- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Bişey merak ediyorum. Gercekten denilen gibi yurmutrlam günü hesaplaması aynı mı denk geliyor testlerde. Adetin kaç günde oluyrsa ondan 14 ü cıkarıyrduk ya. Bi de iki çizgi cıkıp da akıntı ya da herhangi bi belirti olmadıgı oluyr mu?İlk bebeğinde akıntıya göre takip ettim 7.
Ayda geldi. Artık dedim bunda akıntı takibi falan yok direk eczane
Anladım canım. cok sagolasınAdet olacağın günün 14 gün öncesi sabit oluyor. Adetlerin düzenlediyse çok daha iyi bilirsin. Benim çok düzenli olduğu için adete 14 gün kala çift koyu çizgiyi yakaladım. Ertesi gün yaptigimda çizgi silik çıktı. Ben o iki günü de değerlendirdim. Çift çiZgi de akıntı yumurta kıvamındaydı şeffaf dedikleri gibi. Ama o akıntı yumurtlamadan kaç gün önce başlıyor o yüzden net bilemiyorsun.
Allah hayırlısıyla tamamına erdirip kucağına almayi nasip etsinKızlarrrr hamileyimmmm
Teşekkürler canım Allah isteyen herkese versin.Allah hayırlısıyla tamamına erdirip kucağına almayi nasip etsin
Hayırlı olsun cnm.Beniim de adetim 6gün gecti.Sabah idrar ysptım nrgatf.Kan sonucu pztcıkacsk.2gün önce peceteye kan geldi.Adet oldum sandım.Az önce yine geldi silince.Adet de olamıyrm.Cok moralim bozuk.Kızlarrrr hamileyimmmm
Moralini bozma. Hayırlısıyla tez zamanda pozitifi görürsün inşallahHayırlı olsun cnm.Beniim de adetim 6gün gecti.Sabah idrar ysptım nrgatf.Kan sonucu pztcıkacsk.2gün önce peceteye kan geldi.Adet oldum sandım.Az önce yine geldi silince.Adet de olamıyrm.Cok moralim bozuk.
İnş.canım aminn.Bekleyen herkes en kısa zmnda grsün inşMoralini bozma. Hayırlısıyla tez zamanda pozitifi görürsün inşallah
Şu an hamilesin di mi canım.regl mi oldun hamikeyken?Bu ay da umutlar boşa çıktı. Erken regl oldum üstelik. Araya tatil giriyorumarım Eylül de daha az stresle daha çok şansım olur
16 temmuz son adet tarihim. Bugün yani 6 ağustosta hamile olduğumu öğrendim.Şu an hamilesin di mi canım.regl mi oldun hamikeyken?
Ayyy böyle hamile haberleri duymak çokk güzel..Canım benim gözün aydın,sağlıkla gelsin inşallah yavrun..bu ay gün saymamaya karar verdim demiştin yapabildinmi? Birde ovulasyon testi kullandınmı?Kızlarrrr hamileyimmmm
Gün saymadım, ovulasyon testi de yapmadım (zaten geçen aylarda hep negatif çıkmıştı). Tatil önü diye saldım gitti. Belki de ondan tuttu bu ay. Darısı hayırlısıyla en kısa zamanda başınaAyyy böyle hamile haberleri duymak çokk güzel..Canım benim gözün aydın,sağlıkla gelsin inşallah yavrun..bu ay gün saymamaya karar verdim demiştin yapabildinmi? Birde ovulasyon testi kullandınmı?
inşallah cnm çok sağol...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..Gün saymadım, ovulasyon testi de yapmadım (zaten geçen aylarda hep negatif çıkmıştı). Tatil önü diye saldım gitti. Belki de ondan tuttu bu ay. Darısı hayırlısıyla en kısa zamanda başına
Herşeyin hayırlısı.içini ferah tut yine de.Kızlar moralim çok bozuk bugünkü betahcg değerim çok iyi değil. Doktorum kimyasal gebelik olabilir. 2 gün sonra tekrarlayalım dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?