2. evlilik ilkine göre daha sıkıntılı. İlk evlilikte hesapsız kitapsız olunabiliyor, ama ikincide muhtemelen yaralı oluyor insan, öyle veya böyle...
benim ilk eşim öldü, çok sıkıntı yaşadım evliliğimde, her türlü eziyeti gördüm, aç kaldım şiddet gördüm, hamile kaldım fakat dayaktan bebeğimi kaybettim, eşim uyuşturucu kullanıyordu ve bu yolda da öldürüldü vs. vs. bir daha asla evlenmem diyordum ama şimdiki eşimle ısrarla tanışmamı istediler ve aşık oldum, bir kızı var, hatta bugün forumda da paylaştım sıkıntılarımızı..
Eşinizi seviyorsanız, ilk eşini illa ki kıskanırsınız, bir söz var, "tanımadan nefret edeceğiniz tek kişi, sevgilinizin sevdiği kişidir" çok doğru.. ilk tanıştığımızda sordum falan kıskanmadım, ama zamanla kıskanmaya başladım. Eşiyle kötü ayrılmışlar, kadın başkasıyla evlenmiş, kızını bırakıp gitmiş, aramamış sormamış... bunlara rağmen, eşim laf arasında güzel olduğunu, Pınar Altuğa benzediğini falan söylemişti.. Pınar Altuğu görünce aklına gelir diye izlemesini bile istemiyorum mesela..
Sevince kıskanıyor insan, belli etmiyorum, konusunu açmıyorum ama içimden kıskanıyorum yani.. zamanla geçer herhalde..
Bir gün karşılaşmak gerekirse , yada bir yerde tesadüfen karşılaşırsak naparım bilemiyorum...
Yaşamayan bilemez... nokta.
ilk eşiniz ilk aldığınız araba gibidir. kaza yapma ihtimaliniz çok olur- ikinci eşinizi daha iyi seçersiniz onda öyle bi lux yoktur cünkü
hey Allahım.. güldürdünüz beni...