- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi duygusalannee
-
canım yaa bana nasıl moral oldun anlatamam şu mübarek günde bende 40 yaşına basıyorum temmuzda 4,5 yıldır istiyorum miyon olması nedeniyle bu süreçte iki kez ameliyat oldum en son ameliyat sonrası 3 ay sonra gebe kaldım yıllardan sonra özlemle istenilen bebeğe ama dış gebelik oldu geçtiğimiz mart ayında kürtaj ve iğne ile gebelik sonlandırıldı. rahim filmi çekilde mayıs ayında tüplerde sorun çıkmadı şükür şimdi yine adet bekliyorum haziran sonunda bayram öncesi inşallah meleğim gelmiştir sağlıkla ve hayırlısı ile
Rabbim sağlıkla kucağında göstersin evladını canım.
Bende temmuz adeti ile gebe kalamadıysam aşılama düşünüyorum.
canım üzülme, hem belki de empati yapmaya çalışıyorlardır. hani birinin bebeği olacağını duyduğunda çok sevinirsin ama sen de çok istiyorsan bir yanın hüzünlenir ya... ben evliliğimin ilk iki yılında yoğun bir arayışa girmediğim halde başkalarının hamilelik haberine çok sevinirken kendi açımdan düşünürdüm ister istemez ''benim de olur mu acaba?'' diye.Kızlar işyerindekiler benden hamile olduklarını saklıyorlar. Birinin karnı kocaman oldu da öyle anladım. Nazar etmeyeyim diye mi... çokkk üzüldüm. Kimsenin bebişinde gözümüz yok
ben de varım ama henüz özel bir çabam yok, kızım bir yaşına girecek ve doktor benim durumumdan dolayı korunmayı bırakmamı önerdi, kafam karışıkikinci çocuk isteyenler nerdesiniz
canım üzülme, hem belki de empati yapmaya çalışıyorlardır. hani birinin bebeği olacağını duyduğunda çok sevinirsin ama sen de çok istiyorsan bir yanın hüzünlenir ya... ben evliliğimin ilk iki yılında yoğun bir arayışa girmediğim halde başkalarının hamilelik haberine çok sevinirken kendi açımdan düşünürdüm ister istemez ''benim de olur mu acaba?'' diye.
gerçi o kişilerin huylarını bilemem aynı ortamda çalışan sen olunca daha iyi anlarsın da belki. üzülme ama.
herkes bebeğiyle mutlu olsun niye gözümüz olacak sanki.
ben de varım ama henüz özel bir çabam yok, kızım bir yaşına girecek ve doktor benim durumumdan dolayı korunmayı bırakmamı önerdi, kafam karışık
rabbim kucagını boş koymasın canım benım inan o kadar çok yürekten dua ediyorum ki bebek isteyenlere anlatamam ,
birde imkanın varsa meryem suresini ya oku yada birine rica et 41 tane okusun ,
benım burda kalbi @nergismor güzel bir arkadaşım okudu rabbim tez vakitte onuda sevindirsin senide inşallahhhh
canım sonucun ne çıktı kan vermişsin merak ettimA
Acile geldim kan alirlar umarim
Polikistik over var bende. Evliliğimin ilk iki yılında korunmadım ama adam akıllı arayışa da girmedim. İki yıldan sonra tedavi ile oldu. Doktorum (hem otuz yaş üzeri olmamdan dolayı hem tedavi ile hamile kaldığım için) korunmayı bırakmalısın sen hemen isteyince olacak diye bir şey yok 2017'de korunmadan gebelik olmazsa 2018'de tedavi başlamak gerekir dedi
canım özel değilse neden korunmayı bırakmanı önerdi. aslında düşünme biliyormusun ben çok pişmanım oğlum küçük iken ikinci kuzuyu istemediğime
çok doğru demiş benim korunmayı bırakalı 4,5 yıl sonra gebelik oldu ikinci bebek için oda dış gebelik ile sonuçlandıPolikistik over var bende. Evliliğimin ilk iki yılında korunmadım ama adam akıllı arayışa da girmedim. İki yıldan sonra tedavi ile oldu. Doktorum (hem otuz yaş üzeri olmamdan dolayı hem tedavi ile hamile kaldığım için) korunmayı bırakmalısın sen hemen isteyince olacak diye bir şey yok 2017'de korunmadan gebelik olmazsa 2018'de tedavi başlamak gerekir dedi
Olsa kızımla ilgilenebilir miyim diye düşünüyorum sonra ya olmazsa yine o üzülecek diyorum. Allah kısmet edecekse belli bir vakti saati vardır olur ama benim her sonuçta kendime dönüp sorduğumda vicdanımın rahat olmasını istiyorum. Allah ne zaman isterse o zaman verecek ama benim kendime düşen kararı vermem lazım.çok doğru demiş benim korunmayı bırakalı 4,5 yıl sonra gebelik oldu ikinci bebek için oda dış gebelik ile sonuçlandı
onun için hayatı planlama ile uğraşmanın boşa olduğunu öğrendim canım. yaşım ilerledi benimde bu yüzden
ne güzel bir dua içten gönülden allah razı olsun. okuyayım bende ne kadar okuyabilirsem
kızkardeşime söyleyim olmazsa bana okusun oda
kalp atışını duydunuz mu
kardeşi olacağını yavruna söyledin mi
benim oğlum çok istiyor nasil dua ediyor bir bilsen
yok daha duymadık cuma gunu gidecez kısmet olur inşallahhh
söyledik cok sevindi kimseye söylemeyin ben görene kadar diyor yavrum ,
çok şükür rabbim sanada tez vakiite nasip et hayırlısıyla inşallahhhhhhhh
canım drdan sonra yaz buraya sonucu oldumu dua ile inşallah
ben oğluma şubattaki gebeliği söylemedim iyiki söylememişim bebek kalmadı
ne güzel Rabbim banada nasip etsin bende 2 yıldır bekliyorum.yaş 3640 yaşında bıraktım 42 yaşındayım şuan canım 20 ay sonra hamile kaldım çok şükür allahıma ,
rahim filmine gerek yok dedi dr lar ,
verdim gittiğimde dr yoktu, hemşire negatif ama dr birhafta sonra polkliniğe gelip tekrar kan vermeni istedi dedi,neden diye sormamışım dişimde ağrım vardı tamam deyip çıktım şaşkınlik içersinde bgün de kanamam var anlamadım tabi yine vde siş rendavumda film çrkilmedim antb verdi onuda kullanmıyorumcanım sonucun ne çıktı kan vermişsin merak ettim
ahh bizde öyle oldu aşılamam tutmuştu onu paylaştık sonra kalbı durdu alındı , kızımı görmen lazımdı teyzesi , miğren nöbeti tuttu , kusmak tan helak oldu saatlerce yattı ,
rabbim birdaha yaşatmasın o duyguları ,
verdim gittiğimde dr yoktu, hemşire negatif ama dr birhafta sonra polkliniğe gelip tekrar kan vermeni istedi dedi,neden diye sormamışım dişimde ağrım vardı tamam deyip çıktım şaşkınlik içersinde bgün de kanamam var anlamadım tabi yine vde siş rendavumda film çrkilmedim antb verdi onuda kullanmıyorum
bugün kanamam var evet ama hala ben 5 günlük gecikme sonra gelmesi ve dr 1 hafta sonra tekrar kan vermek için gelsin olayına takık durumdayım.kanama derken adet başladımı canım. geçmiş olsun diş ağrısıda fenadır
amin amin inşallah rabbim kucağımızda gösterir sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah
2007 hangi ay kızın benimki kasım doğumlu
ne güzel Rabbim banada nasip etsin bende 2 yıldır bekliyorum.yaş 36
canım kan değerinin sonucunu bilsek daha iyi yorum yapardık niye bir hafta sonra kan ver dedi diyebugün kanamam var evet ama hala ben 5 günlük gecikme sonra gelmesi ve dr 1 hafta sonra tekrar kan vermek için gelsin olayına takık durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?