İkinci çocuğu isteyenler...

Ben de ocağa kadar sonrası bırakacağım artık

26 yasindayim gidiyorum gitmesine de hepsinden ayni cvp yok yaşım gençmiş daha olurmus biraz daha deneyin mis cildircam
Benim esimde ufak bi sorun var ama dr lar önemsemiyor
Dediğin gibi yillar akip gidiyor elde var sıfır

göğüslerim erkenden şişti.kasığıma sağlanan bir ağrı ateş 36,7 boşluklarda ağrı 2 gün önce yüz üstü yatayım dedim pinpon topu var karnımda sandım yatamadım adetlerimde 3 aydır değişti.

Benim de bu ay 2. Denemem adetime bir hafta kadar var bu ay tutmuştur inşallah rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah

akıntı anlamıyorum ben sürekli değişiyorum bunlar oturukende sağ kasığımda da ağrı oluyor neden se

akıntı anlamıyorum ben sürekli değişiyorum bunlar oturukende sağ kasığımda da ağrı oluyor neden se
Bu benim ikinci deneyisim geçen ay böyle bir şey hatırlamıyorum ben ve zaten adet olmuştum bu defa az bir akıntı farkediyorum acaba mı diyorum yani iyiye işaret mi acaba bir umut bekliyoruz

26 yasindayim gidiyorum gitmesine de hepsinden ayni cvp yok yaşım gençmiş daha olurmus biraz daha deneyin mis cildircam
Benim esimde ufak bi sorun var ama dr lar önemsemiyor
Dediğin gibi yillar akip gidiyor elde var sıfır

canım drlar haklı ama 30 yaşına kadar senin zamanın var. bu 4 yıl içinde yaşında genç eşinle iyi beslenir ve özel günleri değerlendirirseniz elbet olur. 30 yaşında hala anne olamadılsan ikinci kez o zaman üzerine düş dr dr gez seni anlayan dr bul

Ben de ocağa kadar sonrası bırakacağım artık

İkimizde de yılların yılgınlığı ve olmamasının verdiği hayal kırıklığı var bunu görebiliyorum inşallah ocağa kadar bizde gebe kalacağız arkadaşım rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah

Ben geçen sene Mart'ta çıkarttım spirali Nisan da başladık çalışmalara, Ağustos'ta normal yolla gebe kaldım, dış gebelik oldu, sağ tüpümü kaybettim ve ikiz bebişleri biri tüpte diğeri rahimdeydi. Ondan sonra sürekli bir sorun çıktı kist yara vs. Anlamıyorum ondan önce hiçbir sorun yoktu. Bıktım olursa olsun olmazsa normal hayatıma dönmek istiyorum...

saol inşallah ama pekte ümidim kalmadı belirtiler gitti detim yaklaştı ya(ama olursada mutlaka paylaşacağım.inşallah sende paylaş ama
sen ne zamandır istiyorsun arkadaşım ikinci evladını her gebelik farklı oluyor belli olmaz kırmızı kart görene kadar umudunu yitirme derim

2,5
sen ne zamandır istiyorsun arkadaşım ikinci evladını her gebelik farklı oluyor belli olmaz kırmızı kart görene kadar umudunu yitirme derim
2,5 senedir istiyorum az önce afedersiniz lavaboya gittim iç çamaşırımda iki damla leke gördüm acaba kırmızı renkti iç çamaşırım leke kırmızımı kahverenkmi anlamadım ama leke gelmiş gördüm yani rüyamdada adet olmuştum yok heralde bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…