İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

haklısın canım nasip kısmet herşey herşeyin bir zamanı var inşallah hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda

Amin inşallah benim bu gün geldi daha adet bi hafta sonra çalışmalara devam

Bakalım hayırlısı umarım vardır benimde senin oğlun gibi kızım çok istiyor arkadaşlarının ikisinin kardeşi oldu benim ne zaman olacak diyor o zaman daha çok üzülüyorum

Bakalım hayırlısı umarım vardır benimde senin oğlun gibi kızım çok istiyor arkadaşlarının ikisinin kardeşi oldu benim ne zaman olacak diyor o zaman daha çok üzülüyorum
aynen ya zaten o öyle deikçe benim içim acıyor okuldan geliyor resim yapmış kendi çapında bir büyük birini çizmiş bir de küçük bu küçük kim biliyor musun anne o bizim bebeğimiz diyor hay ağzını yediğim

bizimde aynı legolarla falan bişey yapıyor biri bana biri kardeşime diyor oyuncakları falan saklıyor bunu kardeşime vereceğim diye insan kötü hissediyor inşallah bi an önce olurda onlar da sevinir

Kizlar selam. Maasallah baya hamile var aramizda allah tamamina erdirsin insallah. Benim gibi bes yildir hic hamile kalamamislara tavsiyelerinizi yazarsaniz cok mutlu olurum

Sağol Canım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin evdeki yavrularımızıda bizleride sevindirsin inşallah.bir ayda olsa bi denemek istiyorum ovulasyon testi aldım ilk kez adetimi bekliyorum ondan sonra takiple birlikte jeli de denicem Allah nasip ederse bol duayla birlikte...

bu gün negatif canım bu sefer 13. günde negatife döndü... olmayacak yani... zaten hep bi ümitsizlik doluyor içime adete yakın bu ay da böylece geçti...
Dur bakalım kırmızı gelmeden Ümit kesilmez belki daha geç belli olur Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda Can'ım

Nypysnz kızlar takipteyim sizi merak etmeyin bende hala beklemedeyim.sonuçlarımı bir iki doktora daha gösterim artk ne yapıcağıma karar vercem bklm aşılamamı tüp bebekmi artk karar vermem.lazım dua edin banada

Dur bakalım kırmızı gelmeden Ümit kesilmez belki daha geç belli olur Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda Can'ım
Yok arkadaşım Ümit yok müthiş bir bel Ağrı'sı başladı olsaçıkardı çünkü yumurtlamanın günü belli bu gün 10. Gün...neyse Can'ım ümitsizlik yok evet ama ümit edecek bir şey de yok

Nypysnz kızlar takipteyim sizi merak etmeyin bende hala beklemedeyim.sonuçlarımı bir iki doktora daha gösterim artk ne yapıcağıma karar vercem bklm aşılamamı tüp bebekmi artk karar vermem.lazım dua edin banada
Bende durumlar aynı arkadaşım beklemedeyim bu ay da yok bişey... Böylece yıllar geçip gidiyor biyolojik saat ilerliyor....

Bende durumlar aynı arkadaşım beklemedeyim bu ay da yok bişey... Böylece yıllar geçip gidiyor biyolojik saat ilerliyor....
Aynen arkadaşım ya bklm Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler yer gök dua ile inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder biran önce meleklerimize kavuşuruz cnm benim ümidini kaybetme

Aynen arkadaşım ya bklm Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler yer gök dua ile inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder biran önce meleklerimize kavuşuruz cnm benim ümidini kaybetme
Öyle canım yoruldum sadece yıllar su gibi akıp gidiyor... Hani şöyle bir yıl oldu olmadı diyenlere garip garip bakıyorum ben diyorum kaç yıldır bekliyorum.... Keşke bırakabilsem buraları ve doktor kontrollerini ama olmuyor... Bırakamıyorum

Merhaba,
lütfen üzülmeyin hepimiz aynı şeyleri yaşadık hele biyolojik yaşı sıkıntı yapmayın , herşeyn zamanında sağlıkla olsun. anlıyorum sizi, olacak merak etmeyin, rahat olup kafaya takmamak çok önemli gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…