- Konu Sahibi duygusalannee
-
Amin inşallah çok teşekkür ederim hepimize nasip etsin rabbim inşallahinşallah çok bekletmez arkadaşım meleğin
Ben de ocağa kadar sonrası bırakacağım artıkamin amin arkadaşım ben ocağa kadar tedavi ne ise yapayım olursa olur olmazsa artık bırakacağım gelirse eyvallah ama uğraşmayacağım, ileride pişmanlıklarım olmasın diye deniyorum
inşallah birbirimize o gözel haberi veririz burdan
26 yasindayim gidiyorum gitmesine de hepsinden ayni cvp yok yaşım gençmiş daha olurmus biraz daha deneyin miscanım kaç yaşındasın bende oğlum 4,5 yaşında idi istemeye başladığımızda şimdi 9,5 yaşında oldu hala gelmedi ikinci kuzum dr git ihmal etme üzerine düş bekleme yıllar hızla akıyor ben çok pişmanım o yılları harcadığıma
İnşallah canım ne gibi belirtilerin var söyler misin ve regline ne kadar varbende istiyorum arkadaşlar bu ay belirtiler var ama inşallah hayırlısı cıkar
Benim de bu ay 2. Denemem adetime bir hafta kadar var bu ay tutmuştur inşallah rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallahgöğüslerim erkenden şişti.kasığıma sağlanan bir ağrı ateş 36,7 boşluklarda ağrı 2 gün önce yüz üstü yatayım dedim pinpon topu var karnımda sandım yatamadım adetlerimde 3 aydır değişti.
Sende ki belirtilerin birçoğu kasığa saplanan ağrı göğüsler de hassasiyet ateş ölçmüyorum fakat ayaklarım da ateş basması oluyor ve az miktarda akıntı varinşallah senin belirtilerin varmı hiç
Bu benim ikinci deneyisim geçen ay böyle bir şey hatırlamıyorum ben ve zaten adet olmuştum bu defa az bir akıntı farkediyorum acaba mı diyorum yani iyiye işaret mi acaba bir umut bekliyoruzakıntı anlamıyorum ben sürekli değişiyorum bunlar oturukende sağ kasığımda da ağrı oluyor neden se
26 yasindayim gidiyorum gitmesine de hepsinden ayni cvp yok yaşım gençmiş daha olurmus biraz daha deneyin miscildircam
Benim esimde ufak bi sorun var ama dr lar önemsemiyor
Dediğin gibi yillar akip gidiyor elde var sıfır
Ben de ocağa kadar sonrası bırakacağım artık
Aminn inşallah hepimiz bu güzel haberi paylaşırız bir gün inşallah
Ben geçen sene Mart'ta çıkarttım spirali Nisan da başladık çalışmalara, Ağustos'ta normal yolla gebe kaldım, dış gebelik oldu, sağ tüpümü kaybettim ve ikiz bebişleri biri tüpte diğeri rahimdeydi. Ondan sonra sürekli bir sorun çıktı kist yara vs. Anlamıyorum ondan önce hiçbir sorun yoktu. Bıktım olursa olsun olmazsa normal hayatıma dönmek istiyorum...İkimizde de yılların yılgınlığı ve olmamasının verdiği hayal kırıklığı var bunu görebiliyorum inşallah ocağa kadar bizde gebe kalacağız arkadaşım rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah
saol inşallah ama pekte ümidim kalmadı belirtiler gitti detim yaklaştı yaAminn inşallah hepimiz bu güzel haberi paylaşırız bir gün inşallah
sen ne zamandır istiyorsun arkadaşım ikinci evladını her gebelik farklı oluyor belli olmaz kırmızı kart görene kadar umudunu yitirme derimsaol inşallah ama pekte ümidim kalmadı belirtiler gitti detim yaklaştı ya(ama olursada mutlaka paylaşacağım.inşallah sende paylaş ama
2,5 senedir istiyorum az önce afedersiniz lavaboya gittim iç çamaşırımda iki damla leke gördüm acaba kırmızı renkti iç çamaşırım leke kırmızımı kahverenkmi anlamadım ama leke gelmiş gördüm yani rüyamdada adet olmuştum yok heralde bendesen ne zamandır istiyorsun arkadaşım ikinci evladını her gebelik farklı oluyor belli olmaz kırmızı kart görene kadar umudunu yitirme derim
Canım inşallah olursa mutlaka paylasırım adetim 28 i gibi ben de endişe içerisinde bekliyorumsaol inşallah ama pekte ümidim kalmadı belirtiler gitti detim yaklaştı ya(ama olursada mutlaka paylaşacağım.inşallah sende paylaş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?