kızım haftaya 26 ayllık olacak bende bebek düşünüyorum eşim bu aya kadar hep tamam derdi bu ay iş ciddiye binince gözü korktu istemiyorum dedi
ben istiyorum o istemiyor bakalım ne olacağız o da istiyor aslında ama kızım sakindi ağlayan çocukları falan görünce gözü korkuyor nasıl büyüteceğiz nasıl eğiteceğiz diye
üstün dökmen 2. çocuğu daha çok ilk çocuğuna arkadaş olsun diye yapanlar büyüyünce biz seni abine arkladaş ol diye yaptık diyebilecekmsiniz diyordu geçen gün bana onu söylüyor :))
dayanamayacak o da istiyor biliyorumda bakalım ne zaman razı olacak
ah bu erkekler yok mu ya biz de çocuk büyütürken destek arıyoruz aslında onlar böyle kararsız kalınca bizde ikinci çocuk fikrinden uzaklaşıyoruz
benim oğlum 27 aylık. ikinci bi bebek düşüncesi yok değil ama daha oğlum minicik daha.ona haksızlık olur diye de düşünüyorum.eşime de güvenemiyorum açıkçası.1 tane yeter diyorum ama eşim tek çocuk ve ben isyan ediyorum bazen ailenin tek geliniyim ve çok zorluk çekiyorum.gelinimin benden nefret etmesini istemiyorum açıkçası
bende güvenmiyorum ki ekime olursa isyan bayrağını çekerim diyo onlar biçimde biçimde sevmekten başka bişey bilmiyorlar ama en çok haksızlık .çocuğun kardesiz buyumesi 6 kardeşiz keşke 2 3 tane daha olsaydık diyorum
ah bu erkekler yok mu ya biz de çocuk büyütürken destek arıyoruz aslında onlar böyle kararsız kalınca bizde ikinci çocuk fikrinden uzaklaşıyoruz
eşimle akşam konuştuk kızım 2 yşında Allah nasip ederde olursa 3 yaşında falan doğmuş olur daha ne olsun rahata alıştıktan sonra aynı şeyleri yaşamak istemiyorum beraber büyüsünler keşke 1 yaşındayken falan varsaydım bu kanıya ama olsun kızımla keyfimize bakıyoruz kızım biraz daha büyümüş olur inşallah daha iyi olur bakalım zaman ne gösterecek
eşimde kalkar 2 sene sonra isteriz o zaman olmaz vicdan azabı duyarım daha geciktirmeyelim doğru demiş
bakalım bizim ufaklık ne zmana gelecek
kararını hayırlı olsun canım.. ben de eşimle konuştum biraz daha ılımı bakmaya başladı ama hayırlısı bakalım... ne zaman onay verecek
senindemi eşin istemiyor canım
hayırlısı canım ıns saglıkla gelrı bebegınız
ne guzel canım ıs güç kosturmaca devam edıyoruz bızde tabı ıkız olunca baya büyümüştür karnın son zamanların daha zor olucak sanırım sezeryan olur heralde bu arada dün 2 kardes olan arkadaslarım var uzun zamandır görüşmüyorduk ıkısınınde ıkzılerı oldu bırının 2 kız dıgerının 2 oglan oglan olanların bırde ablaları vararkadasım oglanları getırmemıs dıger ıkız kızalr geldı onla rgeldıgınde ben oglanı yenı uyutmustum ama nasıl emzırdım aygaımda salladım yarım saatı gectı yanı ıkızlerınde uyksuu varmıs ben ıcerde onlara yer hazırlayana kadar bı baktım uyumuslar bırını annesı bırını teyzesı 2 dk sallayarak uyandıktan sonrada oturdular oyuncak oynadılar hıcbıyer karsıtırma felan yok dedım benım 1 cocuk bunların 2sınden daha fenaymıs maşallah dedım cocuklara tabı bu arada benım oglan uyandı bı utanma bı utanma yapıstı kımsenın yüzüne bakmadı yarım saatten fazla sonrada gıttıler zaten oglum 20 aylık kresede gıdıyor sızınkılerde de var mı boyle utangaclık kızla ryaa ben oglumun boyle rahat olmasını ezık olmamasını ıstıyorum ben cok cekıngendım hala ortamına gore oyleyım oglum bana cekmesın barı
maalesef istemiyorbazen tek çocuk bile yeter diyordu da bu aralar ikinci çocuğumuz olsa ne isim koyarız felan diye konuştuk... biraz daha yumuşadı. benim kızımda bir hafta sonra 26 aylık olacak...
maalesef bu ayda olmadi. 2 gün gecmisti günüm cok ümitlendim oldu hehalde bu sefer diye ama maalesef 2. günün aksaminda olan oldu esimde ok üzüldü meger o benden daha cok istiyormus ikinci bebegimizi. Allah hayirli zamanda saglikli bebekler versin hepimize tüm isteyenlere. bu ayda umudum yok cünkü 2 haftaligina annemlere geldim. bakalim hayrlisi.
ikiz bebkleyen arkadasima da hamileliginde insallah hic bir slklntlyla karsilasmazsin diliyorum. saglikla al bebislerini kucagina. dua et bizlereki evlatlarimiz kardessiz kalmasin...
allah gönlüne göre versın canımmerhabalar...
27 aylık bir oğlum var... seneye kış gibi çalışmalara başlayıp, oğlum 4 yaşını bitirdiğinde 2. bebeğimi kucağıma almak istiyorum inş...
maalesef bu ayda olmadi. 2 gün gecmisti günüm cok ümitlendim oldu hehalde bu sefer diye ama maalesef 2. günün aksaminda olan oldu esimde ok üzüldü meger o benden daha cok istiyormus ikinci bebegimizi. Allah hayirli zamanda saglikli bebekler versin hepimize tüm isteyenlere. bu ayda umudum yok cünkü 2 haftaligina annemlere geldim. bakalim hayrlisi.
ikiz bebkleyen arkadasima da hamileliginde insallah hic bir slklntlyla karsilasmazsin diliyorum. saglikla al bebislerini kucagina. dua et bizlereki evlatlarimiz kardessiz kalmasin...
evet gercekten en hayirli zaman da vesin Rabbim. ben kizimin asla yanliz büyümesini istemiyorum bir de aralarinin da cok acilmasini istemiyorumkardes olma duygusunu iyisiyle kötsüyle doya doya yasasin istiyorum evlatlarimin. hamileligimin son dönemleri cok zor gecti hatta dogum inanilmaz di artik hayati tehlike baslamisti ikimizdede, sonunda sezeryanla almak zorunda kaldilar. buna ragmen 3 cocugum olsun istiyorum. ve aralari acilmasin istiyorum. bakalim hayirlisi belki rabbim ikiz verir. bu sekilde ücleriz. hamile haberlerinizi paylasirsaniz sevinirim. umut olur en azindan. sanirim ben hamile kalsam burada haykiracam))
ben paylasıcam cnaım merak etme sız ne zamndır ugarsıyorsunuz stres yapma kendıne canım
canım aslında iyi bişeye değindin
nasıl olsa şimdi gerek fiziksel gerek psikolojik olarak vücudumuz hazrı yani bir bebek büyütüyoruz zaten
yani ne bileyim bir çocuğun koşturmasına alışmışken diğer çocuğu düşününce daha rahat bir kafanız oluyor inanın
ne bileyim şimdi oğlum tam 2 yaşında şuan 3 aylık hamileyim doğumdan birkaç ay sonra oğlum kreşe başlayacak
diğer yeni doğanlarda 2 yıl sonra bakımı kolaylaşacak ondan sonra ömür boyu rahatım
yani oğlum büyüseydi ve çocuk düşünseydim kesinlikle yapmayabilirdim gözüm korkardı
gece kalk emzir ağlamalar vs bunlar gözümde büyürdü ama şuan hiiiç büyümüyor
bencede çalışmıyosan yap ama çalışıyosan zor olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?