İkinci çocuğu isteyenler...

kızlar akşam eşime doktorla konuştuğumu söyledim dinledi dinledi folik asit kullanmaya başlıycam dedim seneye bu zamanlar başla diyor o ara komşumuz geldi mutfakta oturduk çay içiyorduk çok samimiyizdir oda diyorki boşever sen git spiralini çıkart olunca mecbur kabullenecek ,bende istiyorumki onunda gönlü olsun napıyım şimdi ya

kocanın gönlünü beklersen oooo benimki yıllarca karşı çıktı ilk bıraktığım ilk iki yıl zaman zaman bana gıcık olsun diye korunurdu sinir olurdum ne zaman bende miyon çıktı ameliyatlar süreci oldu baktı gördü rahim elden gidebilir adamda çocuk aşkı depreşti şimdi ahhh çok geç kaldık diyor o zaman onu boğasım geliyor

:))))) sabah sabah güldürdün beni valla sanki neyin siparişini veriyorsa beni sinir etti dün hep onun dediği olacak,belki tutmayacak aylarca nerden bilecez ben çabuk hamile kalıyorum bunu bildiği için sıkıntı yapmıyor paşam kendine,çıkarrtırıp hamile kalırsam 4. aya kadar söylemeyim diyorum napıyım 1 senenin tantanasını yapmaz herhalde istemese zaten yeltenmiycem ama istiyor da

sprail ile kalanlar var kladım dersin çıkart bencede

Canım ben de çok çabuk hamile kalıyordum eskiden hatta eşim ceket atmaya gerek yok selam versem gebe kalıyorsun diye dalga geçerdi benimle. Ama zaman alıp gidiyor bu özellikleri...

Canım ben de çok çabuk hamile kalıyordum eskiden hatta eşim ceket atmaya gerek yok selam versem gebe kalıyorsun diye dalga geçerdi benimle. Ama zaman alıp gidiyor bu özellikleri...
çok haklısın da gelde bunu benim deliye anlat dinlemiycem onu zaten bu zamana kadar yaptığım hiçbirşeyden pişman olmadım bundan sonrada olmam herhalde

HİÇBİR ZAMAN KOLAY GEBE KADIN OLAMADIM OĞLUMA KORUNMAYI BIRAKTIKTAN 14 AY SONRA GEBE KALDIM. İNŞALLAH ARTIK ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIM DERMİŞİM :))

herkese günaydın cumartesi spiralimi çıkarttırdım muayene oldum 4 adet hazırda yumurtan var dedi doktor ama az az kanamam oldu hala da var pazar ilişki oldu şimdi netten okuyorum küçük kanamalar olduğu dönemde de gebelik oluyormuş

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN RABBİM SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLAD NASİP ETSİN İNŞALLAH

Vallaha benimkide bana resti çekti hafta sonu klomen kullanmama izin vermiyor olursa olsun olmuyorsa da yeter artık diyor. Ölümden döndün 1 yıldır herşeyimizi erteledik yeter artık diyor. Ben onu dinlemez klomen kullanırım ama Allah korusun yarın bir gün birşey olsa senin yüzünden oldu diyecek. Klomen işi de askıya alındı böylece... Allah sonumu hayır etsin

valla herşeyi kadınlar çekiyor ,kendi kendilerine naza çekiyorlar nedir bu anlamadım valla bilirse bilsin benim vicudum onda da değil bazen o kadar sıkılıyorumki çalışmak istemiyorum,halsiz hissediyorum yaş ilerledikçe gürültü dahi kaldıramıyorum bir an önce olsun bitsin olacaksa ,olmayacaksada uğraşmıycam Allah çocuğuma ömür versin, kendimi kurulmuş bir robota benzetiyorum bazen

Çok haklısın arkadaşım Allah hakkımızda en kısa zamanda hayırlısını versin

Bence maddi manevi bir sıkıntı yoksa ikinci çocuk için arayı çok uzatmamak gerek. Çünkü vücudumuz sürekli bi değişim içinde.. sürekli yaşlanıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…