İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Bizimde bu yıl oldu ne olduysa ya eşimde hiçbir sorun yoktu benim degerlerim cok iyiydi kist hariç ama şimdi herşey cok karmaşık
Bizde sorun da yok çok şükür ama yinede nasip olmadı daha bekliyoruz ve ne kadar bekleyeceğimizi bilmeden

Can'ım benim bugün 3 tane okudum şifa olsun anneciğine inşallah nesi var ?
Çok saol bitanem Allah razı olsun Rabbim ne dileginin varsa versin inşallah. Canım annem kalp hastası kalp kapakçık ameliyatı olması gerekiyo inşallah Rabbimin izniyle okunan bu yasini serifler anneme şifa olur... seviyorum seni tekrar cok teşekkür ederim

Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah canım, seninde anneciğine şifa olsun canım...

Hoş geldin canım, inşallah bu topik uğurlu gelir sana, regl olduğunda 2. günü gitsen daha iyi bazı dr 2. gün yapıyor tahlilleri, bu konuda uzman bir dr dan yardım almak daha iyi ben ilk yıl boşuna vakit kaybetişim bekledim kendi olsun diye o sürede 1 kimyasal gebelik olmuştu, sonra tedaviye başladım gittiğim dr ile sonuç alamadık sonra şimdiki dr umu buldum. onunla 2 tedavimde hamile kaldım ama kalbi atmadı maalesef kürtaj oldum, şimdi kürtaj sonrası 2. tedavi de yine hamile kaldım. Ufak tefek sorunlarla da olsa çok şükür Rabbime devam ediyor. O yüzden dr çok önemli, Allah gönlüne göre versin tez zaman da gelsin bebeğin inşallah...

Oldum c
Canım nasılsın? Regl oldun mu? Dr a gittin mi sessiz bırakma burayı merak ediyorum seni...
Oldum Can'ım tamda gününde yine şaşmadı... Doktorada gitmeyeceğim bu ay çünkü izindeymiş başkasına gitmek istemiyorum bu ayda böyle geçecek bakalım sen nasılsın Bebek Nasıl ultrason fotoğrafını gönder bana cinsiyet tahmini yapıyorum genelde tuttu arkadaşlarıma sağlıklı olsun önemli olan da o... İnşallah herşey çok güzel olacak

Hayırlısı olsun cnm yaa bende önümüzdeki hafta gidicem hastaneye bklm neler söylicek bu defa inşallah biraz iç açıcı şeyler söylerde bi rahat nefes alırm

Cnm bir tane okudum şimdilik ama inşallah dahada okumaya calışırım yazarm.yine inşallah şifa olur anneciğine

Hürremcim nslsn yazmıyorum pek ama hep takip ediyorum nerde yaşıyorsun sen eger ankaradaysan hangi doktora gidiyosun cnm
Gözün aydn cnm ne kadardr bekliyosun tedavi gördünmü neler yaptn bizimle paylaşırmısın
Bu hamileliğim beklemeden oldu korunmuyoruz. Tüp bebek yoluyla uğraştık ikizler 21 aylık. Şimdi de bi bebiş oldu. Eşim le istiyorduk ama az erken oldu

Bu hamileliğim beklemeden oldu korunmuyoruz. Tüp bebek yoluyla uğraştık ikizler 21 aylık. Şimdi de bi bebiş oldu. Eşim le istiyorduk ama az erken oldu
Yaaaa ne güzel bizede dua et olurmu arkadaşım çünkü bu gidişle banada tüp bebek yolları görünüyor tüp bebeğiniz ilk denemedemi tuttu sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah

HurremSultan cnm nasilsin Nasıl gidiyor bakalım :) bisey sorulacaktım sana. Yumurta geliştirici olarak ne kullandın ben Bi kere klomen içtim iki ay evvel felaket yan etki yasadık gözlerimde bile bozukluk yaptı gonolf diye birde serephone var sanırım klomen muadili dimi en az zararlısı hangisi acaba bunların

Bu arada bende adet oldum kızlar dün 15. Ayda bitti esimde ki sorunlardan dolayı bir aydır ilaç tedavisi oluyor iki ay daha devam umarım bu arasa gelir benim Nazli kuzum :) bu arada adetten Bi gun once ıdrar testi yaptım saatler sonra gölge gibin bir çizgin oluştu ama ertesi gun adet oldum çizgi buharlaşma çizgisi miydin yoksa kimyasal mı oldu anlamadım iki farklı testte de aynısı oldu ama saatler sonra Belirdi çizgiler nasip bakalım :)

Can'ım benim bu buharlaşma çizgisi gerçek çizgi hemen çıkıyor zaten eşinin tedavisi bitince ben sonuç alacağına inanıyorum Can'ım Rabbim en kısa zamanda gönlünün muradınız versin inşallah Can'ım daha iyiyim çok şükür hala raporuyum evdeyim 10+6 olduk bugün daha çok az kişi biliyor hala tedirgin olduğum için duyurmadık korku endişe hiç bitmiyor zaten hala kanama alanı var içeride ama küçülmüş Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah Can'ım. Bunun dışında ben serophene kullandım üstüne de benim Dr menegon iğne yaptırıyor aslında aşılama tedavisi gibi aynı tek farkı bizimki normal ilişki oldu aşılama yapılmadı. Birde bilmiyorum ama benim Dr yerli olan yani muadil hiç bir ilacı kullanmıyor bir kere serophene yoktu klomen alayım mı dedim alma dedi öyle olsa klomen al derdim :) Rabbim en kısa zamanda gülsün yüzüne inşallah Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…