- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Yaptım Can'ım sabah ama eğer hatırlatsan bundan önce ki iğnemde de 14. Güne kadar pozitif çıkmıştı 15. Günde adet olmuştum Ümit yok pek ama hani herkesin iğnenin etkisi geçince negatif oluyor ya benim hiç olmadı hep pozitif gidiyor bunu anlamış değilim... Ama benim içime hiç birşey doğmuyor yani hep umutsuzCan'ım test yapsan artık bak bu kez var gibi sanki inşallah içime doğmuştur
Hoşgeldin Can'ım.. İnşaallah uğurlu gelir sana çok beklemezsin... Ben üç yıldır bekliyorum bu arada iki düşük mevcut...selam arkadaşlar topiği gördüm bende katılayım dedim çünkü bende çooookkkk isityorum ama olmuyor
İnşallah canım senin de çok olmuş benim 1 yıl olacak daha ama bu kadar bile canıma yetiyorHoşgeldin Can'ım.. İnşaallah uğurlu gelir sana çok beklemezsin... Ben üç yıldır bekliyorum bu arada iki düşük mevcut...
Hiçbir sorun yok Can'ım ilk çocuğumdan ilk aydan hamile kaldım sonra ikinci düştü üçüncü düştü derken yaklaşık bir yıldır yeniden hamile kalamadı....şuan beklemedeyim adete 4 gün kaldı...İnşallah canım senin de çok olmuş benim 1 yıl olacak daha ama bu kadar bile canıma yetiyorsenin sorun ne canım benim hipotiroidim var o yüzden kalmam biraz zor diyorlar
İnşallah olur canım Rabbim nasip eder yine hayırlı haberlerini alırız ilk kaç yaşında kız mı oğlan mı benim ki 5 yaşında oğlan bu ara çok istiyor bir türlü olmuyor diye üzülüyor onu öyle görünce de ben üzülüyorum tabiHiçbir sorun yok Can'ım ilk çocuğumdan ilk aydan hamile kaldım sonra ikinci düştü üçüncü düştü derken yaklaşık bir yıldır yeniden hamile kalamadı....şuan beklemedeyim adete 4 gün kaldı...
Yaptım Can'ım sabah ama eğer hatırlatsan bundan önce ki iğnemde de 14. Güne kadar pozitif çıkmıştı 15. Günde adet olmuştum Ümit yok pek ama hani herkesin iğnenin etkisi geçince negatif oluyor ya benim hiç olmadı hep pozitif gidiyor bunu anlamış değilim... Ama benim içime hiç birşey doğmuyor yani hep umutsuz[/QUOTE
Can'ım koyulaşma önemli varsa testin yap bence varsa yarın koyulaşır zaten çok içimden geçti inşallah yanılmıyorumdur Can'ım
canım merhaba öncelikle Allah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına bende ikinciyi istiyorum ama olmuyor üzülüyorum bakalım vardır bir zamanı benim hipotiroidim var o yüzden diyor doktorum ne yapmam gerek onuda bilmiyorum ilaç içiyorum düzenli ama inmemiş bu ay değerler hatta daha da çıkmış.İnaşşalh Allah herkese nasip ederCan'ım benim bırakır mıyım hiçsadece biraz sıkışık bu ara hala evdeyim rapor devam ediyor gelen giden oluyor bir yandan evden çalışıyorum biraz kanama alanı küçülmeye başladı çok şükür dinlenmeye devam yani Bebek iyi çok şükür Ağrı'larım devam ediyor ilaçlara devam ediyorum nasip artık , Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin Can'ım inşallah dün aklımdaydın hiç yazmıyor dedim ne yaptın ? Regl ne Zaman ? İnşallah bu ay müjde alırız Can'ım her duamda söylüyorum sizleri de Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Can'ım asla ümitsizlik yok Rabbim elbet verecek vakti saati gelecek inşallah çok yakın bu Zaman arkadaşım moralini bozma nolur
Benimde oğlan 7 yaşında Allah'a emanet... Yıllar çabuk geçiyor 4 yaşındaydı düşünmeye başladığımızda aralarında 5 yaş olsun dedik ama nasip olmadI... İnşaallah senİn güzel haberini alırız benim çok ümidim yok...İnşallah olur canım Rabbim nasip eder yine hayırlı haberlerini alırız ilk kaç yaşında kız mı oğlan mı benim ki 5 yaşında oğlan bu ara çok istiyor bir türlü olmuyor diye üzülüyor onu öyle görünce de ben üzülüyorum tabi
Aslında benim bu kez garipti biliyorsun 5.gün ve sonra hep negatif oldu test Nasıl oldu hala aklım almıyor. Ama 10. Gün çok Çok silik pozitif gördüm sonra da devam etti çok şükür hiç umudum yoktu hiç belirtim yoktu nasipten ötesi olmuyor zaten şimdi 9. Haftanın içine geldik inşallah şu riskli dönemleri de atlatıp sağlıkla kucağıma alırım inşallah ben hep dua ediyorum hepimiz için sende dualarını eksik etme olur mu her kontrolde resmen tansiyonum çıkıyor kalbim deli gibi çarpıyor . Rabbim bu saatten sonra hüsrana uğratmasın evladımın yüzüne gülsün inşallah Can'ımİnşallah dediğin gibi olur ama beni biliyorsun hiç ümitli değilim adet belirtilerim başladı.. Koyulaşma düne göre yok aynı sayılır bakalım yarın ne olacak sen kaçıncı günde öğrenmiştin çünkü sende benim gibi çok test yapıyordun...
Amin Can'ım çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah inan doğana kadar rahat yok biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz endişelerim çok fazla oluyorcanım merhaba öncelikle Allah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına bende ikinciyi istiyorum ama olmuyor üzülüyorum bakalım vardır bir zamanı benim hipotiroidim var o yüzden diyor doktorum ne yapmam gerek onuda bilmiyorum ilaç içiyorum düzenli ama inmemiş bu ay değerler hatta daha da çıkmış.İnaşşalh Allah herkese nasip eder
Meraba kızlar. Sonunda bugün ilk kontrolüme gittim.Normalde bugün 8+3 ama ultrasonda 7+3 olarak göründü. Doktorum sorun olmadığını söyledi. Kalp atış larını da duydum çok şükür...
Allahım isteyen herkese En kisa zamanda verir inşallah.
inşallah sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına canım dualarımız bütün bebek isteyen ve sabırla bekleyen annelerle...Allah isteyen herkese nasip etsin benim de sorunumu hipotiroidi diyorlar bakalım değerler normale dönünce ne olacak hayırlısı olsun inşallahAmin Can'ım çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah inan doğana kadar rahat yok biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz endişelerim çok fazla oluyorRabbim hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin . Rabbimin bildiği bir vakti saati vardır hiç üzme kendini bende 2 yıl bekledim 2 kimyasal bir kalbi atmayan gebelik geçirdim sonuncudan 3 ay sonra hamileyim yeniden Rabbim bu kez tamamına erdirirse tabii, artık her türlü tedavi var en azından sebebi belirli sebepsiz daha kötü bende de hafif pko vardı ilaç tedavisi yapıldı çok şükür bu günüme Rabbim tez Zaman'da sana da nasip eder inşallah inan ve bol bol dua et canım
canım üzülme sakın bende panik yapıp kafaya takıyorum akışına bırakmak lazım arkadaşlarında dediği gibi inşalah en kısa zamanda olur bebğimiz.doktora gittin mi hiçMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 3.5 yaşında bi kızım var dört aydır korunmuyoruz bugün yine hüsran bigün gecikmeli adet oldum yine bi daha ki ayı bekliycez artık korunmayı bırakalı her ay gecikme ve umut yaşıyorum ama yine hüsran tabi ki herkese hayırlı evlat nasip etsin allah. Hamile olanları da allah kurtarsın :)
aynen canım sormaz mı benim de 7 ay doldu yok hala benim hipotiroidim var ondan olmuyor dedi doktor değerleri normal aralıklarda tutmam lazım ama inmiyor bir türlü deYok daha hic gitmedim çünkü erken diye düşünüyorum ama gecikme olupda hüsran olunca insan bi neden diye soruyor haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?