İkinci çocuğu isteyenler...

40 yaşında bıraktım 42 yaşındayım şuan canım 20 ay sonra hamile kaldım çok şükür allahıma ,

rahim filmine gerek yok dedi dr lar ,
Benim de kızım 2007 aralık doğumlu, yaşım 40 olmak üzere tek tüpümü dış gebelikle kaybettim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bana da umut oldunuz demekki nasipte varsa oluyor

Benim de kızım 2007 aralık doğumlu, yaşım 40 olmak üzere tek tüpümü dış gebelikle kaybettim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bana da umut oldunuz demekki nasipte varsa oluyor

rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım,

rabbimin mucizesi çok

merhaba hanımlar nasılsınız aramızda geçen ay bir hamiş çıktı ilkduyansenol hamile idi
nasılsın hamişim nasıl geçiyor gebelik
Merhaba cnm iyi gidiyor tatildeyiz suan dun cok kasik agrim vardi bugun gecti .gectigim cumartesi gorduk fındığımi kalp atisi icinde bu cumartesi gidicez.sen nasilsin

Son düzenleme:
ne güzel ya tebrik ederim ilkduyansenol kaçıncı ayında kaldın? nasıldı ilke göre belirti şekli regl zamanı anlat hadii
Evet spiriali cikarttirdim ertesi ay regl olmadim .ilk belirtim mide gazi ve sabah bulantisiydi .suan hafif atlatiyorum.regl olmama 3 gun kala idrarda silik cizgi cikti. .yalniz bizzat test ettim yataga bir yatayim hem halsizlik hem bulanti oluyor rutin hayatima devam ettigimde sıkıntı yok. unarim hepiniz cift çizgiyi gorursunuz.hadi arkamdan gelin bir an once

I
nsaallah dua et cnm benim

Merhaba cnm iyi gidiyor tatildeyiz suan dun cok kasik agrim vardi bugun gecti .gectigim cumartesi gorduk fındığımi kalp atisi icinde bu cumartesi gidicez.sen nasilsin

iyi tatiller canım. maşallah hayırlısı ile kalp atışınıda duyarsın inşallah

bende izinden döndüm bat 21 temmuz bekliyorum bakalım bu ay tuttumu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…