İkinci çocuğu isteyenler...

insallah canim gecen ay doktorun verdiggi kalcadan yapildi 50 tl fiuati bu ay 81 tl catlama ignesi overitelle mi neydi adi koldan yaptirdim
Bakalım bana ne zaman verecek normalde ilaçsız 12-15 günler arasında yumurtlama oluyordu bunda nasıl olacak merak ediyorum.

Kızlar selam son durumum şöyle rutin smear taramasında rahim ağzında yara çıktı. Dr şimdilik antibiyotik kullan dedi. Kullandım ama geçmedi akıntılar devam ediyor. Başka bir rahatsızlıktan dolayı ilaçlı mr çektirdim. Onda da bugün yumurtalıkta basit kist çıktı birkaç tane. Dahiliyeci kadın doğuma git dedi. Polikistik over olabilir dedi. 40 yaşında bu kadar zayıfken bir de bu çıktı...

Kızlar kürtajdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. Bu sefer kalp atışını aldık elhamdulillah. Şu an 11 haftanın içindeyiz çok şükür. Umarım bu sefer tamamına erdirir Rabbim. Bana dua edin nolur. Sizde benim hep dualarimdasiniz. Ve ben yine daha önceki gibi tahin pekmez yediğim ay hamile kaldım kızlar. Ve belime ve gobegime kupa cektirdim ve ardından yakın yapıştırdim. Bi deneyin bence ve nolur sabah akşam yiyin şu tahin pekmezi.. Ve Meryem suresini okudum kızlar. Darısı inşallah hepinizin başına.

Maşallah Allah kucağına aldırsın canımm. Bende 2 düşük sonrası hamile olduğumu öğrendim. Kan pıhtılaşması çıktı benim sorunum. Cleaxena iğne vuruyorum kendime inşallah sağlıkla ilerler ve sağ salim kucağımıza alırız bu sefer oğlum sürekli kardeş istiyor 1 denedik düşükler tedaviler Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini versin inşallah.

canım hakkında hayırlısı seni öyle anlıyorum ki geldimi üst üste geliyor benim aşılamada tutmadı. 2 kere kapalı miyon ameliyatı olmuştum onlar boşa gitti miyon tekrarlamış canım çok sıkkın dr artık tüp bebek dedi cumaya bahçeciden bakalım bizi neler bekliyor carım. iyi bir dr gelmek gerek artık kaybadecek zamanız yok allah yar ve yardımcımız olsun

tebrik ederim arkadaşım bende mart ayında dış gebelik nedeniyle kürtaj ve iğne oldum.
ne güzel rabbim sonunda yüzünü güldürmüş rabbim sağlıkla kucağında göstersin evladını canım.
ben 5 yıldır bekliyorum ikinci evladımı nasip olmuyor. dediklerini yapacağım arkadaşım

tebrik ederim arkadaşım sizi sağlıkla kucağında göstersin evladını emeklerini boşa çıkarmasın rabbim

Tüp bebeğe karar verdiysen en kısa zamanda kavuşursun minnoşuna içime öyle doğdu şu an. Ben doktora gitmek için izin dönüşünü bekliyorum

Tüp bebeğe karar verdiysen en kısa zamanda kavuşursun minnoşuna içime öyle doğdu şu an. Ben doktora gitmek için izin dönüşünü bekliyorum
MAALESEF MİYON VARKEN TÜP BEBEK YAPARMI YAPSADA TUTARMI BİLEMİYORUM DR GÖRÜŞMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM NASIL YOL HARİTASI ÇİZECEK İNŞALLAH SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALIRIZ İNŞALLAH

Sağol canım inşallah Rabbim isteyen herkesin biran evvel hayirlisiyla yüzünü güldürsün. . Sanada çok geçmiş olsun canim kürtajdan sonra çabuk hamile kaliniyormus inşallah bir an önce gelir meleğin. . Hepinize dua ediyorum kızlar inşallah. .. Benimde 3 sene sonra oldu bu iş hiç belli olmuyor streslede alakası yok olmasaydı benim olmazdı kızlar her ay taktım kafaya bekledim. Nasip. .. Ve gerçekten birdaha söylüyorum tahin pekmez sabah akşam yiyin...

allah razı olsun arkadaşım. benim kürtaj martta oldu ilk adeti mayıs başında gördüm 4. adette de gebelik olmadı hayırlısı demek zamanı gelmemiş daha yapacağım arkadaşım

Merhaba arkadaşlar benim de 4 yaşında bir oğlum var kardeş olsun istiyorum bu ay 2. Deneme oldu adetime bir hafta var rabbim hayırlısıyla biran evvel hepimize nasip eder inşallah

MAALESEF MİYON VARKEN TÜP BEBEK YAPARMI YAPSADA TUTARMI BİLEMİYORUM DR GÖRÜŞMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM NASIL YOL HARİTASI ÇİZECEK İNŞALLAH SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALIRIZ İNŞALLAH
Canım benim bir arkadaşım öyle rahminde Kocaman bir kistle tamamladı hamileliğini, iyi bir doktor çözer bence bu işi. Yazlıktayım şu an buradan bir arkadaşımın ablası Doğum yapmış 45 yaşında, bebişi gördüm birkaç aylık, çok sağlıklı maşallah. İnanıyorum bu sene bitmeden gebe kalacağız. Biraz tıbbi desteğe ihtiyacımız var sadece. Allah sağlıklı hayırlı gebelik, evlat nasip etsin.

Slmlar benimde bir oglum var 5 yaşında kardesi olmuyor 2 seneyi gecti artik ayları saymaktan yoruldum hayirlisi diyoruz icim yana yana Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin
canım kaç yaşındasın bende oğlum 4,5 yaşında idi istemeye başladığımızda şimdi 9,5 yaşında oldu hala gelmedi ikinci kuzum dr git ihmal etme üzerine düş bekleme yıllar hızla akıyor ben çok pişmanım o yılları harcadığıma

amin amin arkadaşım ben ocağa kadar tedavi ne ise yapayım olursa olur olmazsa artık bırakacağım gelirse eyvallah ama uğraşmayacağım, ileride pişmanlıklarım olmasın diye deniyorum
inşallah birbirimize o gözel haberi veririz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…