- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi duygusalannee
-
hadi hayırlısı aşamalarını banada anlatbenim temmuzda da olmadı kızlar aşılama için bu gün dr gidiyorum
tabiki anlatırım dr gideyim sonucu yazarımhadi hayırlısı aşamalarını banada anlat
tabiki anlatırım dr gideyim sonucu yazarım
yok canım süreç bu gün başlıyor ağustos başı gibi olur aşılama sanırımbugünmü yapılacak?
hımm anladım hadi hayırlısı napalım uğraşıyoruz bu 4 gramlıkla 1 haftadı yatak döşek yatırıyor beniyok canım süreç bu gün başlıyor ağustos başı gibi olur aşılama sanırım
sen nasılsın canım
Canım klomen falan kullandın mı neden direkt aşılama düşünüyorsunbenim temmuzda da olmadı kızlar aşılama için bu gün dr gidiyorum
yok canım kullanmadım yumurtalar oluyor benim yeterli büyüklükte ama döllenme olmuyor benimki sebebi anlaşılamayan kısırlık olarak görülüyor aşılama bir kez yapalım olmazsa tüp bebek yaşım sorun olmasa daha beklerim ama yaş sorun artık. dr beklemeyelim dedi bende beklemek istemiyorum 5 yıldır bir kez doğal yolla gebe kalabildim oğlumdan sonra oda dış gebelik ile sonlandırıldıCanım klomen falan kullandın mı neden direkt aşılama düşünüyorsun
canim 1. cocuktada öyle hamile kalmissin bazen doktorlar abartabiliyor insallah amaliyata gerek kalmadan bu asilamanda tutar yumurta kaliten guzelmis bakMerhabalar dün dr idim canım çok sıkıldı miyon benim tekrarlamış geçen temmiz ve kasımdaki operasyonlar boşa gitti dr pes etti artık. üçünçü ameliyatı ben olmak istemiyorum olacaksam bebek tedaviside burda kalsın dedim. dr ameliyat bizi çok geciktirir dedi. yaşın ilerliyor dedi ben aşılama denemek istiyorum olursa olur olmazsa olmaz sonuçta oğlumada miyon varken gebe kaldım dedim. dr tamam dedi. ameliyat yapmayacağım yapsamda birkaç ay içinde tekrarlıyor yapılacak birşey bırakmıyor
rahim dedi. Yumurtlama ve kalitesi gençlerde yok ama sende de onlardaki rahim yok dedi. anlayacağınız kısır döngüMiyonun bulunduğu yer gebeliğin oluşmasını engelleyebilecek yerde diyor
Dr benim ısrarımla aşılama başlattı iğne vurduk dün akşam artık hayırlısı olur olmaz ben ilerde pişman olmamak için ne gerekiyorsa yapacağım bu rahimle ne olursa artık
merhaba canım sen nasılsıncanim 1. cocuktada öyle hamile kalmissin bazen doktorlar abartabiliyor insallah amaliyata gerek kalmadan bu asilamanda tutar yumurta kaliten guzelmis bak
canim insallah umdugundan kolay hamike kalirsin...benim bugun ignenin 10. gunu arada kasik agrim devam birde belime agri girmeye basladi aksamdan beri halsizlikte cok ama herseyi igneye yoruyorum ben ognenin icindeki hornonlara bilmiyorum haftaya hasta olurum belki bilmiyorum canimmerhaba canım sen nasılsın
canım o zanan miyon nerde idi engele rağmen mi gebe kaldım bilmiyorum cahildik yaa 10 yıl öncesi ilk gebelik kalp atıyı dinlerken aa dr sende miyon var dikkat edelim ilk aylarda bebekle birlikte oda büyürse düşük olur demişti o zaman korkmuştum
teşekkürler çanım inşallah olmazsa bir iki ay ara verip aşılama deneyeceğim. olmazsa drda kabul ederse tüp bu rahimle ne olursa artık rabbim cümlemiz için hayırlısını versin içinde bana daA anneveoglusu çok iyi yapmışsın canım. Umarım güzel haberler alırsın
az kalmış teste arkadaşım. hayırlı haberlerini alırız inşallah bende göbekten iğneye başladım ilk kez yaptım ne kadar zormuş o iğne işi yaaa ama acıtmıyor allahtancanim insallah umdugundan kolay hamike kalirsin...benim bugun ignenin 10. gunu arada kasik agrim devam birde belime agri girmeye basladi aksamdan beri halsizlikte cok ama herseyi igneye yoruyorum ben ognenin icindeki hornonlara bilmiyorum haftaya hasta olurum belki bilmiyorum canim
canim insallahhhh...bende diger cocuguma iğnelerle kavusmustum koldan yaptiriyordum birinci igne catlama tedavisinde olmadi dozu yuksellttti iki catalams ignesi verdi ogluma oyle hamile kalmıştımaz kalmış teste arkadaşım. hayırlı haberlerini alırız inşallah bende göbekten iğneye başladım ilk kez yaptım ne kadar zormuş o iğne işi yaaa ama acıtmıyor allahtan
çatlama iğneleri ne kadar canım. inşallah bu seferde kuzunu getirir bu süreçcanim insallahhhh...bende diger cocuguma iğnelerle kavusmustum koldan yaptiriyordum birinci igne catlama tedavisinde olmadi dozu yuksellttti iki catalams ignesi verdi ogluma oyle hamile kalmıştım
insallah canim gecen ay doktorun verdiggi kalcadan yapildi 50 tl fiuati bu ay 81 tl catlama ignesi overitelle mi neydi adi koldan yaptirdimçatlama iğneleri ne kadar canım. inşallah bu seferde kuzunu getirir bu süreç
Ganol-f idi İsmi canım kalem enjektör var 112.5 ile başladıA anneveoglusu canım ne iğnesi yapıyorsun göbekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?