Anladım ben yeni konu sanmıştımKonu 2011 yılına ait ve konu sahibi dogurmus 1 kızı daha olmuş.
Gerçekten böylemi düşünüyorsunuz rahatlattin iz beni herkes iyi olacağını söylüyor doğduktan sonra sever diyorlar sizce 41 yas anne olmak için geçmı moral verende çok bozana var Allah bu zamanda nasip etti bende ara vermek istemezdim ama şartlar vs vs böyle olduLise öğretmeniyim en güzel abi kardeş abla kardeş ilişkileri böyle büyük yaş farklarında oluyor :)
Kesinlikle yapın. Rabbim kısmet ederse ilerde benim de hayalim. Önce uzun yıllar tek sonra kardeş :)
Bak birazdan özel derse gelecek öğrencim 17 yaşındaydı kardeşi doğduğunda, annesi 42 yaşındaydı galiba.Gerçekten böylemi düşünüyorsunuz rahatlattin iz beni herkes iyi olacağını söylüyor doğduktan sonra sever diyorlar sizce 41 yas anne olmak için geçmı moral verende çok bozana var Allah bu zamanda nasip etti bende ara vermek istemezdim ama şartlar vs vs böyle oldu
Annem beni 38 yaşında doğurmuş. Bence geç değil.Gerçekten böylemi düşünüyorsunuz rahatlattin iz beni herkes iyi olacağını söylüyor doğduktan sonra sever diyorlar sizce 41 yas anne olmak için geçmı moral verende çok bozana var Allah bu zamanda nasip etti bende ara vermek istemezdim ama şartlar vs vs böyle oldu
Doğru ama bak annelerimiz 50 55 yaşında torun bakıp buyutuyor lar yani o enerjiyi Allah nasip ediyo bence kolaylığını veriyor yaniBak birazdan özel derse gelecek öğrencim 17 yaşındaydı kardeşi doğduğunda, annesi 42 yaşındaydı galiba.
İlk başta isminin kendi isminden güzel olması durumunu bile aşırı kıskanmıştı:) şu an 2. Yılı kardeşiyle harçlığının neredeyse tamamını miniğe hediye almak için harcıyor:))
Anne için elbette zorluğu vardır fiziksel olarak, genç yaşta anne olmak kadar kolay olmayabilir. Ama olabilirde işin o kısmını bilmiyorum ama kardeş sevgisi konusunda inanılmaz şanslı olursunuz:)
Cnm bende 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var ve hamileyim isteyerek kalmadım eşim çok istiyordu Allah nasip etti oldu aldırmayı da düşünmedik zaten herşey süşür yolunda gidiyor yaş farkı bu jadar olsun istemezdim ana şartlar böyle oldu rahatlamaya ihtiyacım var herkes birşey söylüyor ya ama doğumdan sonra kardeşini çok seveceğini söylüyor herkes napicam bilmiyorum neydeyse 6. Ay bitcek gebelikte doğacak artik nası ı varmış bu dünyada geliyorKızlar bende 41 yaşındayım.kizim 12.ikinciye yaş olarak geç mi kaldim?
Anladım cnmKonu 2011 yılına ait ve konu sahibi dogurmus 1 kızı daha olmuş.
Sizin yaşınız kaç o önemli bence yaşınız coksa yapmayın cunku çocuğun geleceğini kurabilmekte onemli15 yaşında bir kızım var troit hastası olduğum için bu zamana kadar ikinci çocuğu hep erteledim
ameliyatlar yüksek hormonlar falan hep kendimle uğraştım 9 aydır bütün değerlerim çok iyi ve ben ikinci çocuğu ciddi anlamda düşünüyorum ama henüz hamile kalamadım
size sormak istediğim kardeşler arsında bu kadar yaş farkı olması bizi nasıl etkiler olumlu yada olumsuz lütfen fikirlerinizi yazın
okuyanlara ve yorum yapanlara şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?