- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım 15 aylık ben de şu aralar ikinci çocuk isteği var peşpeşe doğurusan beraber büyür diyo herkes yaşları yakın anneler bana yardım edebilir mi?
Canım benimde oğlum 1,5 yaşında bende ikinci çocuk istiyorum ama korkuyor ya oğlum kıskanırsa diye ama çok istiyorum
selamlar uzun süredir girmiyordum bu sayfaya
umarım herkesin keyfi yerindedir.
Saduman : nasılsın canım
oğlum tam 4 yaşında tam gün kreşe gidiyor
ikiz kızlarımda 1,5 yaşında evdeler bakıcı geliyor
bende çalışıyorum,
akşam oğlumu kreşten alıp bazen oğlumla küçük bir yemek kaçamağı bazen kısa bir park molası sonrasında eve gidiyoruz
kapıda ikizler karşılıyor,abi abi anne anne diye yankılanan sesler bütün yorgunluğumu alıyor sanki
hemen salona yere 3 çocukla birlikte atıyorum kendimi biraz o günün özlemini gideriyorum,
sonra çocuklarla birlikte yemek yer,sonra oyun oynarım eşim gelir işten,
artık yorgundur çocuklar ,babalarıyla da birlikte biraz sarılıp koklaşırlar veee uyku vakti
hepsine 1 biberon süt veririm,uykuya dalarlar sonra
evi toparlarım,biraz eşimle otururum tv izler,çay keyfi yaparız..
günlerim böyle geçiyor,
tabiki çoook zorlandığım günler oluyor sinirlendiğim anlar oluyor
ama yinede çook güzelmiş birden fazla çocuk
oğlum tek iken yemek yedirmekte güçlük çekerdim,
şimdi yemeği hazırlayınca üçü birden gelip yemeye başlıyor birbirlerine bakarak birçok şeyi kolaylıkla yapıyorlar
kardeşlik çoook güzel iyikide oğlumun kardeşleri olmuş
Benimde oğlum 32 aylık oldu sonunda hamileyim eşimde ikna oldu bakalım bizi neler bekliyor umarım hamileliğim rahat geçer ve oğlumla güzel ilgilenebilirim:)
Meryem oğluna tuvalet eğitimini ne zaman verdin ben artık başlamak istiyorum doğumdan önce denemelerim oldu ama sonuç hüsran![]()
Meryem senin pozitifiğine bayılıyorum benim oğlumda 33 aylık oldu kızım 6.5 aylık bende çok memnunum zorlukları oluyor ama güzellikleri bambaşka şimdi 4 kişilik bir aileyiz oğlum kardeşini çok seviyor kızımda abisini ikisi oyunlar yapıyorlar birbirlerine çok seviyorum onları izlemeyi allahım herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım iyiyim,hayat koşuşturması işte maşallah büyütmüşsün ikizleriselamlar uzun süredir girmiyordum bu sayfaya
umarım herkesin keyfi yerindedir.
Saduman : nasılsın canım
oğlum tam 4 yaşında tam gün kreşe gidiyor
ikiz kızlarımda 1,5 yaşında evdeler bakıcı geliyor
bende çalışıyorum,
akşam oğlumu kreşten alıp bazen oğlumla küçük bir yemek kaçamağı bazen kısa bir park molası sonrasında eve gidiyoruz
kapıda ikizler karşılıyor,abi abi anne anne diye yankılanan sesler bütün yorgunluğumu alıyor sanki
hemen salona yere 3 çocukla birlikte atıyorum kendimi biraz o günün özlemini gideriyorum,
sonra çocuklarla birlikte yemek yer,sonra oyun oynarım eşim gelir işten,
artık yorgundur çocuklar ,babalarıyla da birlikte biraz sarılıp koklaşırlar veee uyku vakti
hepsine 1 biberon süt veririm,uykuya dalarlar sonra
evi toparlarım,biraz eşimle otururum tv izler,çay keyfi yaparız..
günlerim böyle geçiyor,
tabiki çoook zorlandığım günler oluyor sinirlendiğim anlar oluyor
ama yinede çook güzelmiş birden fazla çocuk
oğlum tek iken yemek yedirmekte güçlük çekerdim,
şimdi yemeği hazırlayınca üçü birden gelip yemeye başlıyor birbirlerine bakarak birçok şeyi kolaylıkla yapıyorlar
kardeşlik çoook güzel iyikide oğlumun kardeşleri olmuş
aynen cnm bende istiyorum 3 yaşında oğlum ama eşimde 3 yıl diyorBEN ÇOK İSTİYORUM İKİNCİ KEZ ANNE OLMAYI AMA EŞİM KESİN OLARAK KARŞI VE MALESEF SÖYLEMLERİNE 3 YILIN SONUNDA BENDE BOYUN EĞDİM ONA RAĞMEN ÇOCUK YAPMAM ÇILGINLIK OLACAK ÇÜNKÜ
Hayırlısı olsun inşallah çok bekletmez seni meleğinKislar bnm kizim 6 yasinda ve ben o bebekken kesfetmisdim bu siteyi.simdi buyudu masallah.2.kez anne olmayi istiyorum,calismalar basladi bile :)) bakalim ins olur :) kk yi cok seviyorum.burdan kazandigim arkadaslarla tanisdik bulustuk grubumuz aktif sira 2.cocuk ve yeni grup etkinlikleri.:)