- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi alonedark18
cocugunuz 6 aylik degil 6 yasinda.
hayir erken degil gec bile sayilir.
hayir erken degil gec bile sayilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende okuyup anlamaya çalışıyorumSizi yanlislikla alintilamisim kusura bakmayin :)
Öyle taviHamileyim ve size dua ediyorum rabbim evlat aşkıyla yanan bu kulunu kapından boş cevirme...ben böyle karmaşık düşüncelerde olduğum için belkide haketmiyorim bu bebeği ama hepimizin sınavı farklı arkadaşım
Öyle tabiki yine bugünümuze şükür elhamdülillahHamileyim ve size dua ediyorum rabbim evlat aşkıyla yanan bu kulunu kapından boş cevirme...ben böyle karmaşık düşüncelerde olduğum için belkide haketmiyorim bu bebeği ama hepimizin sınavı farklı arkadaşım
Neden yapamıyorsunuz benim de kızım 12 yaşında hamileyimYoooo.super zamanlama keske vallaha kizim 6 yasinda iken kazayla hamile kalsam doğursaydım bak 12olcak istemedik daha da yapamiyorum....cokkkk iyi olmuş..Allah saglik.sihhat versin
Yaşınız 37 38 olmali...normal cok da güzel ne mutlu ki size karar verip yapmışsınız...Allah güle güle büyütsün....benim en büyük cekincem işe dönünce bulacagim bakıcı ve sonrası...anne yok bakacak büyük sehirde korkutucuNeden yapamıyorsunuz benim de kızım 12 yaşında hamileyim
Düşünüpte işin içinden çıkamadım ben,Hala da düşünüyorum bir süre ücretsiz izin alacağım.İlerde çocuğum yalnız kalmasın,yol arkadaşı olsun,vakit geçtikten sonra bana neden kardeş vermedin derse ilerde,gözümü kararttım hayırlısı olsun,çok sağolun.çok düşündüm,kolay bir karar olmadı,umarım doğru karardır.Yaşınız 37 38 olmali...normal cok da güzel ne mutlu ki size karar verip yapmışsınız...Allah güle güle büyütsün....benim en büyük cekincem işe dönünce bulacagim bakıcı ve sonrası...anne yok bakacak büyük sehirde korkutucu
Çocugun yanlış kararı olmaz...ya karar verememek ya da güzel karar vardır...siz guzel karar vermişsiniz..Allah saglik sihhat versin insallah...kardeş guzel olmaz miDüşünüpte işin içinden çıkamadım ben,Hala da düşünüyorum bir süre ücretsiz izin alacağım.İlerde çocuğum yalnız kalmasın,yol arkadaşı olsun,vakit geçtikten sonra bana neden kardeş vermedin derse ilerde,gözümü kararttım hayırlısı olsun,çok sağolun.çok düşündüm,kolay bir karar olmadı,umarım doğru karardır.