- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Benim de kızım 2007 aralık doğumlu, yaşım 40 olmak üzere tek tüpümü dış gebelikle kaybettim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin40 yaşında bıraktım 42 yaşındayım şuan canım 20 ay sonra hamile kaldım çok şükür allahıma ,
rahim filmine gerek yok dedi dr lar ,
Benim de kızım 2007 aralık doğumlu, yaşım 40 olmak üzere tek tüpümü dış gebelikle kaybettim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da umut oldunuz demekki nasipte varsa oluyor
Aminnnnnrabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım,
rabbimin mucizesi çok
reg 13 lekelenme 14 gün kanma şeklinde oldu,dün de oldu bugün bitiyor gibi ,leklenmeyi saymazsak 3 gün. normalde bwn 6.günüme kadar lekelenme dahil devam ederdi.kanama derken adet başladımı canım. geçmiş olsun diş ağrısıda fenadır
biliyırsun burda spriali çıkarmasını konuştuk çıkardığı ay gebe keldı diye biliyorum canımne güzel ya tebrik ederimilkduyansenol kaçıncı ayında kaldın? nasıldı ilke göre belirti şekli regl zamanı anlat hadii
darısı başımıza artık ben testler atsam hamilesin dersin herkes gibi ama maalesef bugün bebe tıme aldım negatif birde lekelenmem oldu az.biliyırsun burda spriali çıkarmasını konuştuk çıkardığı ay gebe keldı diye biliyorum canım
Merhaba cnm iyi gidiyor tatildeyiz suan dun cok kasik agrim vardi bugun gecti .gectigim cumartesi gorduk fındığımi kalp atisi icinde bu cumartesi gidicez.sen nasilsinmerhaba hanımlar nasılsınız aramızda geçen ay bir hamiş çıktıilkduyansenol hamile idi
nasılsın hamişim nasıl geçiyor gebelik
Evet spiriali cikarttirdim ertesi ay regl olmadim .ilk belirtim mide gazi ve sabah bulantisiydi .suan hafif atlatiyorum.regl olmama 3 gun kala idrarda silik cizgi cikti. .yalniz bizzat test ettim yataga bir yatayim hem halsizlik hem bulanti oluyor rutin hayatima devam ettigimde sıkıntı yok. unarim hepiniz cift çizgiyi gorursunuz.hadi arkamdan gelin bir an oncene güzel ya tebrik ederimilkduyansenol kaçıncı ayında kaldın? nasıldı ilke göre belirti şekli regl zamanı anlat hadii
nsaallah dua et cnm benimEvet spiriali cikarttirdim ertesi ay regl olmadim .ilk belirtim mide gazi ve sabah bulantisiydi .suan hafif atlatiyorum.regl olmama 3 gun kala idrarda silik cizgi cikti. .yalniz bizzat test ettim yataga bir yatayim hem halsizlik hem bulanti oluyor rutin hayatima devam ettigimde sıkıntı yok. unarim hepiniz cift çizgiyi gorursunuz.hadi arkamdan gelin bir an once
Sagol cnm benim aminilkduyansenol tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Merhaba cnm iyi gidiyor tatildeyiz suan dun cok kasik agrim vardi bugun gecti .gectigim cumartesi gorduk fındığımi kalp atisi icinde bu cumartesi gidicez.sen nasilsin
Sagol canim .dualarim sizinleiyi tatiller canım. maşallah hayırlısı ile kalp atışınıda duyarsın inşallah
bende izinden döndüm bat 21 temmuz bekliyorum bakalım bu ay tuttumu diye
MaşallahPitpitlarimizi duyduk teyzeleri bugun
hadi canim bu defa insallah olumlu olurbenim temmuzda da olmadı kızlar aşılama için bu gün dr gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?