- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi HurremSultan
-
haklısın canım nasip kısmet herşey herşeyin bir zamanı var inşallah hayırlısı ne ise o olsun hakkımızdaBence herşey bahane sonuçta insanlar annelerimiz anneannelerimiz yumurta takibi yumurtlama günü yok bilmem ne hiç birini bilmiyorlardı hatta ayda bir falan ilişki yani ama oluyormuş nasıl oluyorsa işte allah verince :) nasip kısmet bu da ama insan takmadan da edemiyor işte umarım en kısa sürede bizde hamile çıkarız
aynen yılmak yok :) benim de haftaya adet günüm bakalım hayırlısı ne olacakAmin inşallah benim bu gün geldi daha adet bi hafta sonra çalışmalara devam
aynen ya zaten o öyle deikçe benim içim acıyor okuldan geliyor resim yapmış kendi çapında bir büyük birini çizmiş bir de küçük bu küçük kim biliyor musun anne o bizim bebeğimiz diyor hay ağzını yediğimBakalım hayırlısı umarım vardır benimde senin oğlun gibi kızım çok istiyor arkadaşlarının ikisinin kardeşi oldu benim ne zaman olacak diyor o zaman daha çok üzülüyorum
aynen canım inşallah bakalım hayırısıbizimde aynı legolarla falan bişey yapıyor biri bana biri kardeşime diyor oyuncakları falan saklıyor bunu kardeşime vereceğim diye insan kötü hissediyor inşallah bi an önce olurda onlar da sevinir
ben kullanmıştım zamaninda 3 ay filan. bi ise yaramadi bizde. doktora sormustum, onermiyoruz zarar verebilir spermlere demisti ama. zaten yapilan testler vs sperm sayilari iyi olan erkekler uzerinde yapiliyor demisti. ayrica pahali. yine de bir kutu alip deneyebilirsin, belki
Sağol Canım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin evdeki yavrularımızıda bizleride sevindirsin inşallah.bir ayda olsa bi denemek istiyorum ovulasyon testi aldım ilk kez adetimi bekliyorum ondan sonra takiple birlikte jeli de denicem Allah nasip ederse bol duayla birlikte...ben kullanmıştım zamaninda 3 ay filan. bi ise yaramadi bizde. doktora sormustum, onermiyoruz zarar verebilir spermlere demisti ama. zaten yapilan testler vs sperm sayilari iyi olan erkekler uzerinde yapiliyor demisti. ayrica pahali. yine de bir kutu alip deneyebilirsin, belki tutar.
bu gün negatif canım bu sefer 13. günde negatife döndü... olmayacak yani... zaten hep bi ümitsizlik doluyor içime adete yakın bu ay da böylece geçti...Enfal97 ne yaptın Can'ım test ne durumda ?
Dur bakalım kırmızı gelmeden Ümit kesilmez belki daha geç belli olur Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda Can'ımbu gün negatif canım bu sefer 13. günde negatife döndü... olmayacak yani... zaten hep bi ümitsizlik doluyor içime adete yakın bu ay da böylece geçti...
Yok arkadaşım Ümit yok müthiş bir bel Ağrı'sı başladı olsaçıkardı çünkü yumurtlamanın günü belli bu gün 10. Gün...neyse Can'ım ümitsizlik yok evet ama ümit edecek bir şey de yokDur bakalım kırmızı gelmeden Ümit kesilmez belki daha geç belli olur Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda Can'ım
Bende durumlar aynı arkadaşım beklemedeyim bu ay da yok bişey... Böylece yıllar geçip gidiyor biyolojik saat ilerliyor....Nypysnz kızlar takipteyim sizi merak etmeyin bende hala beklemedeyim.sonuçlarımı bir iki doktora daha gösterim artk ne yapıcağıma karar vercem bklm aşılamamı tüp bebekmi artk karar vermem.lazım dua edin banada
Aynen arkadaşım ya bklm Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler yer gök dua ile inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder biran önce meleklerimize kavuşuruz cnm benim ümidini kaybetmeBende durumlar aynı arkadaşım beklemedeyim bu ay da yok bişey... Böylece yıllar geçip gidiyor biyolojik saat ilerliyor....
Öyle canım yoruldum sadece yıllar su gibi akıp gidiyor... Hani şöyle bir yıl oldu olmadı diyenlere garip garip bakıyorum ben diyorum kaç yıldır bekliyorum.... Keşke bırakabilsem buraları ve doktor kontrollerini ama olmuyor... BırakamıyorumAynen arkadaşım ya bklm Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler yer gök dua ile inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder biran önce meleklerimize kavuşuruz cnm benim ümidini kaybetme
Merhaba,Bende durumlar aynı arkadaşım beklemedeyim bu ay da yok bişey... Böylece yıllar geçip gidiyor biyolojik saat ilerliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?