- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Hayirlisi olsun canım inşallah gelmiştir meleğin. .. Daha fazla beklemeden 2. çocuğu düşünmek lazımmış çok iyi yapmışsın. Biz bekledikte ne oldu... Hormonlar sağolsun yaşla bozulmaya basliyor. En kısa zamanda gelir inşallah hayirlisiyla minnoslarimiz. .arkadaşlar bende 2. bebeğim için çalışmalara başladım bu ay itibariyle. 3 yaşında bir kız evladım var. bu ay ovulasyon testimin pozitif çıktığı iki günü değerlendirdim. adetime bir hafta kaldı bakalım sonuç ne olacak. rabbim her şeyin hayırlısını versin.
Aminnn canım benim..Anladım canım. İnşallah Rabbim en kisa surede hayirlisiyla kabul eder dualarimizi...
Hayirlisi olsun canım inşallah gelmiştir meleğin. .. Daha fazla beklemeden 2. çocuğu düşünmek lazımmış çok iyi yapmışsın. Biz bekledikte ne oldu... Hormonlar sağolsun yaşla bozulmaya basliyor. En kısa zamanda gelir inşallah hayirlisiyla minnoslarimiz. .
Canım benim hayırlı olsun 29 temmuz gelmeden öğrenmişsin bebişini takvim oluşturmuşsunArkadaşlar bat larınız ne zaman benim 29 temmuz geriye sayım başladı son 6 gün..
Canım benim hayırlı olsun 29 temmuz gelmeden öğrenmişsin bebişini takvim oluşturmuşsunallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..anlatsana bizede kaçıncı denemendi ilk ayındamı hamile kaldın..neler yaptın
Allah razı olsun canım..
İkinci bebeğim olacak bu Allah nasip ederse. Korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım canım ovulasyon testiyle net yumurtlama günümü öğrenip. Kan testi ve idrar testiyle pozitif sonucu aldım daha günüm gelmeden.
Tebrikler... Benim de bir kzıım var. 6 yaşında. 3 aydır deniyoruz. Batıma 2-3 gün kaldı ama hiç ümidim yok yine. Bugün sabah idrar testi yaptım negatifti. Hayırlısı olsun inş. hakkımızda.
Ayy çok sevindimm canım darısı bizim başımıza..kardeş çok güzel bişey allahım benim kızımada inşallah kardeş nasip eder...Allah razı olsun canım..
İkinci bebeğim olacak bu Allah nasip ederse. Korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım canım ovulasyon testiyle net yumurtlama günümü öğrenip. Kan testi ve idrar testiyle pozitif sonucu aldım daha günüm gelmeden.
Coktesekküeler.O cok istyr ztn.inş.bu ay alıcam canımteşekkür ederim..Allah bağışlasın canım baya büyütmüşssün kardeşine bakar artık :)
bu ay ovulasyon testi kullan şimdiye kadar kullanmadıysan.
Amin hayırlı salih evlat kardeş olsunlar birbirlerine inş.Ayy çok sevindimm canım darısı bizim başımıza..kardeş çok güzel bişey allahım benim kızımada inşallah kardeş nasip eder...
Ben eczaneden 5 li miratech aldım. 25 liraya. İnşallah bir defada tutar seninde.Coktesekküeler.O cok istyr ztn.inş.bu ay alıcam canım
sagol canım inş. Akıntıya göre takip ediyrdum, testle daha düzenli ve planlı olurBen eczaneden 5 li miratech aldım. 25 liraya. İnşallah bir defada tutar seninde.
Aminn canımAmin hayırlı salih evlat kardeş olsunlar birbirlerine inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?