- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 53
- 45
- Konu Sahibi HurremSultan
-
hayirli olsun bebisiniz, saglikli mutlu buyutun.Mrb arkadaslar
Insan ilk cocugu kendi icin ister o anneligi yasamak icin
Ikincisini ise cocugu icin ister.kardesi olsun can yoldasi olsun.bizlerden sonra birbirlerine tutunsunlar
Zorlu bi 4 yil bekleysten sonra ummadk bi anda geldi bebegim.
O hissi cok iyi bilirim
Kizimin hergun niye kardesim yok herkesin var
Bi kardeşim olsa oynasam vs vs gibi inamlmaz tukenmez istegi
Onun o istegi en umitsz kaldgim zamanlarda güç verdi.onun icin hic birakmadim mücadeleyi.bir cocuga verilecek en guzel sey kardes cunku
Ama olmayinca cok zor tabi.insan kendini caresz hissediyor...
Umarim en kisa zamanda cocuklarinza can yoldasi kardesleri gelir.kolayliklar ve sabirlar diliyorum hepinize
Umidinizi mucadelenzi yitrmeyin..
en hsg çektirdim canım eylül ayında malesef sonrasında da olmadı cebi 2. Hsg ilkide bir işeyarmamıştı... Denenecek ne varsa denedik geçen annem arıyor tv de bişey duymuş aç tv yi dinle diyor... Anne ben ezberledim onları dedim denemediğim de kalmadı merak etme sen dedim... Kadın ne diyeceğini bilemedi... Neyse canım denemediğim tek tüp bebek kaldı Onu da hiç bir doktor tavsiye etmedi zaten bir sorunumuz da yok... Günler geçmek bilmiyor adete yaklaştık yineinsallah hsg ye gerek kalmadan hamile olursun canim. catlatma ignesi sonrasi bu kadar agir olmuyo, inşallah hamissindir. olmasan bile uzulme, hsg sonrası ihtimal artiyor.
biseyler sebep olacak canim, Allah büyüktür. ben baslayacagim tup bebege. benim yaşım ilerliyor, beklemek istemiyorumB
en hsg çektirdim canım eylül ayında malesef sonrasında da olmadı cebi 2. Hsg ilkide bir işeyarmamıştı... Denenecek ne varsa denedik geçen annem arıyor tv de bişey duymuş aç tv yi dinle diyor... Anne ben ezberledim onları dedim denemediğim de kalmadı merak etme sen dedim... Kadın ne diyeceğini bilemedi... Neyse canım denemediğim tek tüp bebek kaldı Onu da hiç bir doktor tavsiye etmedi zaten bir sorunumuz da yok... Günler geçmek bilmiyor adete yaklaştık yine
Ben bilemiyorum belki de hiç başlamam tüp bebeğe böyle tedavide bitince bırakırım herhalde allah büyük inşşalkah bu ay alırız güzel haberibiseyler sebep olacak canim, Allah büyüktür. ben baslayacagim tup bebege. benim yaşım ilerliyor, beklemek istemiyorum
Tesekkur ederim darısı size olsun.4 yil bekledim.yok tedavi olmadim olamadim daha dogrusu.yumurta yetmezligim oldugu icin.hayirli olsun bebisiniz, saglikli mutlu buyutun.
tedavi ile mi oldu yoksa spontan mi, ne kadar süre ugrastiniz.
Inşallah canimBen bilemiyorum belki de hiç başlamam tüp bebeğe böyle tedavide bitince bırakırım herhalde allah büyük inşşalkah bu ay alırız güzel haberi
Maşallah canim, Allah cok büyüktür. ne iyi yapmisin bitkisel kurleri denemekle.Tesekkur ederim darısı size olsun.4 yil bekledim.yok tedavi olmadim olamadim daha dogrusu.yumurta yetmezligim oldugu icin.
Neyse ki bi mucize oldu dogal hamile kaldim
Bitkisel bir kür kullandm gebelkten onceki ay
Evet cnm aynen.Allah ol desin yeter ki.yoksa tibben olmaz diyodu dr larMaşallah canim, Allah cok büyüktür. ne iyi yapmisin bitkisel kurleri denemekle.
Ne güzel maşallah bize ümit olmak için buradasın bende 3 yılı bitirdim 4 diyemiyorum çok uzun zaman geliyor herhangi bir sorunum yok ama olmuyor da değil gerçi iki düşük yaptım geçen sene... İşte böyle rabbim kolay doğum nasip etsin bizimle tecrübelerini paylaşırsan seviniriz...Evet cnm aynen.Allah ol desin yeter ki.yoksa tibben olmaz diyodu dr lar
Senin problemin ne acaba.kac yildr ugrasiyosun.cok sey yaptim ettim yardmci olabilirm belki
Tesekkur ederim.evet umit olmk icin yaziyorum cunku bende cok dolastm bu forumlarda.ilk cocuguma cok kolay sahip oldgum icin kiymetini bilemedim cocuk sahibi olmak aslnda cok zormus.Ne güzel maşallah bize ümit olmak için buradasın bende 3 yılı bitirdim 4 diyemiyorum çok uzun zaman geliyor herhangi bir sorunum yok ama olmuyor da değil gerçi iki düşük yaptım geçen sene... İşte böyle rabbim kolay doğum nasip etsin bizimle tecrübelerini paylaşırsan seviniriz...
sagolasin canim. bizde sorun yok gibi diyo doktor. esimde morfoloji ve sayi sorunu var. biraz da ileri hizli hareket. ama fazla onemsemiyo doktor. ilk hamileligimde daha kotuydu, kendiliginden hamile kaldim cok sukur. simdi de 2.5 yili gecti uğraşıyoruz olmadi. yasim da ilerledi, 35 oldum artik, belki onun da etkisi vardir.Evet cnm aynen.Allah ol desin yeter ki.yoksa tibben olmaz diyodu dr lar
Senin problemin ne acaba.kac yildr ugrasiyosun.cok sey yaptim ettim yardmci olabilirm belki
Ya iste hic sorun olmasa da olmayinca olmuyor bazen.nasip isi.ama sorun olmadgi halde olmamasi daha stres yapiyorsa gerek.cunku sorun olsa ona odaklanir cozum arar insan.sagolasin canim. bizde sorun yok gibi diyo doktor. esimde morfoloji ve sayi sorunu var. biraz da ileri hizli hareket. ama fazla onemsemiyo doktor. ilk hamileligimde daha kotuydu, kendiliginden hamile kaldim cok sukur. simdi de 2.5 yili gecti uğraşıyoruz olmadi. yasim da ilerledi, 35 oldum artik, belki onun da etkisi vardir.
insallah canim, destegin icin tesekkur ederim. sen de sağlıcakla kucagina al bebisini.Ya iste hic sorun olmasa da olmayinca olmuyor bazen.nasip isi.ama sorun olmadgi halde olmamasi daha stres yapiyorsa gerek.cunku sorun olsa ona odaklanir cozum arar insan.
Yaşın cok yok bence.umarim ikinci meleğin cok bekletmeden gelir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hangi bitkisel kür bizede önerebilirmisinInşallah canim
ben kullanmıştım zamaninda 3 ay filan. bi ise yaramadi bizdeKızlar aşılama tüp bebek falan denemeden doğal olan yöntemleri denemiş olmak istiyorum bu yüzden araştırırken bi şeye rastladım.pree seed jel diye bişi buldum kullanıpta hamile kalan çok var yazılanlara göre, hiç duydunuzmu böyle bişi.bu adetimden sonra bi alıp kullabayım diyorum yabancı siteler dende baktım orada da mucize jel diyorlar.peki ozaman doktorlar neden hiç bahsetmiyorkafam karıştı doğrusu
canım ya sende çok zaor zmanlar geçirmişsin.. çok şükür rabbim mükafatını vermiş... ama sorunun e olduğunu bilmek onun üzerine odaklanıp düzelmesi için çabalamak insana ümit veriyor ben sorun yokken doktorların yaptıkları tedavilere bile ihtimal vermiyorum yani diyorum zaten heray yumurta oluyor yumurtayı geliştirmeye ne gerek var spermler normal seviyede sadece nasip değil diyorum artık... bizlere de dua et bu ay çatlatma iğnesi oldum bu gün iğneden sonraki 11. gün gün sayıyorum...Tesekkur ederim.evet umit olmk icin yaziyorum cunku bende cok dolastm bu forumlarda.ilk cocuguma cok kolay sahip oldgum icin kiymetini bilemedim cocuk sahibi olmak aslnda cok zormus.
Iki düşük yapmissn demek.neymis sebep baktrmissindr.genetik yaptrdin mi.
Düşük olmasi da sarsici cidden.
Umarim bir daha dusuk olmaz bebegini alirsn kucagina
Benim sorunum farkliydi ben erken menopoza girmstm 24 yasinda.yumurtalarim bitmisti.adetten kesilmstm.ilacla oluyodum artik
Kullandgm kürler yumurta oluşumu içindi o yuzden
Son olarak corekotu bal ari sutu isirgan tohumu ve antepfistikli bi macun yedim.uzerinde sifa âyetleri okundu
Yani o 4 yillik surecte birçok sey yedim ictim.hacamatta yaptrdim.ne duyduysam denedim.tibben yapacak bisey olmadgi icin alternatif yöntemlere basvurdum hep
Iste birseyler sebep olacak illa
Bana da onlar sebep oldu
Can'ım test yapsan artık bak bu kez var gibi sanki inşallah içime doğmuşturcanım ya sende çok zaor zmanlar geçirmişsin.. çok şükür rabbim mükafatını vermiş... ama sorunun e olduğunu bilmek onun üzerine odaklanıp düzelmesi için çabalamak insana ümit veriyor ben sorun yokken doktorların yaptıkları tedavilere bile ihtimal vermiyorum yani diyorum zaten heray yumurta oluyor yumurtayı geliştirmeye ne gerek var spermler normal seviyede sadece nasip değil diyorum artık... bizlere de dua et bu ay çatlatma iğnesi oldum bu gün iğneden sonraki 11. gün gün sayıyorum...
Can'ım benim bundan önceki ve bu gebeliğimde o batmalar oldu çalışmalardan 6-10 gün arası ama öyle tatlı değildi yani aniden kalkınca mesela bir anda nefes kesiyor kıpırdayamıyorsunuz 1-2 dk öyle olmuştu bir kaç kez, inşallah bu ay gelir bebeğin Can'ım burada ki herkes için dua ediyorumKızlar slm. Size bir sorum var. Adetime bir hafta kaldı. Ama su geçtiğimiz bir hafta sağ kasigimda böyle tatlı batma gibi bir ağrı var. Hic boyle olmazdi. Yumurtlama gunlerimde biraz daha şiddetli yasardim bir benzeri ağrıyı ama dururdu. Kizlar bu belirti olabilir mi sizce? Böyle bir ağrı yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı? Bide sağ kasigima dokununca ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?