İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

denk gelmiyor diye o ay ovulasyon testi aldım yine bir tık yoktu :) sonrasında çatlama iğnesi mi yapıldı sana nasıl uygulanıyor o??

hos geldin canim dertler istekler ortak olunca insan kendini yakin hissediyor bendede oyle oldu. Hurremcim acmis ona ugur getirdi insallah bizede ugur getirir bu topik. Cocuk varmi kac yildir istiyorsun yas kac

Bir kızım var 4 yaşında 40 yaşındayım.kuzum kardeş istiyor minicik ellerini açıp dua ediyor. Onun için istiyorum ben de.hormon testlerim gayet iyi ama olmuyor.Kızım da 5 yıl sonra tutmayan aşılama sonrası normal yolla olmuştu.Sebepsiz interfiliteyim.Nasip inşallah burası hepimize uğurlu gelir.

hosgeldiniz. benzer durumda sayiliriz. benim sebepsiz ve kizim aşılama sonrasi kendiliginden olmustu sukurler olsun. benim de tek derdim yavrucuguma kardeş. insallah hepimiz dertlerimizi paylaştığımız gibi güzel bebis haberlerini de paylaşırız buradan.

Hayırlıysa bizler için inşallah yavrucaklarımız kardeşlerine kavuşur.

Can'ım Hoşgeldin bazen kaçırabiliyoruz insan kendine dönüyor bazen kusura bakma bu topiği başka bir topikten taşıdık uğurlu gelenler oldu ben dahil 4-5 hamile oldu bile inşallah sana da Uğur getirir sayfaları okumuşsun çoğumuzun hikayesinin çok ufak bir kısmı var burada Rabbim kimseyi evlat Özlem'i kimsenin evladını kardeş Özlem'i ile sınamasın inşallah tez Zaman'da alırız müjdeni...

Hoşgeldin Can'ım bu konuda uzman bir Dr a Gitmeni öneririm infertilite uzmanı olsun mümkünse ya da özgeçmişlerinde oku bu konuda çalışmaları olsun normal kadın doğum Dr U genel de fayda sağlamıyor hele biz gibi durumlarda zaten bir çocuğun var modunda oluyorlar. Umarım Sana da uğurlu gelir burası :)
Hoşgeldin Can'ım bu ay vakit geçirmeden git derim Zaman hep bizim alehimize işliyor Birde stres eklenince hepten işler uzuyor. İnşallah Dr a gerek kalmadan bu ay gelir bebeğin

Balammmm ne yaptın cnm annen nasıl oldu umarım bi sorun kalmamıştır
Zaynap canimmm annem pazertesi hastaneye yatacak ve ameliyat günü kararlaştırılicak henüz ameliyat olmadi ama çok korkuyorum bişey olucak diye Allah korusun. Rabbim annemi bize bagislasin eee sen nasılsın balimmm tedaviye başladınmi?

hosbuldum cnm ya anlamıyorum hamile kalabiliyorken sorunum kan pıhtısıydı ...simdi nasıl hamile kalamıyorum şaşırdım valla

Rabbim şifa versin canm henüz başlayamadık tedaviye amh değerim cok düşük çıktı 0.7 yani bu durumda ilk aşlıma deniycez olmazsa tüp bebek bklm yaza kadar deniyecem şansımı İnşallah Rabbim bunlaravgerek kalmadan gönderir bebegimi aşılama kaça mall oluyor canm bi bilgin varmı

Balam allah sifa versin annene. Zaynap asilama biz hastaneye 1100 verdik arti igneler senin yumurtaliklarin cevap vermesine gore degisiyor benim ilk ay bir kutu ikinci ay iki kutu ile gelisti yumurtam. Kutusu 350 tl idi bir sene once

Balam allah sifa versin annene. Zaynap asilama biz hastaneye 1100 verdik arti igneler senin yumurtaliklarin cevap vermesine gore degisiyor benim ilk ay bir kutu ikinci ay iki kutu ile gelisti yumurtam. Kutusu 350 tl idi bir sene once
Cvbn için çok sağol senasu1 bizede ilk aşılama deniyecekler ama ben yaza kadar bitkilerle biraz daha deniycem umarım gerek kalmazda kendiliğinden gelir bebişlerimiz

Amin Saol canım inşallah ANNEM Bir an önce sağlığına kavuşur ve ben en çok istediği güzel haberlerimi ona verebilirim...

Amin canim senin için hayırlısı kuzum ben asilama yi geçen sene 1500 civarında olduğunu biliyorum ama şuanda ne kadar hiç bi fikrim yok inşallah bunların hiç birine gerek kalmaz ve doğal yolla hamile kalirsin arkadasim

merhaba kızlar
balammm rabbim annene şifa versin. geçmiş olsun.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. bende yoktum bir süredir. kaçırmışım baya bişey :)
hürremcim sen nasılsın. sıkıntın kalmamıştır inşallah. bende bugün gidicem kontrole 2 li tarama yapılacak bakalım.

Amin canim cok Sağol.

Can'ım daha iyiyim ama hala evdeyim işe başlamadım bende yarın gideceğim ikili test için peritinoloji uzmanından randevu aldım bakalım inşallah Sağlıklı olduklarını öğrenebiliriz Dr dan gelince ölçümleri yazarsan karşılaştırma şansı olur inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz Can'ım

Hoşbulduk hurremcim.Evet maşallah uğurlu bir topic olduğunu düşündüm buranın.İnşallah bizler de güzel haberler verebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…