- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.001
Allah razı olsun canım sen sağlıkla kavuş inşaallah bebeğine... Bende bunun için. Dua ediyorum.. Dün birisinindaha hamile olduğunu ve iki oğlandan sonra 3. Kızına hamile olduğunu öğrendim içim bir garip oldu.. Hemde istemeden şuan benim bildiğim bilgilerin onda birini bile öğrenmeden hamile olduğunu öğreniyor ve kız çocuğu... Sanki o an gözlerim doldu kendimi hamile gibi hissettim.. Rabbim içimden bu isteği aldın artık dayanamıyorum aklımdan çıksınartık.. Tek çocuk istiyorum bendiyebileyimTabiki dünyanın sonu değil arkadaşım ama ben senin de olacağına inanıyorum Can'ım dualarım da bunun için Rabbim nasip eder inşallah
Zaten en çok o zaman insanın içi yanıyor hergün yeni bir hamile haberi alıyorum desem yeridir işte o zaman içim alev alev yanıyor ahhhh arkadaşım o kadar iyi anlıyorumki seni kimler doğum yapmadıki ben bebek düşündüğümden beri hele hele birde istemeden oldu demiyorlarmı offff Rabbim sabr versin ne diyimAllah razı olsun canım sen sağlıkla kavuş inşaallah bebeğine... Bende bunun için. Dua ediyorum.. Dün birisinindaha hamile olduğunu ve iki oğlandan sonra 3. Kızına hamile olduğunu öğrendim içim bir garip oldu.. Hemde istemeden şuan benim bildiğim bilgilerin onda birini bile öğrenmeden hamile olduğunu öğreniyor ve kız çocuğu... Sanki o an gözlerim doldu kendimi hamile gibi hissettim.. Rabbim içimden bu isteği aldın artık dayanamıyorum aklımdan çıksınartık.. Tek çocuk istiyorum bendiyebileyim
denilmiyor malesef canim istemeden dilimiz desede yurek yaniyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. O kadar istemeden dogurulan cocuk varki neden bizde olmuyor diye dusunmekten yoruldum. Ne diyelim rabbim sabir versin hepimizeAllah razı olsun canım sen sağlıkla kavuş inşaallah bebeğine... Bende bunun için. Dua ediyorum.. Dün birisinindaha hamile olduğunu ve iki oğlandan sonra 3. Kızına hamile olduğunu öğrendim içim bir garip oldu.. Hemde istemeden şuan benim bildiğim bilgilerin onda birini bile öğrenmeden hamile olduğunu öğreniyor ve kız çocuğu... Sanki o an gözlerim doldu kendimi hamile gibi hissettim.. Rabbim içimden bu isteği aldın artık dayanamıyorum aklımdan çıksınartık.. Tek çocuk istiyorum bendiyebileyim
hosgeldin canim sende aramiza burada kimlere birsey sorsan herkes kendi capinda bilgi verir uzman olduk doktora gide gele:)))Vay Bee bir yıldır kimyasal gebelik geçirenler..hsg çektirenler diye hep alakasız topiklerde geziniyormusum..selam kader arkadaşlarım sizi bulduğum için çok mutluyum:))benim kızım 6 yaşında Şubat ayından beri bebis denemeleri sürüyor.temmuz ve ekim aylarında kimyasal gebelik geçirdimhormon testi,kromozom anomali testi veee son olarak bu hafta acılı rahim filmi sonrasında hiç bir sıkıntı bulunamadı.ben işinin ehli bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Ne zaman gitmeliyim adetli olmak gerekiyor mu????şu kardeşinize de bi el atın kızlar:)))
Merkez de olabilir diye sordum.Ama Gölcük uzak gerçekten.Faruk Karakaya Gölcük Ailekonak ta Can'ım tedavi işinde çok iyi ve tecrübeli ama sen zaten hamilesin o kadar yol gidip gelmek zor olur sana
hosgeldin canim sende aramiza burada kimlere birsey sorsan herkes kendi capinda bilgi verir uzman olduk doktora gide gele:)))
Hosgeldin CNm hikayen nedir birinci evladın kac yasında ?slm kızlar ben de yeni katildim
Yaaaa ne kadar güzel birşey bu Rabb'im sagkikla kucağına almayı nasip etsin CNmm :))Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazmadım buraya ama hep takipteydim sizi. Yazmadım çünkü umudum yoktu artık. Martta 44 olacaktım bu saatten sonra olmaz artık diyip bebek olayını bu ay tamamen aklımdan fikrimden çıkarmıştım. Vitaminlerimi folikasitimi icmedim. Veee dün hamile oldugumu öğrendim idrar testi vesilesiyle. Lutfen sizde mümkün olduğunca rahat olmaya çalışın. Allah hepinizin yüzünü güldürsun. Enfalcim seninde olcak Allahın izniyle göreceksin insallah o günleri.
Yaaaa ne kadar güzel birşey bu Rabb'im sagkikla kucağına almayı nasip etsin CNmm :))
Çokkk sevindim cnm yaaa ne güzel Rabbim tamamına erdirsin bende aklımdan atmayMerhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazmadım buraya ama hep takipteydim sizi. Yazmadım çünkü umudum yoktu artık. Martta 44 olacaktım bu saatten sonra olmaz artık diyip bebek olayını bu ay tamamen aklımdan fikrimden çıkarmıştım. Vitaminlerimi folikasitimi icmedim. Veee dün hamile oldugumu öğrendim idrar testi vesilesiyle. Lutfen sizde mümkün olduğunca rahat olmaya çalışın. Allah hepinizin yüzünü güldürsun. Enfalcim seninde olcak Allahın izniyle göreceksin insallah o günleri.
Canm benim gözün aydın msjna cvp yazmıştım ama yarım çıkmış hangi vitaminleri kullandn başka neler yaptn en önemlisi kafadan atmak ama onuda beceremiyorumki Rabbim tamamına erdirsin cnm bizlerede dua etMerhaba arkadaşlar
Bu cvp banaydi sanirim inşallah vardır evet 2. Çocuk inşallah bu ay güzel haberler alirim 3 sene oldu Rabbim artık ikinci kez benim kucağıma hayırlı sağlıklı evlat la doldurur. Ve isteyen herkesin inşallah...İnşallah vardır canım ikinci cocugunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?