İkinci çocuk için erken miydi? :(

Hamileyim ve size dua ediyorum rabbim evlat aşkıyla yanan bu kulunu kapından boş cevirme...ben böyle karmaşık düşüncelerde olduğum için belkide haketmiyorim bu bebeği ama hepimizin sınavı farklı arkadaşım
Öyle tavi
Hamileyim ve size dua ediyorum rabbim evlat aşkıyla yanan bu kulunu kapından boş cevirme...ben böyle karmaşık düşüncelerde olduğum için belkide haketmiyorim bu bebeği ama hepimizin sınavı farklı arkadaşım
Öyle tabiki yine bugünümuze şükür elhamdülillah 🤲

Bana göre de araya çok mesafe konulunca herşey daha zor olur gibi geliyor. Yaş ilerlediği için hamilelik zor gelir. Doğum zor gelir. Doğum sonrası iki çocuk ile ilgilenmek zor gelir. Ben de 30 yaşındayım. İlk oğlum 5 yaşında. Senin gibi ikinciye hamileyim. Rabbim sağlıkla doğurmamızı nasip etsin. Bu düşünceleri kafandan çıkar. Hamileliğinin tadını çıkar:) herşey olacağına varır. Hamilelikte hormonlar da böyle düşünmeye sebep olabiliyor aslında. Dert etme bunları. Mühim olan çocuklarının sağlığı:))

Neden yapamıyorsunuz benim de kızım 12 yaşında hamileyim
Yaşınız 37 38 olmali...normal cok da güzel ne mutlu ki size karar verip yapmışsınız...Allah güle güle büyütsün....benim en büyük cekincem işe dönünce bulacagim bakıcı ve sonrası...anne yok bakacak büyük sehirde korkutucu

Yaşınız 37 38 olmali...normal cok da güzel ne mutlu ki size karar verip yapmışsınız...Allah güle güle büyütsün....benim en büyük cekincem işe dönünce bulacagim bakıcı ve sonrası...anne yok bakacak büyük sehirde korkutucu
Düşünüpte işin içinden çıkamadım ben,Hala da düşünüyorum bir süre ücretsiz izin alacağım.İlerde çocuğum yalnız kalmasın,yol arkadaşı olsun,vakit geçtikten sonra bana neden kardeş vermedin derse ilerde,gözümü kararttım hayırlısı olsun,çok sağolun.çok düşündüm,kolay bir karar olmadı,umarım doğru karardır.

yalnız değilsiniz ben de 2.ye hamileyim Allahım derken bile değişik geliyor ağzıma :) 1.yle arası 7 yaş olacak benim korkum rahata alışmışken zorlanır mıyım.

Bu zamana kadar dışarıda çalışma adına pek ağırlık vermemişsiniz. Nitekim 3 yaş civarı kreş için uygundur. Şimdi "ikinci çocuk elimi kolumu bağlayacak ben daha çalışacaktım" mı diyorsunuz?

Kafanız çok karışmış sizin.
Ona bakarsanız ilk çocuğunuz 10 yaşına geldiğinde, ikinci 3 yaşını geçmiş olacak. Biri okuldayken biri kreşe gidebilir. Bu da işler biraz daha kolaylamış demek oluyor. Bulabilirseniz o zaman da çalışırsınız. Malum şu anda ha deyince iş bulunmuyor.

5 aylık olmuş planlı bir bebeğin pişmanlığı çok tuhaf oluyor. Bebeğinize bu negatif enerjiyi vermeyin. Yapılan araştırmalar bireyin anne karnından başlayarak bu duygulardan etkilendiğini gösteriyor. İlki ne kadar seviliyorsa ikinci de o kadar sevilir.

Şaka mı yapıyorsunuz? Kızım 25 aylık oğlum da 5 aylık. Ve acele mi ettim diyorsunuz. İntihar edesin geldi şu an. 10 yaşında gayet aklı başında bir çocuğunuz vardır. Yapma deyince duruyor kardeşini seviyordur. Ben evde huniyle geziyorum resmen. Kızım Zarar verir diye korkuyorum. Şimdi alıştı ama kardeşine sabah uyanınca gidip yanına yatıyor ona zarar vermeden. 2 yaşında olan kızıma haksızlık mi ettim diye bende düşündüm ama siz bence düşünmeyin

Düşünüpte işin içinden çıkamadım ben,Hala da düşünüyorum bir süre ücretsiz izin alacağım.İlerde çocuğum yalnız kalmasın,yol arkadaşı olsun,vakit geçtikten sonra bana neden kardeş vermedin derse ilerde,gözümü kararttım hayırlısı olsun,çok sağolun.çok düşündüm,kolay bir karar olmadı,umarım doğru karardır.
Çocugun yanlış kararı olmaz...ya karar verememek ya da güzel karar vardır...siz guzel karar vermişsiniz..Allah saglik sihhat versin insallah...kardeş guzel olmaz mi😍

Oglunuz 2 yasina geldikten sonra calisabilirdiniz aslinda. Veya iki cocugu pes pese yapip su anda calisiyor olabilirdiniz.
Olan olmus artik, 2 sene sonra calismaya baslarsiniz

Ben 2.5 aylıkken çalışmaya başladım. Çok istiyorsanız büyüyene kadar beklemek zorunda değilsiniz.

Back
X