arkadaşlar mrb..
ben kontrol için doktor gittim. doktokeseyi gördü ama kalp atşıları we bebek yok! dedi
çok üzgünüm.. 8 haftlaıksın diyor ama tahminime göre 6+5 yada en fazla 7 haftalığım..
1 hafta daha bekleyelim yoksa eğer yine kürtajla alıcaz dedi..
dua edin bize.. hayırlsı olur hakkımızda inşallah..
arkadaşlar mrb..
ben kontrol için doktor gittim. doktokeseyi gördü ama kalp atşıları we bebek yok! dedi
çok üzgünüm.. 8 haftlaıksın diyor ama tahminime göre 6+5 yada en fazla 7 haftalığım..
arkadaşlar mrb..
merhaba, su doktorlara gercekten cok kiziyorum. benim kizimada aynisini söylediler bebek yok kalp atisi yok ama kese war diye bebegimi almaya kalktilar inatla direndim 7 hftalikti kizim o zaman doktorlarin hesabina göre benim hesabima göre ise bes haftalikti. yaklasik on güb daha bekledim ve tekrar gazi tipa gittim ve bebebkte wardi kalp atisi da. simdide ALLAHIMA binlercesukurler olsunki 2.5 yasinda ewladim war. ben bekle derim ama yine sen bilirsin.....bu arada almanyada ilk ultrason muayenesini oniki haftalikkenyapiyorlar. o süreden önce bebek bazen örünmeyebiliyormus....
arkadaşlar mrb..
benim kızım iki yaşında..ikinci çocuğu istiyoruz ama olmuyor 6 aydır denıyoruz..doktora gittim bişey yok dedi..bekliyorum allahh olanlara sağlık versin...olmayanlarada versin:))))
vaveryla inşallah bebeğin ordadır ve kalbide küt küt atıyordur.dr da kapak olur.hemen teşhisi koyorlar.sen bencede 10 gün dolsun öyle git.
canım cok üzüldüm hayırlısıysa vardır ınsallah bebegın saglıkla yoksa da üzülme herseyde bı hayrı vardır beklıyrouz haberlerını
gelecek zamanı biliyor hayırlısıyla çok daha bekletmeden gelir inş.amin amin
rüzgarr dilerim sende hayırlısıyla hamilesindir.haber ver mutlakaa.
meryem alttasıncanım hoşgeldin nasılsın kızların olacakmış rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
benim kızım iki yaşında..ikinci çocuğu istiyoruz ama olmuyor 6 aydır denıyoruz..doktora gittim bişey yok dedi..bekliyorum allahh olanlara sağlık versin...olmayanlarada versin:))))
rüzgarr dilerim sende hayırlısıyla hamilesindir.haber ver mutlakaa.
meryem alttasıncanım hoşgeldin nasılsın kızların olacakmış rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
selam kızlarr birkaç gün izinliydim evde işler vardı ikizlerimin odasını yaptık karyolalar felan geldi kuruldu
ağır işleri bitirdik şimdi ufak tefek alışverişler kaldı onlarla uğraşıyorum
diğer taraftanda işyerinde işlerimi toparlamaya çalışıyorum acil bir durum olur izne ayrılmam gerekir diye
bende durumlar öyle...
oğlumla da çok keyfiliyiz evde,her konuda iyi bakalım üzmüyor beni
ikizlerin durumuda çok iyi sürekli kıpır kıpır karnım ayy çok tatlı geliyor
öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?