Tabii ki ablamlar ve abimler benim bakımımda çok yardım etmiş anneme. Zaten çok seviyorlarmış beni. Hala derler seni sevmeye doyamazdık diye :)Ne
Ne güzel kardeşlik gibi varmı inş benimkilerden öyle olur 17 yaş far olcak dogüncü sever vs diyolar bebek bakiminda vs yardımcı oluyorlarmış peki sen olmumudun mesela
İlk öğrendiğimde hamile olduğumu şok oldum istemiyordum çünkü çok agladim kızıma söylediğimizde bozuldu gitti annemde kaldı bize çok yakın oturuyor annem ama sonra yumuşadı adını bile koydu soruyor işte hareket ediyomu şimdi nerde yatıyorum vs eşim havalarda uçuyor zaten bende bakar ilgilenirim diyor çoğu kez gündüzleri evde zaten e annemde koşar eminim bi tek yaşı takıyorum biraz 41 yas geç değil degilmi cnm yaTabii ki ablamlar ve abimler benim bakımımda çok yardım etmiş anneme. Zaten çok seviyorlarmış beni. Hala derler seni sevmeye doyamazdık diye :)
Çocuğunuz ne düşümüyor bu konuda? İstiyor mu kardeş?
Neden geç olsun ki? Beni annem 38 yaşında doğurmuş. Kızınız da doğsun bir seveciktir. Ayrıca küçük değil ki üniversite çağına gelmiş, belki okulu bile şehirdışında okuyacak. Endişelenmeyin, stres ol ayın ve ona onu düşündüğünüzü belli edin :)İlk öğrendiğimde hamile olduğumu şok oldum istemiyordum çünkü çok agladim kızıma söylediğimizde bozuldu gitti annemde kaldı bize çok yakın oturuyor annem ama sonra yumuşadı adını bile koydu soruyor işte hareket ediyomu şimdi nerde yatıyorum vs eşim havalarda uçuyor zaten bende bakar ilgilenirim diyor çoğu kez gündüzleri evde zaten e annemde koşar eminim bi tek yaşı takıyorum biraz 41 yas geç değil degilmi cnm ya
Tşk ederim herkes ayeni şeyi söylüyor geç olmadığını yani kızına her fırsatta onu sevdiğimizi bişey değişmeyeceğini ve ilkgozagrisi olduğunu belirtiyoruz zaten bebek gelince tabi ilgi bakim emzirmek bebeğe biraz kayak ama anlar heralde bebeğin bakıma muhtaç o yüzen ilginin onda olacağını degilmiNeden geç olsun ki? Beni annem 38 yaşında doğurmuş. Kızınız da doğsun bir seveciktir. Ayrıca küçük değil ki üniversite çağına gelmiş, belki okulu bile şehirdışında okuyacak. Endişelenmeyin, stres ol ayın ve ona onu düşündüğünüzü belli edin :)
Elbette anlar. Küçük değil ki. Benim ablamın ben 14 yaşındayken ikinci çocuğu oldu lise birinci sınıftım yanına gittim doğumunda yardıma. Anneme yalvarmıştım ne olur gideyim ablamda kalayım oradan okula gideyim diye. Kızınız yaşındayken de üçüncü yiğenim oldu ablamın yanında 2 ay kaldım. Ablam gece emzirdi yattı ben uyuttum yiğenimi ablam dinlensin diye. Tabii herkes aynı değil ama anlar kızınız. Üstüne çok düşmeyin bence. Doktor kontrollerine bazen beraber gidin. Ona hamileyken ki deneyimlerinizi paylaşın.Tşk ederim herkes ayeni şeyi söylüyor geç olmadığını yani kızına her fırsatta onu sevdiğimizi bişey değişmeyeceğini ve ilkgozagrisi olduğunu belirtiyoruz zaten bebek gelince tabi ilgi bakim emzirmek bebeğe biraz kayak ama anlar heralde bebeğin bakıma muhtaç o yüzen ilginin onda olacağını degilmi
Evet anlatıyoruz zaten sana hamileyken şöyle oldu böyle hareket ediyodum kucukken şöyle oluyodu vs. Şimdide evde küçük bebek nasıl olur olacak diye düşünüyorum neşe mi gelir eve gerçektenElbette anlar. Küçük değil ki. Benim ablamın ben 14 yaşındayken ikinci çocuğu oldu lise birinci sınıftım yanına gittim doğumunda yardıma. Anneme yalvarmıştım ne olur gideyim ablamda kalayım oradan okula gideyim diye. Kızınız yaşındayken de üçüncü yiğenim oldu ablamın yanında 2 ay kaldım. Ablam gece emzirdi yattı ben uyuttum yiğenimi ablam dinlensin diye. Tabii herkes aynı değil ama anlar kızınız. Üstüne çok düşmeyin bence. Doktor kontrollerine bazen beraber gidin. Ona hamileyken ki deneyimlerinizi paylaşın.
Gerçekten böylemi düşünüyorsun cnm benim kızım 17 yaşında şartlar öyle oldu kısmet bu zamanmış ben 41 yasindayim inş fazla zorluk çekmeden güzel olur herşey kardeşler anlaşır severler inş birbirleriniYas farkinin fazla olmasi bence daha guzel.
Ablanla kaç yaş fark var aranızda herkes olumu düşünüyor saolun sanırım ben fazla büyütuyorumElbette anlar. Küçük değil ki. Benim ablamın ben 14 yaşındayken ikinci çocuğu oldu lise birinci sınıftım yanına gittim doğumunda yardıma. Anneme yalvarmıştım ne olur gideyim ablamda kalayım oradan okula gideyim diye. Kızınız yaşındayken de üçüncü yiğenim oldu ablamın yanında 2 ay kaldım. Ablam gece emzirdi yattı ben uyuttum yiğenimi ablam dinlensin diye. Tabii herkes aynı değil ama anlar kızınız. Üstüne çok düşmeyin bence. Doktor kontrollerine bazen beraber gidin. Ona hamileyken ki deneyimlerinizi paylaşın.
Ben 28 yaşındayım geç kalıyoruz dedim eşime. O da dedi ki iş yerindeki abi 40 yaşından sonra bana meşgale lazım oğlum çocuk yaptık işte onla oyalanacağız demiş hahaha :)Bebek evde neşe kaynağımız mi olur ara verince gerçekten bazen çok çok güzel olacağını düşünüyorum bazende endişe ve kaygı işte doğum sezeryan olcak işte eve gelcez küçük bebek nasıl olcak vs vs. Sizce nasıl olur 17 sene sonra
Yani geç kaldınız diosun yani ama Allah kime ne zaman ne vereceğini bilir herkesin fikri artı tabikiBen 28 yaşındayım geç kalıyoruz dedim eşime. O da dedi ki iş yerindeki abi 40 yaşından sonra bana meşgale lazım oğlum çocuk yaptık işte onla oyalanacağız demiş hahaha :)
Kendi fikri olacaktiYani geç kaldınız diosun yani ama Allah kime ne zaman ne vereceğini bilir herkesin fikri artı tabiki
Gerçekten neşe kaynağımız olur cnm ara verince böyle yorumlar oldukça rahatlıyorum ama sitede biride dalga geçmiş hahha ha diye canım sıkıldıBen ikinci çocuğu 37 yaşında doğurdum. Abisi ile arasında 10 yaş var. Annem kardeşimi ben 18 yaşındayken doğurdu başta kızıyorlar ama sonra çok seviyorlar bence geç değil.Eviniz şenlenecek tekrar.
Gerçekten böylemi düşünüyorsun cnm benim kızım 17 yaşında şartlar öyle oldu kısmet bu zamanmış ben 41 yasindayim inş fazla zorluk çekmeden güzel olur herşey kardeşler anlaşır severler inş birbirlerini
Tercih meselesi tabiki herkesin fikri ayrı tabi ama bir çocuk kardessiz kalmamalı bence ben ara verdim bazı sebeplerden dolayı şimdiyse eve yeniden huzur neşe gelecek evlat gibisi yok benceben kisisel olarak tercih etmem,
15 yasindaki kizimla kuafore, sinemaya, tiyatroya, uzun gezilere gidebildikten sonra yeniden basa sarip yenidogan bakimi yapmak bana cok zor gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?