- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
Hımm benim 17 yaşında kızım var 2.ye hamileyim geç kaldım farkındayım ama şartlar böyle oldu sence anlaşır severlermi birbirlerini ve bebek kız olacakKardeşimle aramda 10 yaş var. En güzel yanı kıskançlık neredeyse hiç olmaz. Bence gayet güzel olur ilk çocuk artık bi genç kız sayıldığı için ikinciye hem doya doya ilgi gösterebilirsiniz hem de ablası isterse size yardımcı olur. :)
Bende merak ediyorumKonu eskiymiş
Konu sahibi ne yaptı acaba :)
Bence daha çok severler. Abla 17 yıl anasına babasına ilgiye doymuş, gelecek kardeşe de hem vaktiniz daha çok olur, arada kıskançlık olmaz. Benim ablamla kardeşimin arasında da 15 yaş var, küçük kardeşimiz çocuğumuz gibi, özellikle ablam için. Belki arkadaş gibi büyümeyecekler ama güzel bi bağlılık olur, arkadaşları zaten oluyor. Az yaş farklarında çocuklar birbirinden rol çalıyor, ilgi hep bölünüyor, ister istemez adaletsizlikler oluyor yada öyle hissediyorlar.Hımm benim 17 yaşında kızım var 2.ye hamileyim geç kaldım farkındayım ama şartlar böyle oldu sence anlaşır severlermi birbirlerini ve bebek kız olacak
Yapmış galiba ikinci çocuğu :)Bende merak ediyorum
Ay evet ya bende yazdıktan sonra gördümKim hortlattı konuyu yayorumladıktan sonra farkettim eski konu olduğunu
Ablamla aramda 13 yas var ikimzde evliyiz inanin birbirimze sirdas yoldas yardimciyiz.yeri geliyo ben yardmci oluyorm yeri geliyo ablam.asla yas farkina takilmayin15 yaşında bir kızım var troit hastası olduğum için bu zamana kadar ikinci çocuğu hep erteledim
ameliyatlar yüksek hormonlar falan hep kendimle uğraştım 9 aydır bütün değerlerim çok iyi ve ben ikinci çocuğu ciddi anlamda düşünüyorum ama henüz hamile kalamadım
size sormak istediğim kardeşler arsında bu kadar yaş farkı olması bizi nasıl etkiler olumlu yada olumsuz lütfen fikirlerinizi yazın
okuyanlara ve yorum yapanlara şimdiden teşekkürler
Benim annem 43 yaşında kız kardeşimi doğurdu. Ben 15 yaşındaydım, erkek kardeşim 12.Hımm benim 17 yaşında kızım var 2.ye hamileyim geç kaldım farkındayım ama şartlar böyle oldu sence anlaşır severlermi birbirlerini ve bebek kız olacak
Olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum küçük anne olur ama adaptasyon süresi sizin yaklaşımınıza göre değişir15 yaşında bir kızım var troit hastası olduğum için bu zamana kadar ikinci çocuğu hep erteledim
ameliyatlar yüksek hormonlar falan hep kendimle uğraştım 9 aydır bütün değerlerim çok iyi ve ben ikinci çocuğu ciddi anlamda düşünüyorum ama henüz hamile kalamadım
size sormak istediğim kardeşler arsında bu kadar yaş farkı olması bizi nasıl etkiler olumlu yada olumsuz lütfen fikirlerinizi yazın
okuyanlara ve yorum yapanlara şimdiden teşekkürler
Yapmış galiba ikinci çocuğu :)
Sizde mi hamilesiniz?Hımm acaba kardeşler nasıl yani anlaşma açısından vs
Ne güzel kardeşlik gibi varmı inş benimkilerden öyle olur 17 yaş far olcak dogüncü sever vs diyolar bebek bakiminda vs yardımcı oluyorlarmış peki sen olmumudun meselaSizde mi hamilesiniz?
Beş kardeşin en küçüğüyüm. En büyüğümüz ile aramızda 16 yaş var. Benim bir büyüğüm ile de 9 yaş fark var. Biz birbirimiz ile arkadaş gibiyiz. Tabii sürtüşmeler oluyor ama kardeşiz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?