İkinci çocuğu isteyenler...

Şimdi de smearde kronik servisit çıktı iltihap mı yara mı ne varmış. Hiçbir belirtisi de yoktu öylesine smear vermiştim. Antibiyotik yazdı Dr. Benim bu ay umudum yok bugün yarın regl olurum çünkü yumurta sağdaydı bu ay. Aslında hiçbir aydan umudum yok. Bu arada bir arkadaşım daha hamile kaldı bu ay. artık bebek işini düşündükçe göz yaşlarıma hakim olamıyorum...

hanımlar selma ben normalde 28 günde regl oluyorum yumtlamam 25/26 mayıs takvime göre..Ama 22 mayısta kasıkta batmam oldu sanırım yumurtladım fakat ağrınınen çok olduğu ün mü yumurtlama oluyordu lh yapmadım buarada..yani reglden hemen sonra su gibi akıntım oldu normalde kuru günler olur ogünler. Acaba erken yumurtlamış olabilirmiyim? buarada aknıtı falan yok içi sulu ve balon gibi şiş..

ANLATTIKLARIN ERKEN YUMURTLAMAYI GÖSTERİYOR CANIM. BENDE 15. GÜNDEN ÖNCE YUMURTLAMAM BU AY TEST KULLANMASAM BİLMEZDİM 12. GÜN YUMURTLADIM BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI BAT NE ZAMAN SENİN

ARKADAŞIM RABBİMDEN UMUDU KESMEZ ÖYLE DEME İNŞALLAH MUCİZELERİMİZ GELECEK

ağrının çok olduğu günün ertesini değerlendirdim 23 mayıs ve 20 mayıs da oldu canım.kalkmadım diktim ayaklarımı.
HAYIRLISI ARTIK CANIM HAKKIMIZDA

BENİMDE BU AY İKİ ÇİZGİ KOYU OLDUĞU GÜN OLDU ASLINDA ERTESİ GÜNDE HATTA ONDAN SONRAKİ GÜNDE OLSA SÜPER OLURDU AMA EŞİM HASTA OLDU OLMADI ŞİMDİ BENDE NE OLACAK DİYE MERAK EDİYORUM

BENİMDE ADETE 5 GÜN VAR SAĞ KASIĞIMDA ARA ARA BATMALAR OLUYOR ACEP NEDEN
BUNUN DIŞINDA YAPIŞKAN BEYAZ AKINTIM VAR AMA GÖGÜSLERDE BİR BELİRTİ YOK SANIRIM BU AY OLMADI

bat ne zaman senin eğer 22 23 çatladıysa döllenmezse daha erken olurum sanırım.Seninde ilişki olduysa öncesi sonrası pek farketmez inşallah buluşurlar..

ilk gebelikte nasıldı benim hiç belirtim yoktu hiç hemde o yüzden belirtilere takılma derim.
inan ben oğlumda o ay dr gitmiştim dr sende sorun yok artık eşin sperm testi yaptırsın gelsin bakalım demişti
eşimle gitmiştik oda duydu bunu bunun üzerine bana 3 ay bekle olmazsa o zaman yaptıracağım dedi. ama ben inanmadım beni kandırıyor yaptırmaz deyip ağladığımı biliyorum her ay özel günleri değerlendiren ben o ay bir kere eşimle oldum günümün geçtiğini bilmedim çünkü o dönemde hep gecikerek adet oluyordum o ay günümün geçtiğini fark ettim birden hemde 5-6 gün eşime dedim yoktur merak etme bugün yarın olursun dedi. evde test vardı ondan gizli akşam uyumadan önce yaptım öyle öğrendim gebeliği

bu nedenle birde ilk bebekte bu tür şeyleri bilmiyordum farkındalığım yoktu inan bilmiyorum neler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…