İkinci çocuğu isteyenler...

[
bak canım bu konuda psikoloji çok önemli benim istediğim zaman almadığım gebelik testi kalmamıştı, hatta adeti beklemeden yapmaya başladım ,ne zamanki bıraktım düşünmedim bile, o ay hamile kaldım

Bnde stres yaptgm zamnlar hamile dgldm ama unuttm hamile kaldm dusuk oldu 2
Aralikta unuttm gtti sali gunude test yaptm silik ckti dunde kan testi yaptm hamileymsm bklm takmmk gerekr

valla bıraktığımda oldu unuttuğumda taktığımda boşverdiğimde.. olmadımı olmuyor arkadaşım Sizi de tebrik ederim.

aynı duyguları yaşıyorum o kadar üz ülüyorum ki yaşım aklıma gelince ben hamile kalıp doğurum diyene kadar 40 yaş olacak benim.

bende öyle kadınlara hayranım sıp diye gebe kalanlara saygı ile eğiliyorum önünde

Arkadaşlar ben korunmayı vakitli bırakmak anlamında uyaran olsaydı keşke dedim. Ben 38 yaşında korunmayı bıraktım keşke 35 te bıraksaymışım. Olur olmaz onu Allah bilir nasipten öteye geçilmez. Benim ikinci çocuk isteyen arkadaşlara tavsiyem geç kalmadan korunmayı bırakmaları. Olmuyorsa isteyen tedavi görür. Ben klomeni deneyeceğim mesela...

bende buay yakı ve zeytinyagna incir bıraktım sabah akşam yedim hadi hayırlı güzel haberler hepimizden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…