İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

tebrik ederim, cok guzel bir haber. Allah tamamina erdirsin. bizler icin de umut verici.

Tebrik eden arkadaşlar Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorun. Darısı sizlere olsun inşallah. Ben arisutu bal polen yemistim. Çörek otu bal tarcinda yedim. Kadınlara özel multi vitamin almıştım. D vitamini folikasit hayit tohumu çuha çiçeği yağı içeriğindeydi. Ve diğer vitaminler lakin normal multivitaminlerden içerik olarak kat kat fazlası mevcuttu. Ama bütün bunları aralıkta bırakmıştım umudum kalmadığı için. Kısmet bu ayaymis. Şimdide başka telaşlar içerisindeyim.

Canım çok sevindim Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. 3 yaşında bir kızım var. ( Kızıma normal yolla hamile kaldım) Korunmayı bırakalı 1 yıl oldu ama hamile kalamadım. Bu ay olur, öbür ay olur derken zaman geldi geçti. Önümüzdeki hafta doktor randevum var. Çok stres oldum, bu süreçte beni nelerin beklediği konusunda tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Rabbim isteyen herkese tekrar anne olmayı, hamile arkadaşlara da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

amin canım. yolun başında sayılırsın, kızın da küçük. Olur daha Allah'in izniyle. hormon testleri, esime spermiyogram vs isteyecektir. yumurta takibi ve catlatma ignesi ile tedavi deneyebilirler birkac ay muhtemelen.

merhabalr,
40,5 yasındayım :) 2012 yılında bir kızımız oldu onuda 2 düşük sonrası allahım verdi bize cunku kan pıhtılaşması oldugu için düşüklerm oluyormus..kzımıza kardes olsun dıye 3 aydır deniyoruz yumurta olusyor ama döllenmiyor herhalde hamile kalamıyorum...bu ay 3 .ay kalamazsam kısırlık tedavesı veren bir hastaneye muayene olacam

ultrasonla yumurta takibi yaptık bu ay yumurta olustu ve çatladı

Hoşgeldin yok mu sizin topicte? Bir kaç gün önce yazdım üstüne birçok da yazı yazıldı.Hatta acaba problem mi var bir tek ben mi görüyorum yazımı diye düşündüm. Halbuki çok da umutla ve hikayemi anlatarak yazmıştım.

Yazdığınız 102 sayfayı okuyunca hepinizi tanıtıyor gibi hissettim.normalde ben hiç forumda yorum yazmam sadece okurum.En son yazdığım yorumun üstünden 4 yıl geçmiş. ilk kez bu topicte niyeyse yazmak istedim sanki burası bana uğurlu gelecek gibi hissetmiştim. Ama yazdığımı ne gören ne duyan oldu

Hoşgeldin canm bazen kendi derdimizi anlatmaktan birseyleri göremeyebiliyoruz umarım sana ve bize uğur getirirde biran önce biz ikinci evlatlarımıza yavrucuklarımızda kardeşlerine kavuşurlar

Bu cvp banaydi sanirim inşallah vardır evet 2. Çocuk inşallah bu ay güzel haberler alirim 3 sene oldu Rabbim artık ikinci kez benim kucağıma hayırlı sağlıklı evlat la doldurur. Ve isteyen herkesin inşallah...
Balammmm ne yaptın cnm annen nasıl oldu umarım bi sorun kalmamıştır

Allah sabrımızı veriyor arkadaşlar..beni bu süreçte hep eşim teselli etti yeri geldi eleştirdi..sağlıklı bir çocuğumuz var üzülme sakın Allahin gücüne gider dedi hep..ben bir yıldır bebek düşünüyorum 2 de kimyasal gebelik yaşadım..evet umudumun tükendiği zamanlar üzüldüm ama hep şükrettim.kimyasal gebelikte sıkıntılı oluşumu vücut farkedince hemen atıyormuş bunu duyunca şükür ettim.zihin engelliler öğretmeniyim ben inanın bazı seyleri görünce Allahım beni o durumla sinamadigin için sana şükürler olsun diyorum

kızlar benım tahlil sonucum nasıl Serbest T4 15.77 TSH 0,39 Estradiol 16.96 FSH 6.34 LH 4.06 prolaktin 8.91nasil sizce

kızlar benım tahlil sonucum nasıl Serbest T4 15.77 TSH 0,39 Estradiol 16.96 FSH 6.34 LH 4.06 prolaktin 8.91nasil sizce

hosgeldin canim sende aramiza burada kimlere birsey sorsan herkes kendi capinda bilgi verir uzman olduk doktora gide gele:)))
arkadaşım ben bir yıldır ikinciyi düşünüyorum 2 kimyasal gebelik ardından hormon testi kromozom anomalisi testi yapıldı ve normal çıktı.HSG dediler onu da çektirdim tüpler açık çıktı..bunu gören eşim gitmiş sperm testi(tam adını unuttum:)) yaptırmış onun değerleri de iyi..benim oturduğum şehirde işinin ehli bir doktor buldum.ona gideceğim fakat bana ne yapacakları hakkında bir bilgim yok.bu süreç nasıl gelişecek??kimyasal sonrası doktor vajinal ultrasonla baktı senin yumurtan gelişmiş bir sıkıntı yok siz günleri denk getirememissiniz deyip gülmüştü klomeni bu süreçte herkese veriyorlar mı???

evet canim veriyorlar. Doktor banada klomen verdiginde sormustum neden vriyorsunuz yumurtaliklarimda sorun var diye doktorda zaten gorunen hicbir sorun yok sadece daha kaliteli yumurta gelistirmek adina veriyoruz. Ayni seyi doktor banada demisti. Artik bes yil oldu bes yilda hicmi denk gelmez degilmi ama:)))

hos geldin canim dertler istekler ortak olunca insan kendini yakin hissediyor bendede oyle oldu. Hurremcim acmis ona ugur getirdi insallah bizede ugur getirir bu topik. Cocuk varmi kac yildir istiyorsun yas kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…