İkinci Çocuk İsteyenler

benim bu ay olmadı ama 30 gün süren adet dönemim bu ay 26 sürdü ben 28 gün sürecek diye bekliyordum tahmişni yumurtlama günüme göre ama görünen o i çok erke n çatlamış

arkadaşlar mrb..
ben kontrol için doktor gittim. doktokeseyi gördü ama kalp atşıları we bebek yok! dedi
çok üzgünüm.. 8 haftlaıksın diyor ama tahminime göre 6+5 yada en fazla 7 haftalığım..
1 hafta daha bekleyelim yoksa eğer yine kürtajla alıcaz dedi..
dua edin bize.. hayırlsı olur hakkımızda inşallah..

merhaba, su doktorlara gercekten cok kiziyorum. benim kizimada aynisini söylediler bebek yok kalp atisi yok ama kese war diye bebegimi almaya kalktilar inatla direndim 7 hftalikti kizim o zaman doktorlarin hesabina göre benim hesabima göre ise bes haftalikti. yaklasik on güb daha bekledim ve tekrar gazi tipa gittim ve bebebkte wardi kalp atisi da. simdide ALLAHIMA binlercesukurler olsunki 2.5 yasinda ewladim war. ben bekle derim ama yine sen bilirsin.....bu arada almanyada ilk ultrason muayenesini oniki haftalikkenyapiyorlar. o süreden önce bebek bazen örünmeyebiliyormus....

canım inşallah vardır bebiş

benim kızımdan önce düşüğüm vardı o öyle olmuştu Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza bebiş almayı nasip etsin
imtihan bunlar bizim için 3 ay dinlenirsnizx tekrar başlarsınız

canım ya allah bağışlasın kızını..bekleyecem, inşallah wardır.. tabi sağlıklı we hayırlı olacaksa.. allahın işine karışmak istemiyorum.. her şekilde wardır bir bildiği.. kızımda 8 hafta 4 gün falandı kalp atışları duyulduğunda.. zaten bir sağlıkçı olarak biliyorum 8 haftadan önce her bünyede kalp atışları duyulmayabilir.. yani 8 hafta mtlaka beklenmeli kanama falan olmuyorsa.. allah büyük, iiki gün çok harap ettim kendimi ama şimdi wardır bir hayır diyorum beklemeli.. yanlış mı hesaplıyorum acaba diye eve geldim doktoru aradım 2 aralık adetimin başlangıcı ama ben 12 sinden korunmamaya başladım dedim, yani 8 hafta olamaz dedim, dediki ama 5 haftada bile görebiliyoruz bebeği dedi 1 hafta sonra gel dedi doktor ben 10 gün dolsun gidicem..

canım cok üzüldüm hayırlısıysa vardır ınsallah bebegın saglıkla yoksa da üzülme herseyde bı hayrı vardır beklıyrouz haberlerını

vaveryla inşallah bebeğin ordadır ve kalbide küt küt atıyordur.dr da kapak olur.hemen teşhisi koyorlar.sen bencede 10 gün dolsun öyle git.

rüzgarr dilerim sende hayırlısıyla hamilesindir.haber ver mutlakaa.

meryem alttasın canım hoşgeldin nasılsın kızların olacakmış rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

benim kızım iki yaşında..ikinci çocuğu istiyoruz ama olmuyor 6 aydır denıyoruz..doktora gittim bişey yok dedi..bekliyorum allahh olanlara sağlık versin...olmayanlarada versin:))))

benim kızım iki yaşında..ikinci çocuğu istiyoruz ama olmuyor 6 aydır denıyoruz..doktora gittim bişey yok dedi..bekliyorum allahh olanlara sağlık versin...olmayanlarada versin:))))

gelecek zamanı biliyor hayırlısıyla çok daha bekletmeden gelir inş.amin amin

vaveryla inşallah bebeğin ordadır ve kalbide küt küt atıyordur.dr da kapak olur.hemen teşhisi koyorlar.sen bencede 10 gün dolsun öyle git.

canım cok üzüldüm hayırlısıysa vardır ınsallah bebegın saglıkla yoksa da üzülme herseyde bı hayrı vardır beklıyrouz haberlerını

arkadaşlar çok sağolun moral buldum.. herşeyin hayırlısı..

meryem alttasın canım hoşgeldin nasılsın kızların olacakmış rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

selam canım evt bir oğlum vardı şimdi iki kızım geliyor inşallah
saol canım allah herkese nasip etsin

inşallah en kısa zamanda müjdeli haberler verirsin bizlere canım
allah her isteyene sağlıklı gebelik doğum ve bebek nasip etsn

selam canım evt bir oğlum vardı şimdi iki kızım geliyor inşallah
saol canım allah herkese nasip etsin

inşallah en kısa zamanda müjdeli haberler verirsin bizlere canım
allah her isteyene sağlıklı gebelik doğum ve bebek nasip etsn

arkadaşım ailede başka ikiz varmı bende ikizlerim olsun çok isterim ama bizim ve eşimin ailesinde hiç yok olurmu acaba

6 yaşında bir kızım var daha önce çalıştığımız için ikinciyi düşünmedik şimdi düşünüyoruz ama bu sefer kızımın eylül de okula başlayacak olması nedeni ile planlayamıyoruz ALLAH hakkımızda versin. rabbim tekrar nasip etmişse ikinci kez anne olurum inşaallah.

benim kızımda 3 yaşında ve kardeş istiyor ... anne kız kardeşim ne zaman doğcak diyor... hem bebek hem kız istiyor... herkezede benim kız kardeşim olcak diyor... kısmetse bende yazın hamile kalmak istiyorum ...işallah olur... işallah kızımın gönlünce olur... o benim küçün annem olcak çünkü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…