İkinci çocuğu isteyenler...

test yap çıkar erken yumurtladığın için,ben kesin yapardım
hafta sonu belki yaparım biraz daha bekleyeyim

şubatta gebe kaldığımda 14 ocak son adet günümdü 9 şubatta yaptım çıkmadı
13 şubatta yaptım silik çıktı oda nasip olmadı kürtaj ile bitti gebelik süreci

bende çok iyi hatırlamıyorum ovs falan bende bilmiyordum.ama sulu akınıtm vardı geliyor şimdi oluyoru m diyip regl gelmeyince gittim kan verdim. uarım melekler dahada geciltirmez çünkü 24 ay olacak neredeyse oğlumuda 2. yıla yakın kalabilmiştim. ki sperm testide vermişti oda şimdi eğer olmazsan ramazandan sonra vereyim diyor.

demekki kalabiliyorsun ne güzel ben zor kalıyorum sanırım aslında yumurta takibi ve hormon testlerine baktırmıştım 1 yıl önce herşey normal dedi dr.. beklemekten başka çaremiz yok sanırım.

demekki kalabiliyorsun ne güzel ben zor kalıyorum sanırım aslında yumurta takibi ve hormon testlerine baktırmıştım 1 yıl önce herşey normal dedi dr.. beklemekten başka çaremiz yok sanırım.
canım ben 4 yıl bitti isteyeli iki yıl ha ay he gelecek ay olur diye önemsemedik. oğluma 14 ay sonra gebe kalmıştım.
onun için acele etmedim sonra gittim dr miyon var gebelik olmaz bulunduğu yer itibariyle dedi ve geçen temmuz ve kasım ayında iki kere kapalı miyon ameliyatı oldum. kasımdan sonra dr 6 ay içinde olmalı dedi olmazsa gel aşılama tüp bebek değerlendirelim yaşın geçiyor dedi
ben kafamda 3 ay koydum şubatta gebe kalmasa idim şubat ayında dr gidip aşılama yaptıracaktım. gebe kaldığımı öğrendim ama dış gebelik ile sonuçlandı.

hayırlısı bakalım tekrardan ne zaman olacak.

öyle meleklerimizin bize geleceği anı bekleyeceğiz

inşaallah tez zamanda bekletmezler kuzucuklar..

canım ben 28 mayısta adet oldum rahim filmide çekildi mayısta ilk aydan nasip olmadı
bu ayı deniyoruz bakalım.

sende durumlar nasıl korunmuyormusun dimi
yok canım korunmuyorum bende rahim filmi çekileceğim ramazanda sonra aslında dr vermişti rahim filmi ama ben ilşkiye girdiğim için bir gün reglden sonra çekmedi dr çok üzülmüştüm söylenmedide bana ilşki olmuyacak diye.özelde yaptıracağım olmadı stresi yetiyor sen
in nasıl geçti açıkmı tüpler

Dunki test negatif gibi sanki bilmem ben ilkindedevregl gununde gorememistim

Eklentiler

• IMG_20170607_114924-1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 21

canım testin negatif görünüyor. aa neden onu söylemedi ki. ben adetin 9. günü çektirmiştim ilişkiye girmeden
tüpler açık çıktı şükür benim inşallah seninde meleğin gelmiştir gerek kalmaz

Kızlar işyerindekiler benden hamile olduklarını saklıyorlar. Birinin karnı kocaman oldu da öyle anladım. Nazar etmeyeyim diye mi... çokkk üzüldüm. Kimsenin bebişinde gözümüz yok

Kızlar işyerindekiler benden hamile olduklarını saklıyorlar. Birinin karnı kocaman oldu da öyle anladım. Nazar etmeyeyim diye mi... çokkk üzüldüm. Kimsenin bebişinde gözümüz yok
allah allah niyeki kimseye mi söylemiyor bazıları görev yeri değiştirilir işten atılırım diye saklayabildiği kadar saklıyor.
bazılarıda 4 ay dolana kadar düşük filan olur kürtaj olur millete açıklama yapmak zor gelir diye söylemiyor

bende gebe kalsam 3 ayım bitene kadar söylemem sanırım. geçen gebelikte erkenden kayıp olduğu için çok az kişi duydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…