- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Can'ım evet yazmıyorsunHürremcim nslsn yazmıyorum pek ama hep takip ediyorum nerde yaşıyorsun sen eger ankaradaysan hangi doktora gidiyosun cnm
Can'ım hayırlı olsun bu ay belki kendi gelir bebiş tabii Dr un yoksa Başka Dr a gitme hem vücudun dinlenmiş olur. Ultrason da öyle kayda değer bir görüntü yok daha elimdekini gönderirim Can'ım Ya sağlıklı olsun da inan önemli değil o kadar bekledik ki onu ne olursa olsun sağlıklı olsun Can'ımOldum c
Oldum Can'ım tamda gününde yine şaşmadı... Doktorada gitmeyeceğim bu ay çünkü izindeymiş başkasına gitmek istemiyorum bu ayda böyle geçecek bakalım sen nasılsın Bebek Nasıl ultrason fotoğrafını gönder bana cinsiyet tahmini yapıyorum genelde tuttu arkadaşlarıma sağlıklı olsun önemli olan da o... İnşallah herşey çok güzel olacak
Hamileyiiiim herkese nasip olur inşallah
Dua ediyorum herkese. Allah hayırlı hamilelik versin inşallah. Tüp Bebek'le üçüncü denemesi oldu Can'ım. Ama iki yılı buldu hamileliğin çok şeyler yaşadık operasyon falan her tür şeyYaaaa ne güzel bizede dua et olurmu arkadaşım çünkü bu gidişle banada tüp bebek yolları görünüyor tüp bebeğiniz ilk denemedemi tuttu sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Yaaaa ne güzel bizede dua et olurmu arkadaşım çünkü bu gidişle banada tüp bebek yolları görünüyor tüp bebeğiniz ilk denemedemi tuttu sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Sagolasin CNm benim Allah razı olsun insaallah bir an once olur Bizimde :) Rabb'im senin de saglikla kucağına aldığın günleri de duyuracağın günleri de göstersin bize :)Can'ım benim bu buharlaşma çizgisigerçek çizgi hemen çıkıyor zaten eşinin tedavisi bitince ben sonuç alacağına inanıyorum Can'ım Rabbim en kısa zamanda gönlünün muradınız versin inşallah Can'ım daha iyiyim çok şükür hala raporuyum evdeyim 10+6 olduk bugün daha çok az kişi biliyor hala tedirgin olduğum için duyurmadık korku endişe hiç bitmiyor zaten hala kanama alanı var içeride ama küçülmüş Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah Can'ım. Bunun dışında ben serophene kullandım üstüne de benim Dr menegon iğne yaptırıyor aslında aşılama tedavisi gibi aynı tek farkı bizimki normal ilişki oldu aşılama yapılmadı. Birde bilmiyorum ama benim Dr yerli olan yani muadil hiç bir ilacı kullanmıyor bir kere serophene yoktu klomen alayım mı dedim alma dedi öyle olsa klomen al derdim :) Rabbim en kısa zamanda gülsün yüzüne inşallah Can'ım
Haklısın aynı düşüncedeyim... Ama işte ben artık bu defteri kapatmaya çalışıcam... Bilmiyorum başarabilecekmiyim ama denicem en azından... İşte böyle bana bol bol sabır duası ve bu bekleyişin artık içimden çıkması için dua istiyorum... En azından içimden bu çocuk isteği gitsin...Can'ım hayırlı olsun bu ay belki kendi gelir bebiş tabii Dr un yoksa Başka Dr a gitme hem vücudun dinlenmiş olur. Ultrason da öyle kayda değer bir görüntü yok daha elimdekini gönderirim Can'ım Ya sağlıklı olsun da inan önemli değil o kadar bekledik ki onu ne olursa olsun sağlıklı olsun Can'ım
Amin cnm hmm bende doktor arıyorum aşılama yaptrcaz bklm haftaya hastaneye gidicem hayırlısı diyorum artk biraz kafamdan atmaya çalışıyorum mümkün değil ama en azından çabalıyorum cnm umarım sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın darısınıda biz yaşarz inşallah....Can'ım evet yazmıyorsunCan'ım buraları bırakıp umudunu kaybetme lütfen ben Kocaeli de yaşıyorum Dr um oldukça tecrübeli bir Dr çok sayıda hastası var. Başka şehirden gelen çok kişi var. İnşallah gönlünün muradını versin Rabbim
Can'ım Rabbim verecek ben inanıyorum belki Zaman'ı değil bilmiyorum Zaman'ı ne Zaman ama Hakkı'mızda neyin iyi ve hayırlı olduğunu bilemiyoruz kaç kez geçti bu cümleler aklımdan bilsen şimdi ise Rabbime duam bu saatten sonra oğlum bu kadar heveslendikten sonra almasın elimizden diye inan gece gündüz dua ediyorum öyle tedirgin içim Rabbim hayırlısı ile evlatlarımızın yüzüne güler inşallahHaklısın aynı düşüncedeyim... Ama işte ben artık bu defteri kapatmaya çalışıcam... Bilmiyorum başarabilecekmiyim ama denicem en azından... İşte böyle bana bol bol sabır duası ve bu bekleyişin artık içimden çıkması için dua istiyorum... En azından içimden bu çocuk isteği gitsin...
İnşallah doğru Dr U bulursun Rabbim ol der ve oluverir benim tedavimde aşılama gibiydi Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah Can'ım hepinizden güzel haber bekliyorumAmin cnm hmm bende doktor arıyorum aşılama yaptrcaz bklm haftaya hastaneye gidicem hayırlısı diyorum artk biraz kafamdan atmaya çalışıyorum mümkün değil ama en azından çabalıyorum cnm umarım sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın darısınıda biz yaşarz inşallah....
Ah be güzelim aldığım ve yaptığım testlerin inan sayısını bilmiyorum o umudu ve umutsuzluğu çok iyi bilirim inşallah Rabbim hepimizin yüzüne gülecek sağlıkla doğacak kuzular ve bizde başkalarına umut olacağız inşallahBu arada benim kafamı karıştıran iki farklı markada da olması hani normalde günlerce dursun hic bi çizgi olmazdı yine 4 damla damlattım ıdrar off ne garip bir umut olsun ne kadar istiyor insan
Yada vermeyecek hürremcim dünyanın sonu değil ya yada tek çocuklu olan ben değilim rabbim aklımdan bu isteği çıkarsın inşaallahCan'ım Rabbim verecek ben inanıyorum belki Zaman'ı değil bilmiyorum Zaman'ı ne Zaman ama Hakkı'mızda neyin iyi ve hayırlı olduğunu bilemiyoruz kaç kez geçti bu cümleler aklımdan bilsen şimdi ise Rabbime duam bu saatten sonra oğlum bu kadar heveslendikten sonra almasın elimizden diye inan gece gündüz dua ediyorum öyle tedirgin içim Rabbim hayırlısı ile evlatlarımızın yüzüne güler inşallah
Bende aynısını düşünüyorum enfalcim diyorumki tek cocuğu yalnız olan benmiyim en azından çok şükür bitane var ama bu düsüncelerimin hepsi oğlum kardeş diyince uçup gidiyor Rabbim sabrını versin ne diyim cnm yaaYada vermeyecek hürremcim dünyanın sonu değil ya yada tek çocuklu olan ben değilim rabbim aklımdan bu isteği çıkarsın inşaallah
Saol canimmmm benimmmmm Allah razı olsun insallah şifa olur anneme...Cnm bir tane okudum şimdilik ama inşallah dahada okumaya calışırım yazarm.yine inşallah şifa olur anneciğine
Doktorun hangi hastanede ve ismi nedir .Ben de gebzede oturuyorumCan'ım evet yazmıyorsunCan'ım buraları bırakıp umudunu kaybetme lütfen ben Kocaeli de yaşıyorum Dr um oldukça tecrübeli bir Dr çok sayıda hastası var. Başka şehirden gelen çok kişi var. İnşallah gönlünün muradını versin Rabbim
Canm birtane daha okudum fırsat buldukçada okuyorum mağlum 15 tatil gelen giden çok ama fırsat buldukca okuyorum şifa olsun inşallahSaol canimmmm benimmmmm Allah razı olsun insallah şifa olur anneme...
Cansın ya Allah razı olsun balimmm çok saol Rabbim hayatta en çok dilediklerini nasip etsin sana...Canm birtane daha okudum fırsat buldukçada okuyorum mağlum 15 tatil gelen giden çok ama fırsat buldukca okuyorum şifa olsun inşallah
Faruk Karakaya Gölcük Ailekonak ta Can'ım tedavi işinde çok iyi ve tecrübeli ama sen zaten hamilesin o kadar yol gidip gelmek zor olur sanaDoktorun hangi hastanede ve ismi nedir .Ben de gebzede oturuyorum
Tabiki dünyanın sonu değil arkadaşım ama ben senin de olacağına inanıyorum Can'ım dualarım da bunun için Rabbim nasip eder inşallahYada vermeyecek hürremcim dünyanın sonu değil ya yada tek çocuklu olan ben değilim rabbim aklımdan bu isteği çıkarsın inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?