- 28 Aralık 2015
- 299
- 286
- 53
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Slm kizlarmoralim çok bozuk bugün adet oldum bu ay yine hüsranla sonuclandi ama size sormak istediğim bişey var normalde benim adetler im ne öncesinde nedeki gününde hiç bi sancim ve ağrı olmadan surer amaaaaa nezaman ki klomen kullansam o ay 2 ve ya 3 gün öncesinden inanılmaz kasık ,bel, bacak ağrısı yasiyorum ve sonrasında adet oluyorum ve adetim de biraz ağrılı geçiyo sizce bunun nedeni ne olabilir pazaertesi ne randevu aldım dokturuma bu konuyu sorcam ama yinede benimle aynı şeyleri yaşayan iniz veya bilgi sahibi olanınız varsa paylaşırsaniz sevinirimm
Inşallah canım insallah umutsuz olmak istemiyorum ama her ay umutla bekleyip hüsrana uğramak yipratiyo beniRabbim bir an once kavusturur ins bizi gonlumuzdekine cnm. Umutsuz olma sakın
Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah bundan sonrasını sağlıkla sıhhatle atlatabiliriz. Hep bir tedirginlik hep bir korku Rabbim hayırlısı ile kucağıma aldığım günü de bir göstersin inşallah... Evdeyim dinleniyorum ama tabii hastane kadar olamıyor evde gelen giden oluyor ister istemez kalkıyorsun, oğlum bir şeyler istiyor vs. Ama daha iyi hissediyorum. şimdide ilaçlardan mantar gibi olduHurremcim canım benim çok şükür durumunun iyi olmasına sevindim inşallah rabbim başka bi sknti vermez .de sağ salim bebegini kucağına alirsin. Bana gelince de test yapmadım ve sanırım yapmicamda çünki tek çizgi görmekten korkuyorum bilmiyorum sadece bekliyorum bugün adetimin 30.günü biraz bel ağrım var adet belirtilerim var bakalım hayırlısı...
Oyyy maşallah canım ya demek kız ne güzel hoş bu kadar çabadan sonra kız erkek hiç fark etmez Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah, bende aynısını yapacağım İstanbul'a Peritinoloji uzmanına gideceğim, Adam 11. hafta ve 20. hafta da çağırmıştı, inşallah bundan sonrasını sorunsuz bir şekilde geçiririz canım. Allah hayırlısını nasip etsin canımCanım çok sevindim sen ve bebiş adına, daha başındayız yol uzun, sağlıkla sonlansın:) biz iyiyiz şükür bebegimiz KIZ olacak onu ögrendik. birde ikili testte temiz çıktı fakat tabi yaş riski var 35 yaşındayım bu 35 ve üzeri herkese söyleniyor. 20. haftada prenatoloji uzmanına gidecegiz ve ultrason ile incelememiz olacak. tabi senin bundan sonraki aşamalarında olacaktır. inşallah sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi. allahım tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin ama sabırla hiç uzulmayin stres hiç olmayın. kafa rahatlığı çok önemli. mutlu günler:)
merhaba, benim de simdiki aklim olsa arayi hic uzatmazdim. nasilsa ilkinde ugrasmisin korunmadan bir sure oyle gidebilirsin. bebegin henuz kucuk o yuzden yorgunsun ama 3 yas sonrasi fiziksel olarak daha az yoruluyorsun. kizini kardessiz birakma. benim kizim de bi kardesi olsun diye oyle dua ediyorki. korundugum donemler icin cok kiziyorum kendime. kizim da zor oldu, tedavi vs. ne akla hizmet korunduysam.
Hayirli olsun Hurremsultan,Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin :)Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah bundan sonrasını sağlıkla sıhhatle atlatabiliriz. Hep bir tedirginlik hep bir korku Rabbim hayırlısı ile kucağıma aldığım günü de bir göstersin inşallah... Evdeyim dinleniyorum ama tabii hastane kadar olamıyor evde gelen giden oluyor ister istemez kalkıyorsun, oğlum bir şeyler istiyor vs. Ama daha iyi hissediyorum. şimdide ilaçlardan mantar gibi olduAllah beter tehlikeler vermesin inşallah...Regl olmuşsun sakın üzülme Rabbim vaktini saatini biliyor. Elbet bir şeyler vesile olacak ve gelecek meleğin Rabbim tez zamanda mucizeyi göndersin inşallah...
canim sen neden bu Kadar stres yapiyorsun ki? Baskalarinin ne dedigini birak,Allah uzun omur versin bir evladin var, ya o olmasaydi ne yapardin...o duygulari bilyiyorum ,cunku cok ugrastik cocugumuz icin.iyi ki var,cok sukur ki var.Evet ikinci olsa,bir kardesi olsa iyi olur ama olmasa da dunyanin sonu,stres sebebi olmamali.Inşallah canım insallah umutsuz olmak istemiyorum ama her ay umutla bekleyip hüsrana uğramak yipratiyo beniinan okadar çok stres yapıyorum ki düşünmek istemedigim halde sürekli aklımda uyku düzenim bozuldu acaba olcakmi diye düşünmekten insanların her karşılaştığımızda eee artık ikinciyi yap ne bekliyosun deme lerinden yoruldum onlar öyle sorduklarinda yok daha tutturmadk diyorum aglancak halime güler oldum gerçekten ya ne diyelim vardır bunda da bi hayir Rabbimden asla ümidim izi kesmemeliyiz biliyorum en hayırlı zamanda nasip edecek insallah...
Kızlar benide aranıza alın 35 yaşındayım 7 yaşında bir Kızım var 2 yıldır Kardeş istiyoruz ama olmuyor. İlk gebeliğim dış gebelikti ve sağ tüpüm alındı ama hamd olsun 6 ay içinde Rabbim bize Kızımızı verdi.şimdide benimde eşiminde herşey normal ama malesef ....Bu ay aşılama denicektik o strese girmek istemedim, bazen diyorumki Rabbim bilircen hayırlı zamanını sukunete bürünüyorum ancak elimden gelenide yaptoğımdan emin olmak istiyorum belki ufacık bişi var atladığımız ...uzun düre sebepsiz hamile kalamayan ve sonra kalan arkadaşlarında önerileri varsa paylaşırsanız sevinirim.Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. .
Amin Can'ım inşallah sağlıkla tamamlayabiliriz bebeğim dayanır inşallah bu kadar sıkıntıya, Rabbim tez Zaman'da sizlere de nasip etsin inşallah canımsagolun canlar,evt Zaman cok hizli akip gidiyor,cabuk davranmak,imkanlari zorlamak lazim ,hayirlisi olur insallah :)
Hayirli olsun Hurremsultan,Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin :)
Günaydın,GÜNAYDIN,
Nasılsınız ? Bende durumlar idare eder, hala ağrılarım devam ediyor. Daha az ama var. Onun dışında bu akşam k0ntrole gideceğim, inşallah her şey yolundadır. Bazen diyorum ki söyle 15-16 haftalık olsak bir hareketleri hissetsem de içim rahat etse şimdi sürekli endişe durumu varAllah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin, Tablo konusunda takip edebilecek daha çok nete girebilen birine devredebilirim, ben bu işi beceremedim
yolundadir hersey guzelim Allah korusun. ilk hamileligimde acaba kalp atışlarını dinlemek icin bişeyler mi alsam diye dusunmustum. endişeler bosunaymis simdi daha iyi anlıyorum. koruyan Allah olduktan sonra.GÜNAYDIN,
Nasılsınız ? Bende durumlar idare eder, hala ağrılarım devam ediyor. Daha az ama var. Onun dışında bu akşam k0ntrole gideceğim, inşallah her şey yolundadır. Bazen diyorum ki söyle 15-16 haftalık olsak bir hareketleri hissetsem de içim rahat etse şimdi sürekli endişe durumu varAllah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin, Tablo konusunda takip edebilecek daha çok nete girebilen birine devredebilirim, ben bu işi beceremedim
benim kizim da hep böyle. cok uzucu oluyor.28 yaşındayım 5 yasinda bir oğlum var 3 senedir 2 çocuğumuz u istiyoruz oğlum kardeşi olan herkes i kıskanıyor ve tuhaf hareketler sergiliyor heryerde herzaman ne zaman kardesim olacak diye soruyor1 kere deasilama denedik sonuc yok esimde sperm sayisi problem mi var bu ay proxeed kullanım ma basladik hadi hayirlisi diyelim
28 yaşındayım 5 yasinda bir oğlum var 3 senedir 2 çocuğumuz u istiyoruz oğlum kardeşi olan herkes i kıskanıyor ve tuhaf hareketler sergiliyor heryerde herzaman ne zaman kardesim olacak diye soruyor1 kere deasilama denedik sonuc yok esimde sperm sayisi problem mi var bu ay proxeed kullanım ma basladik hadi hayirlisi diyelim
Rabbim bir an once kavusturur ins bizi gonlumuzdekine cnm. Umutsuz olma sakın
Slm kizlarmoralim çok bozuk bugün adet oldum bu ay yine hüsranla sonuclandi ama size sormak istediğim bişey var normalde benim adetler im ne öncesinde nedeki gününde hiç bi sancim ve ağrı olmadan surer amaaaaa nezaman ki klomen kullansam o ay 2 ve ya 3 gün öncesinden inanılmaz kasık ,bel, bacak ağrısı yasiyorum ve sonrasında adet oluyorum ve adetim de biraz ağrılı geçiyo sizce bunun nedeni ne olabilir pazaertesi ne randevu aldım dokturuma bu konuyu sorcam ama yinede benimle aynı şeyleri yaşayan iniz veya bilgi sahibi olanınız varsa paylaşırsaniz sevinirimm
Hoşbuldum Kusur bakma yeni okudum cepten girmiştim .Allah hepimize Hayırlı sağlıklı evlatlar çocuğumuza Kardeşler nasip etsin inşallahhosgeldin aramiza :) cok benzer durumdayiz seninle. ben 2 asilama gecirdim son 3 ayda. beklemek vakit kaybi gibi geliyor artik. yaş onemli bir faktor. her ne kadar değerlerim iyi olsa da zaman aleyhimize. tavsiyem hic korkma başla bir an once tedavine. bi seyler sebep olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?