İkinci çocuğu isteyenler...

arkadaşlar bende 2. bebeğim için çalışmalara başladım bu ay itibariyle. 3 yaşında bir kız evladım var. bu ay ovulasyon testimin pozitif çıktığı iki günü değerlendirdim. adetime bir hafta kaldı bakalım sonuç ne olacak. rabbim her şeyin hayırlısını versin.

Hayirlisi olsun canım inşallah gelmiştir meleğin. .. Daha fazla beklemeden 2. çocuğu düşünmek lazımmış çok iyi yapmışsın. Biz bekledikte ne oldu... Hormonlar sağolsun yaşla bozulmaya basliyor. En kısa zamanda gelir inşallah hayirlisiyla minnoslarimiz. .

Çok doğru süylüyorsun ilk bebeğimi 27 yaşımda doğurdum e şimdi geldim 30 yaşıma. Hamile kalma süresi, hamilelik vs derken yaş 35 e dayanacak. Sağlıklı sıhhatlı iken bir an önce davranmak en iyisi. Ol demek rabbime kalmış hayırlısıyla..

Bende bu ay ikinci cocugum icin basladim calismalara hatta adetim 23 gun gecikti ama 10 gun gecince yaptim negatif ti pazartesiyi bekliyorum ikinci testti yapicm insallh olmustur bu arada pkom var ama hic bunkadar gecikmem olmamisti

Arkadaşlar bat larınız ne zaman benim 29 temmuz geriye sayım başladı son 6 gün..

Arkadaşlar bat larınız ne zaman benim 29 temmuz geriye sayım başladı son 6 gün..
Canım benim hayırlı olsun 29 temmuz gelmeden öğrenmişsin bebişini takvim oluşturmuşsunallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..anlatsana bizede kaçıncı denemendi ilk ayındamı hamile kaldın..neler yaptın

Allah razı olsun canım..
İkinci bebeğim olacak bu Allah nasip ederse. Korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım canım ovulasyon testiyle net yumurtlama günümü öğrenip. Kan testi ve idrar testiyle pozitif sonucu aldım daha günüm gelmeden.

teşekkür ederim..Allah bağışlasın canım baya büyütmüşssün kardeşine bakar artık :)
bu ay ovulasyon testi kullan şimdiye kadar kullanmadıysan.

Ayy çok sevindimm canım darısı bizim başımıza..kardeş çok güzel bişey allahım benim kızımada inşallah kardeş nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…