- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Bence bekleme test yap hemen herşeyden önce sağlık açısından beklemek sakıncalı. Güzel haberlerini bekliyoruzBenim reglm 9 haziranda idi ,hala rwgl olmadim,35 gunun dolmasini bekliyorum
Bugün regl oldum dememk ki buay geç yumurtladım..üzgünüm.Bence bekleme test yap hemen herşeyden önce sağlık açısından beklemek sakıncalı. Güzel haberlerini bekliyoruz
Üzülme arkadaşım ben de bugün regl oldum hayırlısıBugün regl oldum dememk ki buay geç yumurtladım..üzgünüm.
bişey soracağım sabah geliyor diye ped koydumkahverengimsi geldi sonra gelmiyor bu saat oldu devam etmedi ama benim bugün gecikmemin 5. günü.Üzülme arkadaşım ben de bugün regl oldum hayırlısı
Ben senin yerinde olsam evde yapılan gebelik testlerinden bir tane yaparım.bişey soracağım sabah geliyor diye ped koydumkahverengimsi geldi sonra gelmiyor bu saat oldu devam etmedi ama benim bugün gecikmemin 5. günü.
negatifti canım sonradan silik falan ama göz yanılması bence..Ben senin yerinde olsam evde yapılan gebelik testlerinden bir tane yaparım.
iyi yaptın arada fikri kafadan atmak lazım bencede,yapamıyorrumBen bu ay itibariyle tatilden sonraya bıraktım bu işi. Eşime Eylül de klomen kullanacağım dedim kabul etti. O vakte kadar tatil verdim kendime
ikinci çocuk isteyenler nerdesiniz
tebrik ederim tekrar bıraktıktan kaçıncı ayda kalabildiniz ve rahim filmi çekilmişmiydiniz bu arada?buradayız canım
kızıma hapı bıraktıgım ay hamıle kaldım şimdi 9 yaşında ,
20 ay sonra 3 aşılama ( 1 + ) , 1 tüp bebek sonucunda negatif tabiii , kendiliğinden hamile kaldım çok şükür ,
darısı isteyen dileyen olmayan herkese inşallahhaaaahhhhh
Çok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallahburadayız canım
kızıma hapı bıraktıgım ay hamıle kaldım şimdi 9 yaşında ,
20 ay sonra 3 aşılama ( 1 + ) , 1 tüp bebek sonucunda negatif tabiii , kendiliğinden hamile kaldım çok şükür ,
darısı isteyen dileyen olmayan herkese inşallahhaaaahhhhh
adet devam etmezse testi tekrarlamanızı öneririm yine de.negatifti canım sonradan silik falan ama göz yanılması bence..
Acile geldim kan alirlar umarimadet devam etmezse testi tekrarlamanızı öneririm yine de.
Hayırlısı olsun inşaallah
Güzel haberler alırız inşaallah. Alırlar diye tahmin ediyorum. Özeldeyse hemen alıyorlar yaklaşık 20 dakikada sonuç çıkıyor.A
Acile geldim kan alirlar umarim
Haydi hayırlısıA
Acile geldim kan alirlar umarim
tebrik ederim tekrar bıraktıktan kaçıncı ayda kalabildiniz ve rahim filmi çekilmişmiydiniz bu arada?
Çok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah
Kaç yaşındasın canım
şuan 42 yaşındayım canım 20 ay olmadı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?