İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

merhaba arkadaşlar benimde ilk bebeğim 2 ay içinde geldi ama ikinci evliliğimi o 13 yaşında iken yaptım ve 3,5 sene sonunda ikinciye kavuştum (sorunumuz tek yumurtalığımın olması ve morfolojiydi)şu an 5 aylık bir oğlum daha var ve ben tekrar gebe kalmak istiyorum 5 aydır hiç korunmuyorum bebeğim sütü kendi bıraktı malesef azdıda zaten süt koruyomudur bilmiyorum ama 1 aydır emmiyor belki bu ne acele diye içinizden geçiriyorsunuzdur ama yaşım ilerlediği için vaktimin az olduğunu düşünüyorum.....şu an ev hanımıyım ve çok şükür şartlar 3. yü düşünmeme engel değil....acaba tedaviye başlasammı yine diyorum ama cesaret de edemiyorum aynı zor süreçmi bizi bekliyor diye....biraz zaman geçmesini bekliyorum belkide bilmiyorum aslında kafamda karışık nerden nasıl başlayacağım?hepimize bol dua ediyorum...bu arada 2. gebeliğim düşükle sonuçlandı yani bir kaybım var en son adet tarihim 31 aralık,bat da muhtemelen 25 ocak gibi.....yaş 38

Son düzenleme:
hayirlisi olsun hakkinizda. ben de sizin yerinizde olsam beklemem fazla. sartlariniz da uygun 3. çocuğa. dediginiz gibi yaş engel olmadan yapmak lazım. ben de 35 yasindayim, beklediğim icin pismanim.

hayirlisi olsun hakkinizda. ben de sizin yerinizde olsam beklemem fazla. sartlariniz da uygun 3. çocuğa. dediginiz gibi yaş engel olmadan yapmak lazım. ben de 35 yasindayim, beklediğim icin pismanim.
amin cnm hepimiz için.....tedaviden doğan bebeklerin sonrasında çevreden bekleme diyenler olmuştu bizde eşimle beklemek istemiyoruz.....umarım hepimiz kavuşuruz tekrar meleklerimize.....bu arada hamile arkadaşlar var onlarda sağlıkla kucaklarına alırlar İNŞALLAH.....sizin çocuğunuz kaç yaşında peki?

amin canim. 7 yasinda kizim ama yaklasik 3 yildir ugrasiyoruz.

slm canim once yumurtalik takip istemesi lazim ve eger yumos guzel gelisiyorsa asilama birden fazla yaptirmak sadece kulfet. Zaten sebepsiziz bosuna oyaliyorlar. Ben iki asilama yaptidim ikinci gereksizdi bosuna yaptirdim en azindan tupbebekte sans biraz daha yuksek

Meraba kızlar. Sonunda bugün ilk kontrolüme gittim.Normalde bugün 8+3 ama ultrasonda 7+3 olarak göründü. Doktorum sorun olmadığını söyledi. Kalp atış larını da duydum çok şükür...
Allahım isteyen herkese En kisa zamanda verir inşallah.

gozun aydın, darisi kucagina almaya.

Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah... HurremSultan nerdesin Can'ım uzaklaştın buralardan Nasıl gidiyor bize bilgi ver Ümit ver... İnan yitirmek üzereyiz ümitlerimizi... Hamile kalınca bırakmayın Buraları... Nolurrr

Sen ne yapıyorsun CNm adet donemin yakın mı tedavi yada bisey yapıyor musun

Sen ne yapıyorsun CNm adet donemin yakın mı tedavi yada bisey yapıyor musun
Adet günüm yakın sayılır canım benim bunay doktorum yeni çatlatma iğnesi yapıldı geçen hafta cuma günü bu gün iğnenin üzerinden 9. Gün normalde 14. Gün adet olunuyor az kaldı bekliyorum... Sen neler yapıyorsun?

Can'ım benim bırakır mıyım hiç sadece biraz sıkışık bu ara hala evdeyim rapor devam ediyor gelen giden oluyor bir yandan evden çalışıyorum biraz kanama alanı küçülmeye başladı çok şükür dinlenmeye devam yani Bebek iyi çok şükür Ağrı'larım devam ediyor ilaçlara devam ediyorum nasip artık , Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin Can'ım inşallah dün aklımdaydın hiç yazmıyor dedim ne yaptın ? Regl ne Zaman ? İnşallah bu ay müjde alırız Can'ım her duamda söylüyorum sizleri de Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Can'ım asla ümitsizlik yok Rabbim elbet verecek vakti saati gelecek inşallah çok yakın bu Zaman arkadaşım moralini bozma nolur

Gözün aydın Can'ım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İyiyiz Can'ım çok şükür inşallah daha iyi oluruz Ağrı'lar var hala ama daha az inşallah sağlıklı olur Can'ım. Sen nasılsın ?
Ben de iyiyim çok şükür sevindim iyi olmanıza.ben bugün hsg çektirdim bu ay da korunuyoruz gelecek ay inşallah başlayacağız

Canım çok sevindim iyi olmana ben çok iyi sayılmam bu ay çatlatma iğnesi yapıldı bu gün 9. Gün iğnenin üstünden Ağrım ve çok halsizim çabuk yoruluyorum sürekli yatmak istiyorum ama uyuyamıyorum... Haftaya belli olur biliyorsun iğneden sonraki 14. Gün adet oldum hep şimdiye kadar az kaldı ama işte insan stres yapıyor.. Bir taraftan da Ateş ölçüyorum sağolsun Veson çok yardımcı oldu...işte böyle dikkat et kendine

Can'ım test yapsana çünkü biliyorsun benim son iğnemde hiç çizgi çıkmamıştı sonra gerçek çizgiye dönüştü inşallah şeninde öyle olur Can'ım benim inşallah

Ben de iyiyim çok şükür sevindim iyi olmanıza.ben bugün hsg çektirdim bu ay da korunuyoruz gelecek ay inşallah başlayacağız
İnşallah Hsg sonrası gelir bebeğin gerçek sağlıklı bir hamilelik olur Can'ım İnan hep dua ediyorum gerçekten Rabbim tez Zaman'da yüzüne gülecek inşallah

insallah hsg ye gerek kalmadan hamile olursun canim. catlatma ignesi sonrasi bu kadar agir olmuyo, inşallah hamissindir. olmasan bile uzulme, hsg sonrası ihtimal artiyor.

Mrb arkadaslar
Insan ilk cocugu kendi icin ister o anneligi yasamak icin
Ikincisini ise cocugu icin ister.kardesi olsun can yoldasi olsun.bizlerden sonra birbirlerine tutunsunlar
Zorlu bi 4 yil bekleysten sonra ummadk bi anda geldi bebegim.
O hissi cok iyi bilirim
Kizimin hergun niye kardesim yok herkesin var
Bi kardeşim olsa oynasam vs vs gibi inamlmaz tukenmez istegi
Onun o istegi en umitsz kaldgim zamanlarda güç verdi.onun icin hic birakmadim mücadeleyi.bir cocuga verilecek en guzel sey kardes cunku
Ama olmayinca cok zor tabi.insan kendini caresz hissediyor...
Umarim en kisa zamanda cocuklarinza can yoldasi kardesleri gelir.kolayliklar ve sabirlar diliyorum hepinize
Umidinizi mucadelenzi yitrmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…