İkinci Çocuk İsteyenler

ah bu erkekler yok mu ya biz de çocuk büyütürken destek arıyoruz aslında onlar böyle kararsız kalınca bizde ikinci çocuk fikrinden uzaklaşıyoruz

bende güvenmiyorum ki ekime olursa isyan bayrağını çekerim diyo onlar biçimde biçimde sevmekten başka bişey bilmiyorlar ama en çok haksızlık .çocuğun kardesiz buyumesi 6 kardeşiz keşke 2 3 tane daha olsaydık diyorum

aynen katılıyorum kardeşlik çok güzel çocuklarımıza haksızlık etmeyelim bencede
biz bazen biraraya geliyoruz abimler ablamlar felan o andaki ortam varya ne eşinle ne arkadaşınla paylaştığın ortama benziyor
nede başka bişeye ... kardeşliğin yerini hiçbişey tutamaz asla bu tezi kimse çürütemez

arkadaşlarımız var dostumuz var kardeşimiz kadar yakın deriz ama aslında kendimizi kandırırız
öyle bir gün öyle bir an geliyorki helede böyle bir zamanda ortamda kimse kimseye güvenmezken
insanın kardeşi olması büyük şans ben kardeşten yanayım
istisnai durumlara bişey diyemem istemeyene biey diyemem tabiki saygı duyarım

benim bir oğlum var ikiiz kızlarımda yolda
çok zor olacak biliyorum ama annelik güzel şey neye katlanmıyoruzki şu hayatta
bir yıl bir bebek bakımındanmı bıkacağız,çocuklarımız ne zamana kadar zorluk yaşatıyorki bizlere ömür boyumu hayır
topu topu ilk yıl diyelim sonrası ne kadar güzel ne kadar tatlı düşünsenize

bir evlatı öpmek koklamak ona sarılmak kadar güzel bişey varmı şu dünyada herşeye değer vallahi

ah bu erkekler yok mu ya biz de çocuk büyütürken destek arıyoruz aslında onlar böyle kararsız kalınca bizde ikinci çocuk fikrinden uzaklaşıyoruz

eşimle akşam konuştuk kızım 2 yşında Allah nasip ederde olursa 3 yaşında falan doğmuş olur daha ne olsun rahata alıştıktan sonra aynı şeyleri yaşamak istemiyorum beraber büyüsünler keşke 1 yaşındayken falan varsaydım bu kanıya ama olsun kızımla keyfimize bakıyoruz kızım biraz daha büyümüş olur inşallah daha iyi olur bakalım zaman ne gösterecek
eşimde kalkar 2 sene sonra isteriz o zaman olmaz vicdan azabı duyarım daha geciktirmeyelim doğru demiş

bakalım bizim ufaklık ne zmana gelecek

kararını hayırlı olsun canım.. ben de eşimle konuştum biraz daha ılımı bakmaya başladı ama hayırlısı bakalım... ne zaman onay verecek

senindemi eşin istemiyor canım

maalesef istemiyor bazen tek çocuk bile yeter diyordu da bu aralar ikinci çocuğumuz olsa ne isim koyarız felan diye konuştuk... biraz daha yumuşadı. benim kızımda bir hafta sonra 26 aylık olacak...

benim bebeğim 3aylık daha eşim benimle 2.çocuğun tartışmasını yapıyor.Benim eşimde keşke istemese çünkü ben istemiyorum

senin böyle düşünmen çok normal canım... bebeğin daha çok küçük... daha annesini emecek, kucaklarda gezecek...
çocuklarımın arasında üç en fazla da dört yaş istiyorum...daha fazla olunca birinin okul derdi birini bebeklik derdi, ileri yaşlarda biri ergen biri okullu... insanlar ikiye bölünüyor.. ve tanıdığım herkes yaş arasını açtıysa pişman... çocuklarda küçükken arkadaş olamıyor... benim ablamla aramızda yedi yaş var şimdi iyiyiz ama küçükken evde hep yalnızdım... :44:

maalesef bu ayda olmadi. 2 gün gecmisti günüm cok ümitlendim oldu hehalde bu sefer diye ama maalesef 2. günün aksaminda olan oldu esimde ok üzüldü meger o benden daha cok istiyormus ikinci bebegimizi. Allah hayirli zamanda saglikli bebekler versin hepimize tüm isteyenlere. bu ayda umudum yok cünkü 2 haftaligina annemlere geldim. bakalim hayrlisi.
ikiz bebkleyen arkadasima da hamileliginde insallah hic bir slklntlyla karsilasmazsin diliyorum. saglikla al bebislerini kucagina. dua et bizlereki evlatlarimiz kardessiz kalmasin...

maalesef istemiyor bazen tek çocuk bile yeter diyordu da bu aralar ikinci çocuğumuz olsa ne isim koyarız felan diye konuştuk... biraz daha yumuşadı. benim kızımda bir hafta sonra 26 aylık olacak...

bence korkuyor benimde eşime istemiyorum desem tamam yapmayalım diyebilir ama nidayla beni ileride hayal ettikçe keşke benimde oğlum olsa siz gezersinz biz maça gideriz modunda
tek çocuğun ne kadar zor olduğunu kızımın tek kardeş olarak kalmasını istemediğimi
ve rahata alıştıktan sonra kızım tam düzene giriyorken aradan 4-5 sene geçip tekrar küüçük çocukla olmak istemediğimi söyleye söylye bıktırdım darısı sana

Raabim olmayanlara yenisini isteyenlere de dilediği zmanada versin inşallah bende bu ay başladım denemeye daha var adet gnme bakalım ne zaman gelecek bizim miniş

merhabalar...
27 aylık bir oğlum var... seneye kış gibi çalışmalara başlayıp, oğlum 4 yaşını bitirdiğinde 2. bebeğimi kucağıma almak istiyorum inş...

merhabalar...
27 aylık bir oğlum var... seneye kış gibi çalışmalara başlayıp, oğlum 4 yaşını bitirdiğinde 2. bebeğimi kucağıma almak istiyorum inş...
allah gönlüne göre versın canım

hayırlısı olsun canım ben bı ısteyıp bı ıstemedıgımden cok üsütne düşmüyorum hatta ilişkiden kacma durumum bıle var yanı bu sekılde hamıel kalırsam hayret ederım ben dua ettım rabbım hayırlı ve hazı roldugum zamanda versın dıye onu beklıyorum

evet gercekten en hayirli zaman da vesin Rabbim. ben kizimin asla yanliz büyümesini istemiyorum bir de aralarinin da cok acilmasini istemiyorumkardes olma duygusunu iyisiyle kötsüyle doya doya yasasin istiyorum evlatlarimin. hamileligimin son dönemleri cok zor gecti hatta dogum inanilmaz di artik hayati tehlike baslamisti ikimizdede, sonunda sezeryanla almak zorunda kaldilar. buna ragmen 3 cocugum olsun istiyorum. ve aralari acilmasin istiyorum. bakalim hayirlisi belki rabbim ikiz verir. bu sekilde ücleriz. hamile haberlerinizi paylasirsaniz sevinirim. umut olur en azindan. sanirim ben hamile kalsam burada haykiracam))

ben paylasıcam cnaım merak etme sız ne zamndır ugarsıyorsunuz stres yapma kendıne canım

ben paylasıcam cnaım merak etme sız ne zamndır ugarsıyorsunuz stres yapma kendıne canım

yok canim stres yapmiyorum. ben kizim icin 3.5 sene bekledim. doktorlar senin asla cocugun olmaz dedigi halde Allahtan hicbir zaman ümidimi kesmedim ve Rabbim nasip etti.bu sefer de öyle pazartesi doktora gitcem herhangi bir engelim olup olmadigii ögrenmek icin. Sagligimla ilgili bir sorunum yoksa Rabbim verecegi zamani bilir. yaklasik 5 aydir ugraiyoruz. ama rahimde zaten kendini ancak hazirliyor. biraz da olay psikolojik. kafaya takmassak rahat olursak o zaman oluyor.

bencede çalışmıyosan yap ama çalışıyosan zor olmazmı?

cvp veremedim kizlar kusura bakmayin:26::26::26::26: ben suan calismiyorum ama bellide degil iste bi yere cv biraktim olma ihtimali cok zor ama bakalim eger ise girersem iki yil calismam gerek(bebek dogduktan sonra 3 yasina kadar ucretli izini icin) ama adetim gecikti hafta test yaptim negetifdi aten korunmustuk :) ama adetim gelsin ise alinmazsam calismaya basliycaz :) u arada distellerim var tedavi suresince hamile olmak ararli olurmu kontrollerde bilmem

allah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…