İkinci çocuğu isteyenler...

İlk bebeğinde akıntıya göre takip ettim 7.
Ayda geldi. Artık dedim bunda akıntı takibi falan yok direk eczane

İlk bebeğinde akıntıya göre takip ettim 7.
Ayda geldi. Artık dedim bunda akıntı takibi falan yok direk eczane
Bişey merak ediyorum. Gercekten denilen gibi yurmutrlam günü hesaplaması aynı mı denk geliyor testlerde. Adetin kaç günde oluyrsa ondan 14 ü cıkarıyrduk ya. Bi de iki çizgi cıkıp da akıntı ya da herhangi bi belirti olmadıgı oluyr mu?

Adet olacağın günün 14 gün öncesi sabit oluyor. Adetlerin düzenlediyse çok daha iyi bilirsin. Benim çok düzenli olduğu için adete 14 gün kala çift koyu çizgiyi yakaladım. Ertesi gün yaptigimda çizgi silik çıktı. Ben o iki günü de değerlendirdim. Çift çiZgi de akıntı yumurta kıvamındaydı şeffaf dedikleri gibi. Ama o akıntı yumurtlamadan kaç gün önce başlıyor o yüzden net bilemiyorsun.

Anladım canım. cok sagolasın

Kizlar Merhaba bizde bu ay ikinci çocuk istemeye başladık 2 yaşında oğlum var. Bu ayın sonu regl dönemin biz 5 gün önce Korunmasız iliskiye girdk bugün yada yarın regl olabilirm ama ilk gebeligimdeki gibi goguslerim cok sizliyor gebe kalma ihtimali varmi kısa zamanda

Kızlar şimdide ara lekelenmeler olmaya başladı bende 4 gündür. Neden böyle oluyor anlamadım. Daha reglime 1 hafta var. Yarın doktora gideceğim. Bıktım doktora gitmekten

Hayırlı olsun cnm.Beniim de adetim 6gün gecti.Sabah idrar ysptım nrgatf.Kan sonucu pztcıkacsk.2gün önce peceteye kan geldi.Adet oldum sandım.Az önce yine geldi silince.Adet de olamıyrm.Cok moralim bozuk.
Moralini bozma. Hayırlısıyla tez zamanda pozitifi görürsün inşallah

Tüm mesajları okudum tekeardan ,kafam karıştı.17temmuz adet oldum gibi okudum da. Yanlış anlamışım.Neyse canım önemli olan hamile olman.Bebişinle sana saglıklı günler

Ayyy böyle hamile haberleri duymak çokk güzel..Canım benim gözün aydın,sağlıkla gelsin inşallah yavrun..bu ay gün saymamaya karar verdim demiştin yapabildinmi? Birde ovulasyon testi kullandınmı?
Gün saymadım, ovulasyon testi de yapmadım (zaten geçen aylarda hep negatif çıkmıştı). Tatil önü diye saldım gitti. Belki de ondan tuttu bu ay. Darısı hayırlısıyla en kısa zamanda başına

Kızlar moralim çok bozuk bugünkü betahcg değerim çok iyi değil. Doktorum kimyasal gebelik olabilir. 2 gün sonra tekrarlayalım dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…