- 28 Ocak 2016
- 53
- 64
- 88
- 38
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.021
tebrik ederim, cok guzel bir haber. Allah tamamina erdirsin. bizler icin de umut verici.Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazmadım buraya ama hep takipteydim sizi. Yazmadım çünkü umudum yoktu artık. Martta 44 olacaktım bu saatten sonra olmaz artık diyip bebek olayını bu ay tamamen aklımdan fikrimden çıkarmıştım. Vitaminlerimi folikasitimi icmedim. Veee dün hamile oldugumu öğrendim idrar testi vesilesiyle. Lutfen sizde mümkün olduğunca rahat olmaya çalışın. Allah hepinizin yüzünü güldürsun. Enfalcim seninde olcak Allahın izniyle göreceksin insallah o günleri.
Canım çok sevindim Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallahTebrik eden arkadaşlar Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorun. Darısı sizlere olsun inşallah. Ben arisutu bal polen yemistim. Çörek otu bal tarcinda yedim. Kadınlara özel multi vitamin almıştım. D vitamini folikasit hayit tohumu çuha çiçeği yağı içeriğindeydi. Ve diğer vitaminler lakin normal multivitaminlerden içerik olarak kat kat fazlası mevcuttu. Ama bütün bunları aralıkta bırakmıştım umudum kalmadığı için. Kısmet bu ayaymis. Şimdide başka telaşlar içerisindeyim.
amin canım. yolun başında sayılırsın, kızın da küçük. Olur daha Allah'in izniyle. hormon testleri, esime spermiyogram vs isteyecektir. yumurta takibi ve catlatma ignesi ile tedavi deneyebilirler birkac ay muhtemelen.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. 3 yaşında bir kızım var. ( Kızıma normal yolla hamile kaldım) Korunmayı bırakalı 1 yıl oldu ama hamile kalamadım. Bu ay olur, öbür ay olur derken zaman geldi geçti. Önümüzdeki hafta doktor randevum var. Çok stres oldum, bu süreçte beni nelerin beklediği konusunda tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Rabbim isteyen herkese tekrar anne olmayı, hamile arkadaşlara da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
merhabalr,
40,5 yasındayım :) 2012 yılında bir kızımız oldu onuda 2 düşük sonrası allahım verdi bize cunku kan pıhtılaşması oldugu için düşüklerm oluyormus..kzımıza kardes olsun dıye 3 aydır deniyoruz yumurta olusyor ama döllenmiyor herhalde hamile kalamıyorum...bu ay 3 .ay kalamazsam kısırlık tedavesı veren bir hastaneye muayene olacam
Hoşgeldin canm bazen kendi derdimizi anlatmaktan birseyleri göremeyebiliyoruz umarım sana ve bize uğur getirirde biran önce biz ikinci evlatlarımıza yavrucuklarımızda kardeşlerine kavuşurlarYazdığınız 102 sayfayı okuyunca hepinizi tanıtıyor gibi hissettim.normalde ben hiç forumda yorum yazmam sadece okurum.En son yazdığım yorumun üstünden 4 yıl geçmiş. ilk kez bu topicte niyeyse yazmak istedim sanki burası bana uğurlu gelecek gibi hissetmiştim. Ama yazdığımı ne gören ne duyan oldu
Balammmm ne yaptın cnm annen nasıl oldu umarım bi sorun kalmamıştırBu cvp banaydi sanirim inşallah vardır evet 2. Çocuk inşallah bu ay güzel haberler alirim 3 sene oldu Rabbim artık ikinci kez benim kucağıma hayırlı sağlıklı evlat la doldurur. Ve isteyen herkesin inşallah...
Allah sabrımızı veriyor arkadaşlar..beni bu süreçte hep eşim teselli etti yeri geldi eleştirdi..sağlıklı bir çocuğumuz var üzülme sakın Allahin gücüne gider dedi hep..ben bir yıldır bebek düşünüyorum 2 de kimyasal gebelik yaşadım..evet umudumun tükendiği zamanlar üzüldüm ama hep şükrettim.kimyasal gebelikte sıkıntılı oluşumu vücut farkedince hemen atıyormuş bunu duyunca şükür ettim.zihin engelliler öğretmeniyim ben inanın bazı seyleri görünce Allahım beni o durumla sinamadigin için sana şükürler olsun diyorumZaten en çok o zaman insanın içi yanıyor hergün yeni bir hamile haberi alıyorum desem yeridir işte o zaman içim alev alev yanıyor ahhhh arkadaşım o kadar iyi anlıyorumki seni kimler doğum yapmadıki ben bebek düşündüğümden beri hele hele birde istemeden oldu demiyorlarmı offff Rabbim sabr versin ne diyim
arkadaşım ben bir yıldır ikinciyi düşünüyorum 2 kimyasal gebelik ardından hormon testi kromozom anomalisi testi yapıldı ve normal çıktı.HSG dediler onu da çektirdim tüpler açık çıktı..bunu gören eşim gitmiş sperm testi(tam adını unuttum:)) yaptırmış onun değerleri de iyi..benim oturduğum şehirde işinin ehli bir doktor buldum.ona gideceğim fakat bana ne yapacakları hakkında bir bilgim yok.bu süreç nasıl gelişecek??kimyasal sonrası doktor vajinal ultrasonla baktı senin yumurtan gelişmiş bir sıkıntı yok siz günleri denk getirememissiniz deyip gülmüştühosgeldin canim sende aramiza burada kimlere birsey sorsan herkes kendi capinda bilgi verir uzman olduk doktora gide gele:)))
evet canim veriyorlar. Doktor banada klomen verdiginde sormustum neden vriyorsunuz yumurtaliklarimda sorun var diye doktorda zaten gorunen hicbir sorun yok sadece daha kaliteli yumurta gelistirmek adina veriyoruz. Ayni seyi doktor banada demisti. Artik bes yil oldu bes yilda hicmi denk gelmez degilmi ama:)))arkadaşım ben bir yıldır ikinciyi düşünüyorum 2 kimyasal gebelik ardından hormon testi kromozom anomalisi testi yapıldı ve normal çıktı.HSG dediler onu da çektirdim tüpler açık çıktı..bunu gören eşim gitmiş sperm testi(tam adını unuttum:)) yaptırmış onun değerleri de iyi..benim oturduğum şehirde işinin ehli bir doktor buldum.ona gideceğim fakat bana ne yapacakları hakkında bir bilgim yok.bu süreç nasıl gelişecek??kimyasal sonrası doktor vajinal ultrasonla baktı senin yumurtan gelişmiş bir sıkıntı yok siz günleri denk getirememissiniz deyip gülmüştüklomeni bu süreçte herkese veriyorlar mı???
hos geldin canim dertler istekler ortak olunca insan kendini yakin hissediyor bendede oyle oldu. Hurremcim acmis ona ugur getirdi insallah bizede ugur getirir bu topik. Cocuk varmi kac yildir istiyorsun yas kacYazdığınız 102 sayfayı okuyunca hepinizi tanıtıyor gibi hissettim.normalde ben hiç forumda yorum yazmam sadece okurum.En son yazdığım yorumun üstünden 4 yıl geçmiş. ilk kez bu topicte niyeyse yazmak istedim sanki burası bana uğurlu gelecek gibi hissetmiştim. Ama yazdığımı ne gören ne duyan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?