- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi duygusalannee
-
hafta sonu belki yaparım biraz daha bekleyeyimtest yap çıkar erken yumurtladığın için,ben kesin yapardım
bende çok iyi hatırlamıyorum ovs falan bende bilmiyordum.ama sulu akınıtm vardı geliyor şimdi oluyoru m diyip regl gelmeyince gittim kan verdim. uarım melekler dahada geciltirmez çünkü 24 ay olacak neredeyse oğlumuda 2. yıla yakın kalabilmiştim. ki sperm testide vermişti oda şimdi eğer olmazsan ramazandan sonra vereyim diyor.inan ben oğlumda o ay dr gitmiştim dr sende sorun yok artık eşin sperm testi yaptırsın gelsin bakalım demişti
eşimle gitmiştik oda duydu bunu bunun üzerine bana 3 ay bekle olmazsa o zaman yaptıracağım dedi. ama ben inanmadım beni kandırıyor yaptırmaz deyip ağladığımı biliyorum her ay özel günleri değerlendiren ben o ay bir kere eşimle oldum günümün geçtiğini bilmedim çünkü o dönemde hep gecikerek adet oluyordum o ay günümün geçtiğini fark ettim birden hemde 5-6 gün eşime dedim yoktur merak etme bugün yarın olursun dedi. evde test vardı ondan gizli akşam uyumadan önce yaptım öyle öğrendim gebeliği
bu nedenle birde ilk bebekte bu tür şeyleri bilmiyordum farkındalığım yoktu inan bilmiyorum neler oldu
demekki kalabiliyorsun ne güzel ben zor kalıyorum sanırım aslında yumurta takibi ve hormon testlerine baktırmıştım 1 yıl önce herşey normal dedi dr.. beklemekten başka çaremiz yok sanırım.hafta sonu belki yaparım biraz daha bekleyeyim
şubatta gebe kaldığımda 14 ocak son adet günümdü 9 şubatta yaptım çıkmadı
13 şubatta yaptım silik çıktı oda nasip olmadı kürtaj ile bitti gebelik süreci
canım ben 4 yıl bitti isteyeli iki yıl ha ay he gelecek ay olur diye önemsemedik. oğluma 14 ay sonra gebe kalmıştım.demekki kalabiliyorsun ne güzel ben zor kalıyorum sanırım aslında yumurta takibi ve hormon testlerine baktırmıştım 1 yıl önce herşey normal dedi dr.. beklemekten başka çaremiz yok sanırım.
inşaallah tez zamanda bekletmezler kuzucuklar..canım ben 4 yıl bitti isteyeli iki yıl ha ay he gelecek ay olur diye önemsemedik. oğluma 14 ay sonra gebe kalmıştım.
onun için acele etmedim sonra gittim dr miyon var gebelik olmaz bulunduğu yer itibariyle dedi ve geçen temmuz ve kasım ayında iki kere kapalı miyon ameliyatı oldum. kasımdan sonra dr 6 ay içinde olmalı dedi olmazsa gel aşılama tüp bebek değerlendirelim yaşın geçiyor dedi
ben kafamda 3 ay koydum şubatta gebe kalmasa idim şubat ayında dr gidip aşılama yaptıracaktım. gebe kaldığımı öğrendim ama dış gebelik ile sonuçlandı.
hayırlısı bakalım tekrardan ne zaman olacak.
öyle meleklerimizin bize geleceği anı bekleyeceğiz
canım ben 28 mayısta adet oldum rahim filmide çekildi mayısta ilk aydan nasip olmadıburadayız canım gelişme yokmu sende?
testi erken yapmışsın sen ama canım tekrarladın mıbenim bat 9 haziran hiç bir gelişme yok şuan karnım ağrırdı o bile ağrımıyor
canım ben 28 mayısta adet oldum rahim filmide çekildi mayısta ilk aydan nasip olmadı
bu ayı deniyoruz bakalım.
sende durumlar nasıl korunmuyormusun dimi
yok canım korunmuyorum bende rahim filmi çekileceğim ramazanda sonra aslında dr vermişti rahim filmi ama ben ilşkiye girdiğim için bir gün reglden sonra çekmedi dr çok üzülmüştüm söylenmedide bana ilşki olmuyacak diye.özelde yaptıracağım olmadı stresi yetiyor sencanım ben 28 mayısta adet oldum rahim filmide çekildi mayısta ilk aydan nasip olmadı
bu ayı deniyoruz bakalım.
sende durumlar nasıl korunmuyormusun dimi
yok cnm korunmuyorum geçen ay olmadı zaten yeni çıkartılmıştı spiral bu ayda deniyorum bakalım kısmet
inşallah cnmrabbim hayırlısı ile nasip etsin canım senin süreç daha yeni başladın bu sürece olur yakın zamanda seninde inşallah
yok canım korunmuyorum bende rahim filmi çekileceğim ramazanda sonra aslında dr vermişti rahim filmi ama ben ilşkiye girdiğim için bir gün reglden sonra çekmedi dr çok üzülmüştüm söylenmedide bana ilşki olmuyacak diye.özelde yaptıracağım olmadı stresi yetiyor sen
in nasıl geçti açıkmı tüpler
allah allah niyeki kimseye mi söylemiyor bazıları görev yeri değiştirilir işten atılırım diye saklayabildiği kadar saklıyor.Kızlar işyerindekiler benden hamile olduklarını saklıyorlar. Birinin karnı kocaman oldu da öyle anladım. Nazar etmeyeyim diye mi... çokkk üzüldüm. Kimsenin bebişinde gözümüz yok
A anneveoglusu bilmiyorum canım bununki 5-6 aylık vardır. Ben yazın dış gebelikle ikiz bebişlerimi kaybettim ya iş yerinde herkes öğrendi tabi ameliyat olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?