim de ben de bu yüzden tüp bebek düşünmüyoruz artık klomenle de zor gibi tek tüp olunca... yine de içimde kalmasın diye bir kez klomen deneyeceğim. Olmazsa ya nasip deyip oluruna bırakacağızHer şeyimiz benziyor oğlum 9 yaşında ben 39 yaşındayım Şubat ayında gebe kaldım dış gebelik tanısı konuldu. İğne ile sonlandırıldı ilk adetimi dün oldum. rahim filmi çektirecegim fazla geç kalmak istiyorum. Tüp bebek tedavisi dusunuyormysunuz
Geçen sene esim bunu kabul etmezken bu yıl kendisi yapalım diyor
Klomen denesen şansın benden yüksek doktoruna bir sor derim.Benimde oglum 8,5 yasinda bende 24 aydir bekliyorum srbepsiz..oglumda korunmasiz 2. Yila yakin gelmisti kismet canim
2 ay kullandim canim bir yumurtlamamisim diye verdi sonra pregestoranla catladigini gorduk sonrada hep buyudu catladi..esimin degerleri de iyi ama olmayinca olmuyor..Klomen denesen şansın benden yüksek doktoruna bir sor derim.
Canım evet çok benziyor yaşadıklarımız. Benimki iğneyle düşmedi iki doz yapıldı. Sonra tüp patlayınca iç kanamayla acil ameliyata girdim. Ölümden döndüm eşim de ben de bu yüzden tüp bebek düşünmüyoruz artık klomenle de zor gibi tek tüp olunca... yine de içimde kalmasın diye bir kez klomen deneyeceğim. Olmazsa ya nasip deyip oluruna bırakacağız
yaşınız kaç bilemiyorum ama ikinci bebeğe öyle hemen gebe kalınmadığını burda 35 sayfa okudum akşam gördüm arkadaşlar epeyidir bekliyor yaş artık sorun ikinci gebelikte ben 35 yaşında bıraktım korunmayı 40a basacam hala ikinci evladıma kavuşamadım takdir sizinbenimde oğlum 9 yaşına girdi aslında gönlüm bu sene kalmaktan yana gidip spirali çıkarttırayım diyorum bir tarafımda 1 sene daha bekle diyor ne yapıcağımı bilemez durumdayım
yaşınız kaç bilemiyorum ama ikinci bebeğe öyle hemen gebe kalınmadığını burda 35 sayfa okudum akşam gördüm arkadaşlar epeyidir bekliyor yaş artık sorun ikinci gebelikte ben 35 yaşında bıraktım korunmayı 40a basacam hala ikinci evladıma kavuşamadım takdir sizin
Aynı fikirdeyimyaşınız kaç bilemiyorum ama ikinci bebeğe öyle hemen gebe kalınmadığını burda 35 sayfa okudum akşam gördüm arkadaşlar epeyidir bekliyor yaş artık sorun ikinci gebelikte ben 35 yaşında bıraktım korunmayı 40a basacam hala ikinci evladıma kavuşamadım takdir sizin
şimdi doktorumla konuştum canm hafta sonu gidip çıkarttırıcam spirali 1 sene eksik fazla ne fark eder sonuçta kardeşi olsun iistiyorum çocuğumun ,borçlarında biteceği yok,korkum ben hep erken doğum yaapyorum 32 üstünü görmedim ,yine aynı şeyler olacak diye tırsyorum ,Aynı fikirdeyimilkduyansenol bence de beklemek daha korkutucu sonuçlara yol açabilir
sağol cnm inşallah hepimiz için Allah isteyen herkese versin burdan birbirimizi takip edelim gelişmeleri paylaşalım sanırım hepimizn durumu hemen hemen aynıilkduyansenol hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
Aynen işte ben 33 de bıraktım Haziranda 36 olacağım..yaşınız kaç bilemiyorum ama ikinci bebeğe öyle hemen gebe kalınmadığını burda 35 sayfa okudum akşam gördüm arkadaşlar epeyidir bekliyor yaş artık sorun ikinci gebelikte ben 35 yaşında bıraktım korunmayı 40a basacam hala ikinci evladıma kavuşamadım takdir sizin
En doğru seçim keşke biri de bizi uyarsaydı yaş 35 iken. Umarım sağlıklı bir bebek ve gebelik geçirirsinizşimdi doktorumla konuştum canm hafta sonu gidip çıkarttırıcam spirali 1 sene eksik fazla ne fark eder sonuçta kardeşi olsun iistiyorum çocuğumun ,borçlarında biteceği yok,korkum ben hep erken doğum yaapyorum 32 üstünü görmedim ,yine aynı şeyler olacak diye tırsyorum ,
En doğru seçim keşke biri de bizi uyarsaydı yaş 35 iken. Umarım sağlıklı bir bebek ve gebelik geçirirsiniz
İNAN KEŞKE BÖYLE BİLİNÇLİ BİRİ BENİ UYARSA İDİ İKİ YIL KULAĞIMIN ÜZERİNE YATTIM HA ŞİMDİ OLUR HA BU YARIN OLUR DERKEN İKİ YILI BOŞU BOŞUNA GEÇİRDİMEn doğru seçim keşke biri de bizi uyarsaydı yaş 35 iken. Umarım sağlıklı bir bebek ve gebelik geçirirsiniz
E napcaz dr gittim hormonlar normal değerde..Neden olmuyo bilmiyorum.yapmadığım şey kalmadı bu ay yakı yaptım incir kürü uyguladım ilşkden sonra sabaha kadar yattım sistit oldum...daha ne yapacağım Meryem sureleri bitridim tesbihatlar çektim bütün cuma günü dua ettim oruçlu ettim Bidiğim herkese dua ettirdim Sabi oğlum bile ediyor Ne yapmalıyım Allahım..Bana güç ver..İNAN KEŞKE BÖYLE BİLİNÇLİ BİRİ BENİ UYARSA İDİ İKİ YIL KULAĞIMIN ÜZERİNE YATTIM HA ŞİMDİ OLUR HA BU YARIN OLUR DERKEN İKİ YILI BOŞU BOŞUNA GEÇİRDİM
BEN ŞUBATTA GEBE KALDIĞIMDA O KADAR ÇOK İSTEDİMKİ OĞLUMA SÖYLEMEYİ ÇÜNKÜ ÇOK İSTİYORDU AMA KALP ATIŞI DUYALIM DEDİK VE SÖYLEMEDİK İYİKİDE SÖYLEMEDİK YOKSA ÇOK ÜZÜLÜRDÜ KUZUME napcaz dr gittim hormonlar normal değerde..Neden olmuyo bilmiyorum.yapmadığım şey kalmadı bu ay yakı yaptım incir kürü uyguladım ilşkden sonra sabaha kadar yattım sistit oldum...daha ne yapacağım Meryem sureleri bitridim tesbihatlar çektim bütün cuma günü dua ettim oruçlu ettim Bidiğim herkese dua ettirdim Sabi oğlum bile ediyor Ne yapmalıyım Allahım..Bana güç ver..
Amin Canım benim inşallah bir ara umutsuzluğa kapılıyorum eşim çok fazla dert etmiyor Hayırlısı diyor Ama ben öyle istiyorum ki sanki biri olunca artık kalırım sanmıştım..diyorum 40 yaşındada Anne olmayayım olsun biran önce diyorum.İstemeyerek kalanlara aldıranlara yinemi hamileyim diyenlere şaşıyorum..BEN ŞUBATTA GEBE KALDIĞIMDA O KADAR ÇOK İSTEDİMKİ OĞLUMA SÖYLEMEYİ ÇÜNKÜ ÇOK İSTİYORDU AMA KALP ATIŞI DUYALIM DEDİK VE SÖYLEMEDİK İYİKİDE SÖYLEMEDİK YOKSA ÇOK ÜZÜLÜRDÜ KUZUM
SENİ ÖYLE İYİ ANMILORUM Kİ ARKADAŞIM BEN 2 YIL SONRA GİTTİM MİYON VAR DENDİ GEBE KALAMAZSIN HATTA BULUNDUĞU YER İTİBARİYLE SİZİN RAHİM ALINMALI DEDİLER DR DR GEZDİM ŞUANKİ DR DENK GELDİM TIP FAKULTASİNDE İKİ KEREDE KAPALI OPERASYON İLE ALDI EN SONUNCU OPERASYON KASIMDA OLDU VE BEN OCAK ADETİ İLE HAMİLE KALDIM. RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜR DIŞ GEBELİK OLDU AMA YENİDEN GEBE KALABİLDİĞİMİ GÖRDÜM 4,5 YIL SONRA
SENİNDE BENİMDE DİĞER ARKADAŞLARINDA RABBİM KUZULARINA KARDEŞ NASİP EDECEK HAYIRLISI VE SAĞLIKLA İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?