- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi tatliruya0713
-
Su 30 yası ne kadar buyutıyosunuz 30 nedır yahu. Annem 39 yasında dogum yaptı. Bekle bıraz daha buyusun bebegın. 2,5-3 yas olsun. Bunun daha sendromu var osu var busu var. Kolay degıl.Kızlar merhaba bu günlerde kafam karışık şöyle ki mayısta oğlum 1 yaşına girecek,ikinci çocuğu yapsam mi diye düşünüyorum sizce erken mı? Yaşım 30 ilk bebeğim biraz geç oldu 1 sene korunmadik olmadı sonra iki düşüğüm oldu yaşım geçiyor yine istediğimde hemen olmazsa. Ailem farklı bir şehirde yaşıyor tek başıma bakabilir miyim bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
Düşük riskinizle hem gebeliği hem 1 yasındakı cocugunuza nasıl bakacaksınız. Benımde gebelıklerım zor gecıyor yenıden anne olmak ıcın oglumun kendını kurtarmasını bekledım 7 yasında ,
yaşınız 30 ve yaşım geciyor mu diyorsunuz? yaşım 34 hamileyim, biraz daha beklesemiydim diyorum bazen.
Önce bu düşüncenizden uzaklaşın, hiçbir sey için geç degildir her seyın zamanı vardır.
evladınız 1 yaşına girecekmiş, bence erken , kucak isteyecek sizinle hoplamak zıplamak ısteyecek. Agır kaldırmamanız gerekirken , bir de sıkıntılı bi 3 ay yaşarsanız yatmanız gerekirse ne yapacaksınız? Evladım sen köşede oyna annenin dinlenmesi lazım diyemezsiniz.. Derim ki 1 sene daha bekleyin çocugunuz biraz bagımsızlaşsın.Onunla istemeden de olsa çok ilgilenemezseniz , çocuk daha dogmadan kardesınden nefret edecek, suclayacak.
Kızkardeşimin çocuklarının arası 13 ay. Ve biri 2. sınıfta, diğeri 1. sınıfta.Ama kardeşimin psikolojisi hala ilk doğdukları zamanki gibi.Hala kendine gelemedi.İlk bebeğini çocuk çok güzel emdiği halde sütten kesmek zorunda kaldı, mamaya başlandı.O çocuk sık sık hastalandığında kardeşim vicdan azabı çekiyor.Anne sütü veremediği için, bağışıklık sistemi zayıf olduğu için.İkincisi iki yıl emdi.
İlk çocuk kendisi bebek olduğu halde abi konumuna sokuldu inanın.İlk çocuktan el ayak çekildi, ikincisi önceliklerin çocuğu oldu.
Bence hiçbir çocuk bunu haketmiyor.
Uygun olan zamanı gelsin, tabiki düşünün.[ Canim kardesin bosa uzulmesin bnim oglum bi gun bile emmedi hep mama aldi Allaha sukur bu zamana kadar bi kac kere hasta oldu meteolizma ila alakali bu
Maşallah..Demek bünye ile alakalı olabiliyor.Bebegim hic emmedi hep mama icti cok saglikli cok iatedim emmesini ama olmadi bunyesi kubvetli sukur
3 kardeşiz hiçbirimiz doğru düzgün emmemişiz annemi. ben 4.ayda bırakmışım emmeyi, en az anne sütü alan benim ama kardeşlerim içinde en dayanıklı olan da benimMaşallah..Demek bünye ile alakalı olabiliyor.
Vallahi anne sütü ile bebeğini besleyemeyen annenin psikolojisini çok iyi anlıyorum ama bu örnekleri duysalar hiç de üzülmezler.3 kardeşiz hiçbirimiz doğru düzgün emmemişiz annemi. ben 4.ayda bırakmışım emmeyi, en az anne sütü alan benim ama kardeşlerim içinde en dayanıklı olan da benimaaa bir de eşimin ailesi var; kv utanmasa 5 yaşına kadar emzirecekmiş çocuklarını hatta hala övünür bana, kızımın babasına çekmediğini söyler çünkü onu annesi emzirmiş ama ben mama veriyormuşum sütüm yetersiz olduğu için. Bu arada o çok emen çocuklarının hepsinde bahar alerjisi var, kuş kanat çırpsa hapşırmaya başlarlar burun akıntısı da cabası ayrıca görümcelerim kolunu kaldırsa omuzları falan çıkar. Mamayla büyüyen ben ise dişçiye bile sayılı gitmişimdir, sadece tozlu ortamlarda hapşırırım ve yılda en fazla 2 kere hasta olurum
Genelde kıyaslamayı kv yapıyo valla benim bbgim bi gun bile emmedi icimde ukte kaldı insallah ikinci bebegim olunca emer napalim Allah cansaglig versinBu mama ve anne sutu kiyasi cok yanlis.. varsa emer yoksa yapacak birsey yok.. belki tesaduf bu saydiginiz ornekler.. anne sutu her turlu iyidir, cunku bobreklere vs iyi geliyor deniyor ilerisi icin..biri aba sutu icer hep hastadir biride mana icio tas gibidir.. olacagi bardir velkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?