- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi duygusalannee
-
bak canım bu konuda psikoloji çok önemli benim istediğim zaman almadığım gebelik testi kalmamıştı, hatta adeti beklemeden yapmaya başladım ,ne zamanki bıraktım düşünmedim bile, o ay hamile kaldımAmin Canım benim inşallah bir ara umutsuzluğa kapılıyorum eşim çok fazla dert etmiyor Hayırlısı diyor Ama ben öyle istiyorum ki sanki biri olunca artık kalırım sanmıştım..diyorum 40 yaşındada Anne olmayayım olsun biran önce diyorum.İstemeyerek kalanlara aldıranlara yinemi hamileyim diyenlere şaşıyorum..
valla bıraktığımda oldu unuttuğumda taktığımda boşverdiğimde.. olmadımı olmuyor arkadaşım Sizi de tebrik ederim.[
bak canım bu konuda psikoloji çok önemli benim istediğim zaman almadığım gebelik testi kalmamıştı, hatta adeti beklemeden yapmaya başladım ,ne zamanki bıraktım düşünmedim bile, o ay hamile kaldım
Ne kadar daha takmayayım arkadaşım 24 ay oldu.. yaş 36 olacak, yaşayan bekleyendaha iyi bilir.Bnde stres yaptgm zamnlar hamile dgldm ama unuttm hamile kaldm dusuk oldu 2
Aralikta unuttm gtti sali gunude test yaptm silik ckti dunde kan testi yaptm hamileymsm bklm takmmk gerekr
aynı duyguları yaşıyorum o kadar üz ülüyorum ki yaşım aklıma gelince ben hamile kalıp doğurum diyene kadar 40 yaş olacak benim.Amin Canım benim inşallah bir ara umutsuzluğa kapılıyorum eşim çok fazla dert etmiyor Hayırlısı diyor Ama ben öyle istiyorum ki sanki biri olunca artık kalırım sanmıştım..diyorum 40 yaşındada Anne olmayayım olsun biran önce diyorum.İstemeyerek kalanlara aldıranlara yinemi hamileyim diyenlere şaşıyorum..
kesinlikle..aynı duyguları yaşıyorum o kadar üz ülüyorum ki yaşım aklıma gelince ben hamile kalıp doğurum diyene kadar 40 yaş olacak benim.
bende öyle kadınlara hayranım sıp diye gebe kalanlara saygı ile eğiliyorum önünde
bende buay yakı ve zeytinyagna incir bıraktım sabah akşam yedim hadi hayırlı güzel haberler hepimizden..Arkadaşlar ben korunmayı vakitli bırakmak anlamında uyaran olsaydı keşke dedim. Ben 38 yaşında korunmayı bıraktım keşke 35 te bıraksaymışım. Olur olmaz onu Allah bilir nasipten öteye geçilmez. Benim ikinci çocuk isteyen arkadaşlara tavsiyem geç kalmadan korunmayı bırakmaları. Olmuyorsa isteyen tedavi görür. Ben klomeni deneyeceğim mesela...
Hak veryrm sana zaten ama iste sende haklsnNe kadar daha takmayayım arkadaşım 24 ay oldu.. yaş 36 olacak, yaşayan bekleyendaha iyi bilir.
Hak veryrm sana zaten ama iste sende haklsn
Insallh tez zmnda kalrsn hamile
İnşallah isteyen herkes için sizin kız erkek hangisi var hangisi yolda?Insallh tez zmnda kalrsn hamile
Dha dun ogrendm hamile oldgmu yeni dha bklm hyrlsi nyse o olsn hc beklmdm olcgmi ogluma kardes istydm 4 ay once dsuk yaptm dunde yine hamilymsm bklm allh ne nasp ederseİnşallah isteyen herkes için sizin kız erkek hangisi var hangisi yolda?
Sağlıcakla alın inşaallah.genç Anne olma herzaman avantaj..Dha dun ogrendm hamile oldgmu yeni dha bklm hyrlsi nyse o olsn hc beklmdm olcgmi ogluma kardes istydm 4 ay once dsuk yaptm dunde yine hamilymsm bklm allh ne nasp ederse
oğlum var 8,5 yaşında 2.ciyi istiym ..Blmyrm ama ilerde gorurum avantajni 22 yasndaym zaten ben cocuk sewyrm zaten senn var mi hc yada ilk mi olck
Zamnyms ben acele ettm galba bnmkide 2 yasni doldrduoğlum var 8,5 yaşında 2.ciyi istiym ..
iyi yapmıssınız :)Zamnyms ben acele ettm galba bnmkide 2 yasni doldrdu
Hayrli olsn :)Kızım var 14 aylık bende hep peşpeşe çocuk isteyenlerden oldum bu gün 2. Çizgi ćok silikti 2 gün sonra tekrar yapıcam inşallah kızımın kardeşi gelmiştir hayırlısı ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?