ikinci çocuk için çok mu geç kaldım

Lise öğretmeniyim en güzel abi kardeş abla kardeş ilişkileri böyle büyük yaş farklarında oluyor :)

Kesinlikle yapın. Rabbim kısmet ederse ilerde benim de hayalim. Önce uzun yıllar tek sonra kardeş :)

Yaş farkı çok.Büyük ihtimalle birlikte büyümedikleri için kızınız onu kardeşi gibi göremeyecek zaten bir kaç seneye üniversiteye gidecek ve eve Bayramdan bayrama gelecek.Yeni doğacak çocuğunuzla kızınız fazla Zaman getiremedikleri için hep birbirlerine uzak olacaklar bence

Ablamla benim aramda 15 yas var :) abimde var 13 yas büyük onla pek anlasamiyorum ... galiba hem erkek hem yas farkindan hic bir ortak yanimiz yok ama ablam benim kücük annem gibidir :)

Lise öğretmeniyim en güzel abi kardeş abla kardeş ilişkileri böyle büyük yaş farklarında oluyor :)

Kesinlikle yapın. Rabbim kısmet ederse ilerde benim de hayalim. Önce uzun yıllar tek sonra kardeş :)
Gerçekten böylemi düşünüyorsunuz rahatlattin iz beni herkes iyi olacağını söylüyor doğduktan sonra sever diyorlar sizce 41 yas anne olmak için geçmı moral verende çok bozana var Allah bu zamanda nasip etti bende ara vermek istemezdim ama şartlar vs vs böyle oldu

Bak birazdan özel derse gelecek öğrencim 17 yaşındaydı kardeşi doğduğunda, annesi 42 yaşındaydı galiba.
İlk başta isminin kendi isminden güzel olması durumunu bile aşırı kıskanmıştı:) şu an 2. Yılı kardeşiyle harçlığının neredeyse tamamını miniğe hediye almak için harcıyor:))

Anne için elbette zorluğu vardır fiziksel olarak, genç yaşta anne olmak kadar kolay olmayabilir. Ama olabilirde işin o kısmını bilmiyorum ama kardeş sevgisi konusunda inanılmaz şanslı olursunuz:)

5 kardeşiz, en büyük ablam ile aramda 16 yaş var. Ben onun için hep arkadaş, sırdaş oldum. Diğer ablamla da öyleyiz. Ortanca abim ile aramız pek yok. Benim bir büyüğüm abimle aramızda 9 yaş var ve inanılmaz kafa dengiyiz. Sadece kafa dengi de değil, birbirimize çok düşlünüz. Bence geç değil. İstiyorsanız yapın. Bu arada benimle aynı yaşta bir arkadaşım var. Kendisinden 4 yaş büyük bir ablası var ve şuan 3 yaşında minik bir kardeşleri var. Çok seviyorlar üçü de kız.

Annem beni 38 yaşında doğurmuş. Bence geç değil.

Konu eskiymiş

Konu sahibi ne yaptı acaba :)

Cok rahat olur 15 yasinda artik cocuklukdan cikmaya baslamistir size yardimi dokunur eger istiyorsaniz bence yas farkina takilmayin

Doğru ama bak annelerimiz 50 55 yaşında torun bakıp buyutuyor lar yani o enerjiyi Allah nasip ediyo bence kolaylığını veriyor yani

Kızlar bende 41 yaşındayım.kizim 12.ikinciye yaş olarak geç mi kaldim?
Cnm bende 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var ve hamileyim isteyerek kalmadım eşim çok istiyordu Allah nasip etti oldu aldırmayı da düşünmedik zaten herşey süşür yolunda gidiyor yaş farkı bu jadar olsun istemezdim ana şartlar böyle oldu rahatlamaya ihtiyacım var herkes birşey söylüyor ya ama doğumdan sonra kardeşini çok seveceğini söylüyor herkes napicam bilmiyorum neydeyse 6. Ay bitcek gebelikte doğacak artik nası ı varmış bu dünyada geliyor

Kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum affınıza sığınarak evet 2. Bebek için geç kaldım artık olmaz diye beynimden silmiştim ama eşim çok istiyordu artık umudu kesmiştik
Tedbir alıyorduk ama günüm geçti test yaptım ve şok hamileymisim eşim çok sevindi tabi kızım ilk günün sokulan gitti annane sinde kaldı o gece ben ağlıyorum nasıl olur diye Allah ne zaman nasip ederse oluyor işte sonra kızım yumuşadı adını bile koydu bebeğin kardeşler arası yaş farkı olacak ama çok seveceğini söylüyorlar dogunca ve ben artık bebeğimi isetmek sevmek istiyorum kaygılar yüzünden yapamıyorum bunu ilk kızımı annem büyüttü ben çalışıyorum bu kadar aradan sonra wvde bir bebek nasıl olur bakımı vs zorlanirmiyim evde anan aman düzen değişmez heralde kızım bu sene unv.sınava girecek belki yanımda okur beli başka şehirde zaman gösterir ilk kızımda annemle evimin arası uzaktı şimdi yan yana sitelerdeki en azından sabah bırakır alırım hem esinde vardiyalı çalışıyor evde oluyor çoğunlukla uzun yazdim kusura bakmayın nolur rahatlamaya ihtiyacım var Allah nasip etti kolayligini olacaktır nolur fikirlerinizi paylasirmisiniz 41 yas ve 17 yaşında kız

Sizin yaşınız kaç o önemli bence yaşınız coksa yapmayın cunku çocuğun geleceğini kurabilmekte onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…