- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Evet öyle teselli ediyoruz kendimizi ama adet döneminde insan biraz daha bunalım takılıyor...Merhaba,
lütfen üzülmeyin hepimiz aynı şeyleri yaşadık hele biyolojik yaşı sıkıntı yapmayın , herşeyn zamanında sağlıkla olsun. anlıyorum sizi, olacak merak etmeyin, rahat olup kafaya takmamak çok önemli gerçekten :)
Öyle Can'ım bilmezmiyimEvet öyle teselli ediyoruz kendimizi ama adet döneminde insan biraz daha bunalım takılıyor...
aminn inşallah birde şimdi okulların son haftası ya o yüzden de çok gerginim sanırım... herşeye kızıyorum sinirleniyorum çok bunaldım... tatile ihtiyacım var uzun bir tatile sanırım 15 tatil yetmeyecek...Öyle Can'ım bilmezmiyimElbet Rabbimin bir vakti vardır. Ne olur ümitsiz olma olacak ben inanıyorum ve dua ediyorum Rabbim bekleyen isteyen kim varsa nasip etsin inşallah...
Cnm geçmiş olsun reglm ben ama bittince okurumSlm kızlar sizden bi ricam olucak annem şuanda hastanede ameliyat olucak kalpten sifa niyetine 500 yasin niyet ettik Allah rızası için anneme yasin okurmusunuz kim kaçtane okuyabilirse bana yazarmisiniz okuduğunuz yasin ler önce anneme şifa olsun sonrada Rabbim sevabıniza yazıp okuduğunuz yasin kadar dileginizi kabul etsin biliyorum ki hepiniz ikinci çocuğu istiyorsunuz insallah önce anneme şifa sonrada dileginiz olarak evlat olarak dönsün size biliyorum hiç biriniz bu ricam geri cevirmiycek hepiniz benim birer arkadasimsiniz Allah hepinizden razi olsun lütfen bu ricam geri cevirmeyin bi dost bi arkadas bi kardes olarak istiyorum sizden...
Ah şu kafadan nasıl atılırki bu bilmiyorum inan aksama kadar nette kim ne yapmış nasıl hamile kalmış onlara bakıyorum okuyorum yokyok çıkmıyo işte kafamdan kar yağdı herkes abisiyle ablasıyla kardeşiyle oynarken oğlum benimle oynadı bi anne için çok üzücü çaresizce bi durum bklm bu hafta tekrar gidicem hastaneye herhalde aşılama deniycezÖyle canım yoruldum sadece yıllar su gibi akıp gidiyor... Hani şöyle bir yıl oldu olmadı diyenlere garip garip bakıyorum ben diyorum kaç yıldır bekliyorum.... Keşke bırakabilsem buraları ve doktor kontrollerini ama olmuyor... Bırakamıyorum
Çok saol canım benim Allah razı olsun Rabbim okuduğun her yasini önce anneme şifa sonrada sana en çok istediklerin dileklerinin kabulü olarak dönsün...Cnm geçmiş olsun reglm ben ama bittince okurum
Can'ım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin bende okumak isterim sana yazarım Can'ımÇok saol canım benim Allah razı olsun Rabbim okuduğun her yasini önce anneme şifa sonrada sana en çok istediklerin dileklerinin kabulü olarak dönsün...
Çok saol bitanem Allah razı olsun Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayi nasip etsin insallah...Can'ım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin bende okumak isterim sana yazarım Can'ım
bu konuda teselli etmek çok zor. aynı duyguları ben de yaşadım, teselli etmeye çalışanları sanki hiç duymuyordum. 2,5 yıl bekledim çok şükür bebeğim geldi iki gün önce iki yaşını bile doldurdu. özellikle ilk çocuğa beklemeden kavuşunca ikinci için beklemek çok yorucu ve yıpratıcı oluyor. çünkü bu defa kardeş yolu gözleyen küçük bir kalp de var. inşallah senin de bebeğin en kısa zamanda gelir ve bu günleri unutursun. lütfen umutsuzluğa kapılmayın. benim de bebeğim hiç beklemediğim bir zamanda geldi hatta ben adet oldum zannetmiştim.Evet öyle teselli ediyoruz kendimizi ama adet döneminde insan biraz daha bunalım takılıyor...
Haklısın Can'ım keşke dediğin gibi olsaydı keşkebende 2,5 yıl sonra kavuşsaydım ama olmadı hamile kalmayı planladıktan2 yıl sonra düşük yaptım toplamda 4 yıl oldu inan o zamanlar hiç sıkıntım yoktu ne olduysa şu bir yıldır oldu tahammülüm sabrım tükendi ve düşükler çok yordu çok yıprattı...oğlum büyüdü bu kadar bekleyeceğimi hiç düşünmemiştim ama oldu ve her geçen bir yıl daha ekliyor...bu konuda teselli etmek çok zor. aynı duyguları ben de yaşadım, teselli etmeye çalışanları sanki hiç duymuyordum. 2,5 yıl bekledim çok şükür bebeğim geldi iki gün önce iki yaşını bile doldurdu. özellikle ilk çocuğa beklemeden kavuşunca ikinci için beklemek çok yorucu ve yıpratıcı oluyor. çünkü bu defa kardeş yolu gözleyen küçük bir kalp de var. inşallah senin de bebeğin en kısa zamanda gelir ve bu günleri unutursun. lütfen umutsuzluğa kapılmayın. benim de bebeğim hiç beklemediğim bir zamanda geldi hatta ben adet oldum zannetmiştim.
Keske aramıza bu sekilde aramıza katılmış olmasaydın keske ikinci bebeğini süpriz olarak kucağına alan bir anne olarak bize teselli verebilmek için aramıza katılmış olsaydın cok zor ve cok yorucu bir süreç kardeşim.Adetinin üçüncü günü git derim çünkü beni doktorlar hep üçüncü günü çağırdılar Rabbim yardımc8mız olsun....Vay Bee bir yıldır kimyasal gebelik geçirenler..hsg çektirenler diye hep alakasız topiklerde geziniyormusum..selam kader arkadaşlarım sizi bulduğum için çok mutluyum:))benim kızım 6 yaşında Şubat ayından beri bebis denemeleri sürüyor.temmuz ve ekim aylarında kimyasal gebelik geçirdimhormon testi,kromozom anomali testi veee son olarak bu hafta acılı rahim filmi sonrasında hiç bir sıkıntı bulunamadı.ben işinin ehli bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Ne zaman gitmeliyim adetli olmak gerekiyor mu????şu kardeşinize de bi el atın kızlar:)))
Bizimde bu yıl oldu ne olduysa ya eşimde hiçbir sorun yoktu benim degerlerim cok iyiydi kist hariç ama şimdi herşey cok karmaşıkHaklısın Can'ım keşke dediğin gibi olsaydı keşkebende 2,5 yıl sonra kavuşsaydım ama olmadı hamile kalmayı planladıktan2 yıl sonra düşük yaptım toplamda 4 yıl oldu inan o zamanlar hiç sıkıntım yoktu ne olduysa şu bir yıldır oldu tahammülüm sabrım tükendi ve düşükler çok yordu çok yıprattı...oğlum büyüdü bu kadar bekleyeceğimi hiç düşünmemiştim ama oldu ve her geçen bir yıl daha ekliyor...
Bizde yasarmıyız acaba bu güneri tekrar bilmiyorum ama gercekten cok zor ve yorucu bi süreçbu konuda teselli etmek çok zor. aynı duyguları ben de yaşadım, teselli etmeye çalışanları sanki hiç duymuyordum. 2,5 yıl bekledim çok şükür bebeğim geldi iki gün önce iki yaşını bile doldurdu. özellikle ilk çocuğa beklemeden kavuşunca ikinci için beklemek çok yorucu ve yıpratıcı oluyor. çünkü bu defa kardeş yolu gözleyen küçük bir kalp de var. inşallah senin de bebeğin en kısa zamanda gelir ve bu günleri unutursun. lütfen umutsuzluğa kapılmayın. benim de bebeğim hiç beklemediğim bir zamanda geldi hatta ben adet oldum zannetmiştim.
Can'ım benim bugün 3 tane okudum şifa olsun anneciğine inşallahÇok saol bitanem Allah razı olsun Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayi nasip etsin insallah...
Can'ım sağol daha iyiyim çok şükür biraz sıkıntı günler geçirdik ama şimdi iyiyiz oğlum hastane de yatarken öğrendi mecburen ama bugün ilk kez kontrole götürdük onu çok Mutlu oldu garibine gitti Dr a sürekli sordu kardeşim iyi mi diye Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallahHurremSultan hamilelik nasıl gidiyor, oğluna söyledin mi? söylemediysen iyi bir karne hediyesi olur
SelamMerhaba,
Sayfamızın adından da belli biz ikinci bebeğini bekleyen anneleriz. Rabbimin bir kez Annelik duygusunu tattırdığı ama ikinci evlat için bazen umutsuzluğa kapılsak da hiç vazgeçmeyenleriz...Bu forumda birbirimize yoldaş olalım. Birinci çocuk kardeş hasreti ile yanarken o çok istedikleri kardeşi verememenin açtığı yaraları saralım...Yeni sayfamızın hepimize uğur getirmesini diliyorum. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda evlatlarımıza kardeş haberini vermeyi nasip etsin. Amin...
Enfal97 - @Veson - @ferb - Z zaynap - @miami007 - @teacher1907 - balammm - @azerinnn - @Aybala42 - @kese06 - @in_ay - @dilfeza - @kelebek3891 - @metan44
[TR][/TR][TR][/tr] [TD][/TD][TD]Rumuz[/TD] [TD]Yaş[/TD]
[TD]Ne zamandır Bekliyor ?[/TD]
[TD]Kayıp Var mı?[/TD]
[TD]İlk Çocuk Yaşı[/TD]
[TD]İlk Çocuk Cinsiyeti[/TD]
[TD]Tedavi Var mı?[/TD]
[TD]Sat[/TD]
[TD]Bat[/TD]
[TD]Hamilelik Var mı?[/TD]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2 Yıl[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD][/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]20 Ay[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]3.5 [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][/TR][TR][TR][/tr][/tr] [TR]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]14 Ay[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]30 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][/TR][TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD][/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2.5 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[/tr][TR][/TR][/TR][/TR][/TR] [TR][TR][TR]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR] [TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2 Ay[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]4.5 [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD][/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR][/TR] [TR] [/tr][/TR][/TR][/TR][/TR][/tr][/TR][/TR][/TR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?