İkinci Çocuk İsteyenler

benım kızım 1 haftayı 9 ayını doldurucak.bende yasına gırınce hemen dusunuyorum ama korkularım yokta degıl.tüp bebek oldugu ıcın arayı acmadan hemen ollsun ıstıyorum bakalım hepımız ıcın hayırlısı

benım kızım 1 haftayı 9 ayını doldurucak.bende yasına gırınce hemen dusunuyorum ama korkularım yokta degıl.tüp bebek oldugu ıcın arayı acmadan hemen ollsun ıstıyorum bakalım hepımız ıcın hayırlısı

merhaba canim,

insaAllah sag saglim ikinci bebislerimizede hamile kalip kucagimiza aliriz...sorununuz neydi tam olarak tup bebek yaptiniz?

senin çocuk kaç aylıkdı. biz bu korkaklıkla hiç doğuramadan çocuklar 8 10 yaşına gelecekler
saduman senin işin hele bu kararsızlıkla aradan 24 ay geçecek
hamile kalmakla ilgili bir sorun yoktur umarım
çünkü sen bu topiği 2011 de açmıştın. o zamandan beri kararsızsın o yüzden gebe kalma sorunun mu var diye düşünüyorum

benimki 5 yaşında canım ben geç kaldım işte

canim bu postumda yazmistim...7 ayligiz...

selam kizlar,

benim bebisimde 7 aylik ama 1 yasina dogru bende tekrar hamile kalmak istiyorum kismetse...Allahim hayirli saglikli versinde yeterki...

calisan bir anneyim bende, maddi manevi nasil yaparim 2. bir cocukla hic bir fikrim yok ama bebegimin bir kardesi olsun cok istiyorum..nasibse iste...

dogumum zor oldu cok sukur atlattim, aslinda dogurmayida tekrar gozum yemiyor ama...nasilsa gecici birsey diyerekten kendimi avutuyorum...

ilk bebegime hamile kalmayi dusunurken, hele bi hamile kalayimda 2. bebegim uzak bir dusunce gibi geliyordu. hatta dogumdan sonrada oyle dusunuyordum agrilarimdan dolayi...ama gun gectikce evlat sevgisini tadinca birde...malum yasta geciyor acele etmeli...istiyorsunki bebegim yanliz kalmasin bi kardesi olsun, ona arkadas olsun...

ilk bebegime asilamayla hamile kalmistim cok sukur, sizce tek sansim gene asilama filan mi?? dogal yoldan hamile kalma ihtimalim yokmu sizce :14:

selam kizlar,

benim bebisimde 7 aylik ama 1 yasina dogru bende tekrar hamile kalmak istiyorum kismetse...allahim hayirli saglikli versinde yeterki...

Calisan bir anneyim bende, maddi manevi nasil yaparim 2. Bir cocukla hic bir fikrim yok ama bebegimin bir kardesi olsun cok istiyorum..nasibse iste...

Dogumum zor oldu cok sukur atlattim, aslinda dogurmayida tekrar gozum yemiyor ama...nasilsa gecici birsey diyerekten kendimi avutuyorum...

Ilk bebegime hamile kalmayi dusunurken, hele bi hamile kalayimda 2. Bebegim uzak bir dusunce gibi geliyordu. Hatta dogumdan sonrada oyle dusunuyordum agrilarimdan dolayi...ama gun gectikce evlat sevgisini tadinca birde...malum yasta geciyor acele etmeli...istiyorsunki bebegim yanliz kalmasin bi kardesi olsun, ona arkadas olsun...

Ilk bebegime asilamayla hamile kalmistim cok sukur, sizce tek sansim gene asilama filan mi?? Dogal yoldan hamile kalma ihtimalim yokmu sizce :14:
seni tebrik ederim böyle mücadeleden sonra bebek sahibi olmuşsun ve tekrar ikinciyi düşünüyorsun. Bizde burda ay çok zorlanıyorum yoruluyorum yetişemiyorum diye hayıflanıyoruz .çokj şükür rabbim e öyle bir sorunum yok biraz maddi olarak beklemem gerekiyor o çok değil oğlum 28 aylık olana kadar. Sonra ikinci için hazırlanacağım tekrar sana helal olsun senin gibi anneleri duyunc açok duygulanıyorum tebrik ediyorum hiç kendini düşünmeden sadece anneliğini düşünen insanlarsınız.

seni tebrik ederim böyle mücadeleden sonra bebek sahibi olmuşsun ve tekrar ikinciyi düşünüyorsun. Bizde burda ay çok zorlanıyorum yoruluyorum yetişemiyorum diye hayıflanıyoruz .çokj şükür rabbim e öyle bir sorunum yok biraz maddi olarak beklemem gerekiyor o çok değil oğlum 28 aylık olana kadar. Sonra ikinci için hazırlanacağım tekrar sana helal olsun senin gibi anneleri duyunc açok duygulanıyorum tebrik ediyorum hiç kendini düşünmeden sadece anneliğini düşünen insanlarsınız.

Cok tesekkur ederim canim, probleminiz olmadigi icin cok sanslisiniz…insanogluyuz iste her durumda kendimizi sIkintiya sokacak birsey buluyoruz…

Evlenmeden once sanardimki istedigimde hemen bebegim olacak…ama Rabbim bizi bir sinavdan gecirdi, oyle olmadigini cok gecmeden anladim…cok sukur elimizi bos cevirmedi…bekledik, tedavilerden gectik…ama..saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlarda inan cektiklerimiz onemli degildir belkide…ve evet daha once dedigim gibi ..cok sukur yaradanaki anne olmanin hayaliyle yanip tutusurken suan 2. bebek hayalleri kurmaya basladim. insaAllah nasib edecegi seyin hayalini kurduruyordur. Dedigim gibi saglik sihhat hayirlisi..bunlar en onemli seyler…imkaniniz varsa hemen yapin 2. Cocugu derim..tabii durumlari gozden gecirmek gerekir..ama onun zorlugunu yasadigim icin hic birsey umrumda degil dersem yeridir…belki cok yoruluyorum yipraniyorum ama evladimizin bir tebessumu icin degmez mi?

Bu kutsal sevgiyi bizim gonlumuze yerlestiren Rabbim kim bilir bizleri nasil bir sevgiyle, merhametle seviyordur degil mi? Allahim ona acilan ellerimizi bos cevirmesin, insaAllah hepimize hayirli vakitlerde saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin.
:16::16:

Cok tesekkur ederim canim, probleminiz olmadigi icin cok sanslisiniz…insanogluyuz iste her durumda kendimizi sIkintiya sokacak birsey buluyoruz…

Evlenmeden once sanardimki istedigimde hemen bebegim olacak…ama Rabbim bizi bir sinavdan gecirdi, oyle olmadigini cok gecmeden anladim…cok sukur elimizi bos cevirmedi…bekledik, tedavilerden gectik…ama..saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlarda inan cektiklerimiz onemli degildir belkide…ve evet daha once dedigim gibi ..cok sukur yaradanaki anne olmanin hayaliyle yanip tutusurken suan 2. bebek hayalleri kurmaya basladim. insaAllah nasib edecegi seyin hayalini kurduruyordur. Dedigim gibi saglik sihhat hayirlisi..bunlar en onemli seyler…imkaniniz varsa hemen yapin 2. Cocugu derim..tabii durumlari gozden gecirmek gerekir..ama onun zorlugunu yasadigim icin hic birsey umrumda degil dersem yeridir…belki cok yoruluyorum yipraniyorum ama evladimizin bir tebessumu icin degmez mi?

Bu kutsal sevgiyi bizim gonlumuze yerlestiren Rabbim kim bilir bizleri nasil bir sevgiyle, merhametle seviyordur degil mi? Allahim ona acilan ellerimizi bos cevirmesin, insaAllah hepimize hayirli vakitlerde saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin.
:16::16:

Amin canım,herkesin şartları ,yapısı ikinci çocuğu kaldıramayabiliyor.

Benim görüşlerime yakın olmam beni sevindirdi,ben bu açıdan hiç bakmmaıştım hep işin dünyevi boyutuyla düşündüm bir de eşim kararsız onda dolayı ama şimdi Rabbim verirse doğuncaya kadar kızım 3,5 yaşını geçecek her şeyin hayırlısı diyelim;))

ee hadi bakalım şeytanın bacağını kıralım bu ay ne dersin senide iki çocuklu anneler grubunda görelim rabbim hayırlısını versin

Oglum okadar yaramazki resmen tovbeliyim ben cocoga Allah isteyenlere versin tabiii bi 4 seneye banada varsin amiiiiiin.

Oglum okadar yaramazki resmen tovbeliyim ben cocoga Allah isteyenlere versin tabiii bi 4 seneye banada varsin amiiiiiin.

çok hoşsun ya tövbeliyim ama 4 yıla kadar olmasını istiyorum diyorsun tebrikler öyle bir çocuktan sonra bile düşünüyorsun işte annelik böyle değilmi zaten

Ozamana akillanir diyom yaaa akillanmazmiki bendekide deli cesaretimi acaba :)

6 sene aradan sonra bi melegim daha oldu ikiniciye ayni duygulari yasamak tarifsiz bisekilde guzel
Heleki herseyi tecrube edinmos olarak yasamaj sevmeye bolca zaman ayomirmak anlaminda cok faydi oldu kucuk annemizle kucuk arasinizi yumaklayip duruyoruz
Kizlar venden tavsiye sakin ikinci cocugi hesap kitapllq yapmayin evet biz bebek ozledik bakmaya hazir oldugunuzda yapin biz ozledik o sekde karar veerdik gercekten cok keyifli

Back
X