ikinci eş olmak...

Eşit şartlarda olmaktan kastınız, her 2 tarafında 2. evliliğini yapıyor olması mı?

ilk eşiniz ilk aldığınız araba gibidir. kaza yapma ihtimaliniz çok olur- ikinci eşinizi daha iyi seçersiniz onda öyle bi lux yoktur cünkü

Bu kadar teorik olmasa da, az çok katılıyorum.
İnsan bir evlilik yaptığında, yani gerçekten bir evliliği yaşadığında, evlilikle ilgili kriterleri daha da netleşiyor. Ama bu illa ki yanlış tercih yaptığını göstermez.

Ama şu da var ki, insanların beklentileri her yaş diliminde değişiyor. Yani 2. eşi aldınız diyelim, e zamanla beklentiler farklılaşırsa ne olacak? Gene mi değiştireceğiz.

Çok iyi düşünmek, ani karar vermemek ve evliliğe çok erken yaşlarda atılmamak gerek sanırım.

aynen canım ben de bunları yaşıyorum.bir de farklı olarak eşimin ilk eşi sürekli arardı onu telefonda.sebepli sebepsiz...canı sıkılır arar,mutludur arar,sohbet etmek ister.ben aynen nuri dizisindeki gibi 'bu kadar medeniyet bana fazla.çocuk dışında lütfen aramayın'demiştim.bana 'o benim çok eski arkadaşım.unutmam mümkün değil.biraz ilerle,geri kafalı olma da beraber yemeklere gidelim,eğlenelim'demişti.ve ben eşimle boşanma durumuna geldim.eşim son noktayı koydu,evimizi taşıdık,telefonlarımız değişti.çocuğu eski kayınvalidesini ev telefonundan arayarak alıyor.öyle ki kadın çocuğu neredeyse koz olarak kullanacak....ama inanın hep aklım orda.kadın ne yapıp edip,yolda karşımıza çıkıyor.'aaaa...nasılsınız?insan bir arar'falan diyor.ben çocuğa yazık olmasın,eşim sıkıntı yaşamamak için görmeyi azaltacağını söylüyor,sırf bunu yapmaması için susuyorum bu aralar.ama her gece rüyalarımda.dün gece de gördüm,rüyamda barıştılar.allahım sonum hayır etsin....

Tabi ki barışmazlar, ayrılmak için geçerli nedenleri olmasa çocuğa rağmen boşanırlar mıydı?
Hadi diyelim barıştılar, eee?? Dünyanın sonu mu olur bu, üzmeyin kendinizi..
İyi ki eşiniz "o benim çocuğumun anası, elbette iletişimim sürecek" falan dememiş, bakın hak vermiş size ve önlem almış.
O kadının tavırlarını da boşverin, düşündükçe ailnisin içinde bir gündem yaparsınız o kadını.

2. evlilik ilkine göre daha sıkıntılı. İlk evlilikte hesapsız kitapsız olunabiliyor, ama ikincide muhtemelen yaralı oluyor insan, öyle veya böyle...
benim ilk eşim öldü, çok sıkıntı yaşadım evliliğimde, her türlü eziyeti gördüm, aç kaldım şiddet gördüm, hamile kaldım fakat dayaktan bebeğimi kaybettim, eşim uyuşturucu kullanıyordu ve bu yolda da öldürüldü vs. vs. bir daha asla evlenmem diyordum ama şimdiki eşimle ısrarla tanışmamı istediler ve aşık oldum, bir kızı var, hatta bugün forumda da paylaştım sıkıntılarımızı..
Eşinizi seviyorsanız, ilk eşini illa ki kıskanırsınız, bir söz var, "tanımadan nefret edeceğiniz tek kişi, sevgilinizin sevdiği kişidir" çok doğru.. ilk tanıştığımızda sordum falan kıskanmadım, ama zamanla kıskanmaya başladım. Eşiyle kötü ayrılmışlar, kadın başkasıyla evlenmiş, kızını bırakıp gitmiş, aramamış sormamış... bunlara rağmen, eşim laf arasında güzel olduğunu, Pınar Altuğa benzediğini falan söylemişti.. Pınar Altuğu görünce aklına gelir diye izlemesini bile istemiyorum mesela..
Sevince kıskanıyor insan, belli etmiyorum, konusunu açmıyorum ama içimden kıskanıyorum yani.. zamanla geçer herhalde..
Bir gün karşılaşmak gerekirse , yada bir yerde tesadüfen karşılaşırsak naparım bilemiyorum...
Yaşamayan bilemez... nokta.

ilk eşiniz ilk aldığınız araba gibidir. kaza yapma ihtimaliniz çok olur- ikinci eşinizi daha iyi seçersiniz onda öyle bi lux yoktur cünkü

hey Allahım.. güldürdünüz beni...

ne çok şey yaşamışsınız..
olgunluğunuz, eşinizin kızına yaklaşımınızdaki ılımlılık belki de bundan.

Dilerim en kısa zmaanda bebeğinizi kucağınıza alır ve çok mutlu olursunuz.

Bu arada Pınar Altuğ itici kadının teki, hiç beğenmem onu.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için amin inşallah hayırlısı olsun...

Pınar Altuğu severim ama güzel bulmuyorum, övünmek gibi olmasın ama herkes ondan çok daha güzel olduğumu söyler hehe.. :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…