İkinci çocuğu isteyenler...

Ben bu ay itibariyle tatilden sonraya bıraktım bu işi. Eşime Eylül de klomen kullanacağım dedim kabul etti. O vakte kadar tatil verdim kendime

ikinci çocuk isteyenler nerdesiniz

buradayız canım

kızıma hapı bıraktıgım ay hamıle kaldım şimdi 9 yaşında ,
20 ay sonra 3 aşılama ( 1 + ) , 1 tüp bebek sonucunda negatif tabiii , kendiliğinden hamile kaldım çok şükür ,
darısı isteyen dileyen olmayan herkese inşallahhaaaahhhhh

tebrik ederim tekrar bıraktıktan kaçıncı ayda kalabildiniz ve rahim filmi çekilmişmiydiniz bu arada?

Çok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah
Kaç yaşındasın canım

tebrik ederim tekrar bıraktıktan kaçıncı ayda kalabildiniz ve rahim filmi çekilmişmiydiniz bu arada?

40 yaşında bıraktım 42 yaşındayım şuan canım 20 ay sonra hamile kaldım çok şükür allahıma ,

rahim filmine gerek yok dedi dr lar ,

şuan 42 yaşındayım canım 20 ay olmadı,

canım yaa bana nasıl moral oldun anlatamam şu mübarek günde bende 40 yaşına basıyorum temmuzda 4,5 yıldır istiyorum miyon olması nedeniyle bu süreçte iki kez ameliyat oldum en son ameliyat sonrası 3 ay sonra gebe kaldım yıllardan sonra özlemle istenilen bebeğe ama dış gebelik oldu geçtiğimiz mart ayında kürtaj ve iğne ile gebelik sonlandırıldı. rahim filmi çekilde mayıs ayında tüplerde sorun çıkmadı şükür şimdi yine adet bekliyorum haziran sonunda bayram öncesi inşallah meleğim gelmiştir sağlıkla ve hayırlısı ile

Rabbim sağlıkla kucağında göstersin evladını canım.

Bende temmuz adeti ile gebe kalamadıysam aşılama düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…