İkinci çocuğu isteyenler...

Canım klomen falan kullandın mı neden direkt aşılama düşünüyorsun
yok canım kullanmadım yumurtalar oluyor benim yeterli büyüklükte ama döllenme olmuyor benimki sebebi anlaşılamayan kısırlık olarak görülüyor aşılama bir kez yapalım olmazsa tüp bebek yaşım sorun olmasa daha beklerim ama yaş sorun artık. dr beklemeyelim dedi bende beklemek istemiyorum 5 yıldır bir kez doğal yolla gebe kalabildim oğlumdan sonra oda dış gebelik ile sonlandırıldı

A anneveoglusu Anlıyorum canım ben de dış gebelik geçirdim geçen yaz, sağ tüpüm yok artık. Bizde sorun tüpün olmaması... Eylül gibi klomen kullanacağım ben de sol taraftan da yumurta atılsın diye... yaş benim de sorun. Hayırlısı olsun belki peşpeşe gebe kalırız.

Merhabalar dün dr idim canım çok sıkıldı miyon benim tekrarlamış geçen temmiz ve kasımdaki operasyonlar boşa gitti dr pes etti artık. üçünçü ameliyatı ben olmak istemiyorum olacaksam bebek tedaviside burda kalsın dedim. dr ameliyat bizi çok geciktirir dedi. yaşın ilerliyor dedi ben aşılama denemek istiyorum olursa olur olmazsa olmaz sonuçta oğlumada miyon varken gebe kaldım dedim. dr tamam dedi. ameliyat yapmayacağım yapsamda birkaç ay içinde tekrarlıyor yapılacak birşey bırakmıyor
rahim dedi. Yumurtlama ve kalitesi gençlerde yok ama sende de onlardaki rahim yok dedi. anlayacağınız kısır döngü Miyonun bulunduğu yer gebeliğin oluşmasını engelleyebilecek yerde diyor

Dr benim ısrarımla aşılama başlattı iğne vurduk dün akşam artık hayırlısı olur olmaz ben ilerde pişman olmamak için ne gerekiyorsa yapacağım bu rahimle ne olursa artık

canim 1. cocuktada öyle hamile kalmissin bazen doktorlar abartabiliyor insallah amaliyata gerek kalmadan bu asilamanda tutar yumurta kaliten guzelmis bak

canim 1. cocuktada öyle hamile kalmissin bazen doktorlar abartabiliyor insallah amaliyata gerek kalmadan bu asilamanda tutar yumurta kaliten guzelmis bak
merhaba canım sen nasılsın

canım o zanan miyon nerde idi engele rağmen mi gebe kaldım bilmiyorum cahildik yaa 10 yıl öncesi ilk gebelik kalp atıyı dinlerken aa dr sende miyon var dikkat edelim ilk aylarda bebekle birlikte oda büyürse düşük olur demişti o zaman korkmuştum

canim insallah umdugundan kolay hamike kalirsin...benim bugun ignenin 10. gunu arada kasik agrim devam birde belime agri girmeye basladi aksamdan beri halsizlikte cok ama herseyi igneye yoruyorum ben ognenin icindeki hornonlara bilmiyorum haftaya hasta olurum belki bilmiyorum canim

A anneveoglusu çok iyi yapmışsın canım. Umarım güzel haberler alırsın
teşekkürler çanım inşallah olmazsa bir iki ay ara verip aşılama deneyeceğim. olmazsa drda kabul ederse tüp bu rahimle ne olursa artık rabbim cümlemiz için hayırlısını versin içinde bana da

az kalmış teste arkadaşım. hayırlı haberlerini alırız inşallah bende göbekten iğneye başladım ilk kez yaptım ne kadar zormuş o iğne işi yaaa ama acıtmıyor allahtan

az kalmış teste arkadaşım. hayırlı haberlerini alırız inşallah bende göbekten iğneye başladım ilk kez yaptım ne kadar zormuş o iğne işi yaaa ama acıtmıyor allahtan
canim insallahhhh...bende diger cocuguma iğnelerle kavusmustum koldan yaptiriyordum birinci igne catlama tedavisinde olmadi dozu yuksellttti iki catalams ignesi verdi ogluma oyle hamile kalmıştım

canim insallahhhh...bende diger cocuguma iğnelerle kavusmustum koldan yaptiriyordum birinci igne catlama tedavisinde olmadi dozu yuksellttti iki catalams ignesi verdi ogluma oyle hamile kalmıştım
çatlama iğneleri ne kadar canım. inşallah bu seferde kuzunu getirir bu süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…